Kada će se vratiti Andrija Živković i šta nedostaje Milanu Gajiću?

Vreme čitanja: 1min | pon. 02.11.20. | 13:04

Malo o Despotoviću...

 Uvek je tako kada selektor obajvljuje spisak fudbalskih reprezentativaca pred važne turnire i mečeve. Više se priča o onima koji nisu tu... Naravno, i sada je morao da odgovara Ljubiša Tumbaković o momcima koji sa jednom i obe ruke kucaju na vrata nacionalnog tima.

Prvi u toj grupi je Andrija Živković. Posle perioda stagnacije u Benfiki, rođeni Nišlija je odlično otvorio sezonu u redovima PAOK-a i pokazao da nije izgubljena fudbalska duša. Postigao je i gol protiv Krasnodara.

Izabrane vesti

„Andriju znam iz najranijih dana. On je vrlo talentovan momak. Karijera mu je dugo išla uzlaznom linijom. Međutim, spletom okolnosti, vratio se korak unazad. Došao je u PAOK, odličan klub, da reafirmiše karijeru. Pitanje je vremena kada će se vratiti u A selekciju“, poručio je Tumbaković.

Srbija dugo kuburi sa pozicijom desnog beka. Zlatni Orlić Milan Gajić je nagovestio da bi mogao da postane opcija za budućnost. Ali samo nagovestio.

„Pratimo veću grupu igrača iz domaće lige. Gajić je jedan od tih igrača. Iskazao je potencijal kroz mladu selekciju, bio je prvak sveta. Kada se bude ustalio u Zvezdi, sam sebe će da pozove u reprezentaciju“.

Golovima u Rusiji se nametnuo i Đorđe Despotović. Bivši član Crvene zvezde igra sjajno za Kazanj.

„On mora da čeka šansu. Ima jaku konkurenciju u špicu“.


tagovi

Milan GajićAndrija Živković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara