(©Starsport)
(©Starsport)

Jedinstvo sprema novi ugovor za Karikarija: Otkupna klauzula 2.000.000 evra

Vreme čitanja: 1min | ned. 22.01.23. | 14:39

Špic iz Gane letos došao u Ub

Pogodilo je Jedinstvo iz Uba sa strancem minulog leta. Pravo iz Gane na stadion „Dragan Džajić“ stigao je Kvaku Karikari i odmah oduševio sve, kako čelnike kluba, stručni štab, tako i navijače.

Karikari je u Mozzart Bet Prvoj ligi Srbije odigrao 15 utakmica, postigao šest golova, dok je za tri asistirao. Napadač od 20 leta je pokazao da je vrlo talentovan, a u Jedinstvu su rešili da ga čvrsto vežu za sebe na malo duže staze.

Izabrane vesti

Predsednik Jedinstva Dejan Matić je u razgovoru za klupske medije najavio novi ugovor za Karikarija sa povelikom otkupnom klauzulom u njemu.

Spremamo novi ugovor za Karikarija. Smatramo da je Kari najperspektivniji napadač koji trenutno nastupa na teritoriji Srbije. Kari je zaslužio novi ugovor svojim radom i igrama, a mi kao klub cenimo svoje igrače i nagrađujemo njihovo zalaganje. Takođe, otkupna klauzula za njega biće 2.000.000 evra“, poručio je Matić.

Napadaču iz Gane je Jedinstvo prvi klub u Evropi. Pre njega je igrao u domovini za Liberti i Drims.

Ubljani su prvi deo sezone završili na desetom mestu, imaju bod manje od Vršca, koji je na poziciji osam, koja vodi u plej-of. 



tagovi

Jedinstvo UbMozzart Bet Prva liga Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara