Ognjen Stojanović (©VK Šabac)
Ognjen Stojanović (©VK Šabac)

Stojanović ispalio četiri harpuna u Mađare: Šabac se ne šali u Evrokupu

Vreme čitanja: 1min | čet. 10.10.24. | 22:11

Dominantno do grupne faze, pa pobeda nad Honvedom na startu – 12:8

Ostala je grupna faza Lige šampiona za Šapčane nedosanjani san, ali bi lako mogli da igraju nokaut fazu Evrokupa. Početak je više nego obećavajuć.

Šabac je dobio organizaciju kvalifikacionog turnira, dominantno došao do grupne faze, a u njoj startovao – pobedom. Nije imao većih poteškoća, ubedljivo je slavio protiv Honveda na svom bazenu, a Ognjen Stojanović je ispalio četiri harpuna u Mađare – 12:8.

Izabrane vesti

Ne šali se Šabac u Evrokupu, igra opasan vaterpolu. Igrao ga je i prethodne sezone, krenuo sa tri pobede u grupnoj fazi, međutim, povrede i bolest pojedinih igrača, nosilaca, koštali su ga boljeg rezultata. Nedostajao mu je tada Ognjen Stojanović, a na početku ove sezone podsetio je koliko ubitačan može da bude kada je zdrav.

Kada se utakmica lomila, dva puta je zatresao mrežu Honveda. Šabac je u trećoj deonici domaćin je dao pet golova, okrenuo sve u svoju korist, a jedan od ključnih trenutaka bio je pogodak Andreja Baraća. Doneo je vođstvo ekipi Nemanje Ličanina, probio je barijeru.

Do kraja je za Šabac sve išlo kao po loju. Nizali su se golovi kao na pokretnoj traci a pobedu je sredinom četvrte deonice pečatirao Luka Pljevančić, strelac dva gola. Sve što je Honved uspeo do kraja jeste da smanji razliku.


tagovi

VK ŠabacLEN Kup EvropeVK HonvedNemanja LičaninOgnjen StojanovićAndrej BaraćLuka Pljevančić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara