Izlaz iz krize

Vreme čitanja: 2min | sre. 13.02.19. | 15:49

Sent Etjen pod imperativom rezultata pred okršaj sa Strazburom

Sent Etjen i Strazbur najzad ukrštaju koplja. Zaostala utakmica 23. kola francuskog prvenstva između rivala koji su u gornjem delu tabele i nadaju se plasmanu u Ligu Evrope na programu je na stadionu Žofroa Gišar (19.30). Domaćin stoji nešto bolje i osvojio je dva boda više, ali je u lošoj formi pošto je vezao četiri meča bez pobede. Sa druge strane, gost u istom periodu ima dve pobede i dva poraza, uz plasman u finale Liga kupa.

Sent Etjen je u krizi i pravi dokaz za to su četiri vezane utakmice bez trijumfa, od kojih su tri izgubili. Sredinom januara zeleno-beli su u dramatičnoj završnici pobedili Marselj i posle toga je počela negativna serija. Izgubili su od Liona takođe u triler završnici i bio je to prvi domaći poraz ove sezone, na koji se odmah nadovezao i drugi u kupu od Dižona. Na strani kod Nanta su osvojili bod odigravši 1:1, a onda debakl u prošlom kolu i poraz u Renu sa 3:0. Bili su oslabljeni neigranjem kažnjenog M'Vile, a nije bilo ni Hazrija. Sada će izostati Hamuma zbog crvenog kartona. Srpski štoper Neven Subotić najavljuje se od starta.

Izabrane vesti

Strazbur je u boljoj formi od domaćina, ali je u prošlom kolu ipak zaustavljen, kao i njegova pozitivna prvenstvena serija. Nanizao je četiri vezana trijumfa, od čega dva gostujuća, a onda je serija prekinuta kada se to baš i nije očekivalo. Izgubio je od Anžea na domaćem terenu sa 2:1, što ga je koštalo pada od četiri pozicije na tabeli. Ispao je Strasbourg i iz kupa, ali je zato u Liga kupu došao do finala i to će biti prva prilika da izbori plasman u Ligu Evrope. Igrao je Strazbur mnogo utakmica pa je trener Lauri stalno rotirao sastav, ali se Stefan Mitrović očekuje od početka.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Sre 19:00 5010 FRA 1 Saint-Etienne - Strasbourg kmb 1X&0-3 (-) 1,55
Ukupna kvota1,55

FRANCUSKA 1 - ZAOSTALI MEČEVI 23. KOLA

Sreda
19.00: (1,95) Sent Etjen (3,45) Strazbur (4,00)
19.30: (3,60) Kaen (3,00) Nant (2,25)

*** kvote su podložne promenama

Foto: Reuters


tagovi

sportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara