Komentari na vest

Povreda Stanojevića, lomljenje i pirotehnika – Partizan i Zvezda kažnjeni sa 550.000 dinara

Z

Zvlat BG

pre 19 minuta

IMT bez trenera ... ponovo!
O

Ok

pre 29 minuta

Kakav je krelac ispao ovaj Stanojevic ljudi moji. Ispade jedini krivac. Ostali ce pomeriti svoja dupeta i nikom nista. Za par sezona kambek.
B

Bas tako

pre oko 1 sat

Ja ih ne volim🙂ali postujem njihovu vernost prema klubu.kaznili bi pazar minimum 5 utakmica bez prisustva publike da se ovo desilo dole.
N

Nisam gost1

pre oko 1 sat

Kakav 4 prekrsaj?😀koliko ima partizan prekraja?daj ne pricaj gluposti.ja sam samo realan.
P

Peca Gvangzu

pre oko 1 sat

U Kini gde zivim svaki napad na bilo koje lice koje obavlja svoj posao se kaznjava 7 godina zatvora. Da osamaris kasirku na kasi ili vozaca autobusa- 7 godina da te uce (karaju, na makedonskom) Kinezi. Ovde porazbijas stakla, ubacujes pirotehnicka sredstva i kako se prica po carsiji, zategnes visoko pozicioniranog sportskog radnika jednog od 3 najveca kluba u drzavi - platis 1500 e i teras dalje.
O

ODGOVORNOST?

pre oko 2 sata

Ko će odgovarati za ovo stanje u Partizanu?
K

Ko je

pre oko 1 sat

Odgovaro za stanje u Zvezdi pre 10 godina? Isti taj ce odgovarati i za partizan.
B

Boze1

pre oko 2 sata

Nisam navijac pazara,Ali da se ovo desilo u pazaru bila bi kazna 1 mil. I minimum 6 utakmica bez prisustva publike.budimo realni.
N

Nisam gost

pre oko 2 sata

Samo si zaboravio da bi to Pazaru bio 4 prekrsaj . Meni nije jasna logika da Zvezdu kaznis skoro isto kao Partizan
v

v1ad

pre oko 1 sat

Realno, da ovo je smesna kazna. Pretpostavimo da su i jedni i drugi koristili pirotehniku. Zvezda je za to kaznjena 200,000, hajde da pretpostavimo istu kaznu za Partizan za to. Ostaje 150,000. Hocete da kazete da se kamenovanje svlacionice i ugrozavanje necijeg zivota kaznjava samo 150,000 dinara? Ali, naravno, da su ih kaznili kako treba odmah bi krenula kuknjava "jao sta nam rade!!".