Milenković i Vlahović (©FSS)
Milenković i Vlahović (©FSS)

Konfuzija u Firenci: Vlasti kažu jedno, FIFA kaže drugo

Vreme čitanja: 1min | uto. 10.11.20. | 19:17

„Ništa mi nije jasno“, priznaje direktor Prade

Da li su Nikola Milenković i Dušan Vlahović prekršili protokol u Firenci? Da li će biti kažnjeni kad se vrate? Ili su stigli u Beograd uz dozvolu FIFA?

Digli su buku italijanski mediji tvrdeći da su srpski fudbaleri napravili težak prekršaj što su otišli iz karantina. Iz Beograda je stigao odgovor da je FIFA dala saglasnost da se Milenković i Vlahović pridruže reprezentaciji.

Izabrane vesti

Na kraju, priznali su i u Fjorentini da je situacija – konfuzna. Da ni oni više ne znaju šta je ispravno, a šta ne. Generalni direktor Viole Danijele Prade potvrdio je, u neku ruku, da su srpski igrači dobili dozvolu FIFA da napuste Firencu.

Meni više ništa nije jasno. Mi smo u karantinu po odluci nadležnih zdravstvenih institucija, koje su nam naložile da ostanemo zatvoreni do 14. novembra. A, onda nam je stigao dopis FIFA koji nam je rekao suprotno. Bez ujednačenih preporuka ova dva organa, ne znamo šta je pravi odgovor. Mi želimo da uradimo ispravnu stvar, videćemo kako će se stvari dalje razvijati“, rekao je Prade.

Direktor Fjorentine se medijima obratio na promociji novog trenera Ćezarea Prandelija.


tagovi

Fjorentinafudbalska reprezentacija SrbijeNikola MilenkovićDušan Vlahović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara