Dijego Martinez (Rojters)
Dijego Martinez (Rojters)

Dijego Martinez na klupi Las Palmasa

Vreme čitanja: 1min | sre. 09.10.24. | 13:04

Menja Luisa Kariona

Iako je prethodne sezone bio stabilan i bez većih problema obezbedio opstanak u Primeri, ova sezona je za Las Palmas krenula veoma loše. Nalaze se na poslednjem mestu i jedina su ekipa u ligi koja još uvek nema pobedu posle devet odigranih kola. Ispostavilo se da je odlazak šefa struke Havijera Garsije Pimente u Sevilju bio ozbiljan udarac.

Alarmi su upaljeni i rukovodstvo kluba sa Kanarskim ostrva regaovalo je smenom trenera Luisa Kariona koji je ovog leta stigao iz Ovijeda. Umesto njega, doveden je Dijego Martinez, nekadašnji trener Granade sa kojom je u sezoni 2019/20. osvojio sedmo mesto, a godinu dana kasnije u četvrtfinalu Lige Evrope eliminisan od Mančester junajteda.

Izabrane vesti

Martinez je dobio vruć krompir u ruke i na papiru, solidan tim, koji treba otključati kako bi što pre pobegli sa dna. Prvu priliku za osvajanje bodova imaće protiv Valensije koja takođe izgleda vrlo loše na početku sezone.

Nekadašnji trener Osasune, Espanjola i Olimpijakosa nalazi se pred jednim od najvećih ispita u trenerskoj karijeri. Videćemo da li će iz cele situacije izaći kao pobednik.


tagovi

Las Palmasdijego martinez

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara