Komentari na vest

Igor Duljaj i Partizan, poput Štimca u Doli Bel

D

Deyan X

pre 6 meseci

Cesto se komentarise uspeh koji Partizan postize u domacoj ligi, i to je ok. Samo ok. Ceo ovaj uspeh stoji na staklenim nogama. Jer ako neko nas napadne i ima kakav takav kvalitet bude frka ispred naseg gola. Zato nam treba pojacanja i u zimu i na leto. Prva dva mesta vode u kvalifikacije za LS, treba biti spreman.
G

Grga Cvarak

pre 6 meseci

Definitivno nam trebaju jos 2-3 pojacanja. Jedan centralni vezni jer osim Kanutea i Belica mi nemamo drugog igraca na koga se mozemo osloniti na tom mjestu. Scekic treba da postoji samo za nedaj Boze, a ne da nam bude prva izmjena. Pritom, ni Belic ni Kanute nisu nista posebno iako je Belic objektivno napredovao u odnosu na proslu sezonu i sad mi ga je vec malo lakse gledati u prvih 11. U idealnim okolnostima, i on je zapravo tek igrac za ulazak sa klupe. Ali ok, da ne pretjerujem sad, da nam dovedu samo jos jednog pravog centralnog veznog (ali da je bolji i od Belica i Kanutea), ja bih bio presretan. Dolascima i sve boljom formom Zahida i Kalulua se rupa na krilima iz prosle sezone poprilicno zatvorila, ali posto je po meni Zahid najproduktivniji u sredini odmah iza napadaca, ja mislim da nam i dalje treba jos jedno pojacanje na krilu. Pogotovo sto me nebi uopste iznenadilo da nam Menig odlazi na zimu. Vide se vec trzavice sa Duljajem, a ni nije nista posebno pokazao kod nas. E sad, ako nam on ode, onda bi po meni trebalo da se dovedu jos dva nova krila, a ne samo jedno. I na kraju, ja bih i dalje ganjao jos jednog napadaca pored Saldanje. Jer ko su mu zamjene? Nikolic? Nikolic nije napadac. Bazdar? Ni on nije napadac, a pritom je klinac jos totalno van forme jer igra samo po par minuta svaku desetu utakmicu. Pavlovic je napadac, ali on tek ne igra nikako tako da je stvarno neozbiljno o njemu opste i pricati kao nekoj alternativi ako se nedaj Boze nesto desi Saldanji. Odbrana nam trenutno funkcionise ok tako da pojacanja u odbrani mozemo preskociti ovaj prelazni rok, ali zato na ljeto obavezno treba dovesti i par pojacanja tu. Sa malim Ilicem kao starterom opet cemo se provesti u Evropi kao ljetos protiv onih Norvezana.
a

abc

pre 6 meseci

Gde ste vi našli prostora za partizan u danu kad se igra LŠ?! Za njih nema prostira ni sutra, ni prekosutra, oni su primili šest laganih komada od dece iz Danske bez da su pipnuli loptu u 180 minuta, njih je Sabah lagano udarao kao domačin i samo zato što Sabah ima igrače iu Druge lige Republike Srpske partizan je prošao dalje! Dajte ljudi bre, bez pet smešnih odluka sudija u nadoknadi vremena, kad su bili u minusu, oni bi bili na sredini tabele, sprdnja neviđena
G

Grga Cvarak

pre 6 meseci

A gdje si ti nasao vremena da citas i komentarises vijesti o Partizanu na dan kad ti Zvezda igra u Ligi Sampiona? Vidi se da si pravi navijac Zvezde. Vise te interesuje sta se desava sa Partizanom i kako ces se ispljuvati po njemu nego sta ti radi Zvezda. Ccc... muka mi je od takvih "navijaca" i sa jedne i sa druge strane.
N

Nejbi

pre 6 meseci

Partizan je Partizan jebes LS.
g

gargamel89

pre 6 meseci

Da li stvarno iko veruje da Partizan moze do titule? Pogledajte kvote kakve su ,ko je trenutni favorit za osvajanje . Potpisujem,da Siti i Real dodju u Srbiju da se takmice ,bili bi egal za zvezdom .
N

Nenad1246

pre 6 meseci

Normalno da bi bili egal. Veličine sa veličinama.

As

pre 6 meseci

Izvinite velicine i gromade nisam vas prepoznao kakvo poredjenje sa Siti i Real da vam nije Glazera ubedljivo najboljeg igraca u toj utakmici nabio bi vam Siti 10 komada.
M

Maestro

pre 6 meseci

Partizan je zasluzeno prvi jer je Zvezda dosta lose igrala prvenstvo ali treba istaci cinjenicu da Partizan tesko moze bolje od ovoga,a Zvezda moze mnogo bolje,pritom je Zvezda sve nekoliko losih tekmi kiksnula a Partizan je imao srece da se provukao protiv Imt-a sa dva gola u nadoknadi,protiv Surdulice u 98-om i juce u Pazaru apsolutno nije zasluzio pobedu,to je tih 6 bodova prednosti.Zvezdi je pritom problem i velika potrosnja u Ligi sampiona...Tako da tesko Partizan sa ovim fondom igraca moze da izdrzi do kraja realno je da ova prednost uskoro pocne da se topi....
G

Grga Cvarak

pre 6 meseci

Slazem se za dijelom komentara gdje kazes i da je Partizan imao srece u dosadasnjem dijelu prvenstva i da ne moze bolje od ovoga, ali da li moze ili ne moze da izdrzi trku da kraja prvenstva, u to vec nisam siguran da si u pravu. To jest, ne vidim nikakav razlog zasto nebi mogao da izdrzi kad kao sto si i sam rekao, ne igra Evropu kao Zvezda i nema na sta drugo da se trosi nego na nase prvenstvo. Pritom, valjda su nesto i ovi iz Partizanove uprave naucili iz one sezone kad je Stanojevic bio prvi na polusezoni, pa ce ovaj put dovesti i neko pojacanje Duljaju za nastavak trke. Po meni, ako Partizan dobije Zvezdu u decembru, titula nam je 90% u dzepu. Ne kazem da Partizan ima bolji tim od Zvezde, da se razumijemo, ali u ovom momentu definitivno izgledamo kompaktnije kao tim.
I

Ili

pre 6 meseci

kao kliker iz istog filma.
F

Fore i fazoni

pre 6 meseci

Kakva komedija, 90% bivših igrača im u Pazaru a onaj njihov trener samo što nije naskočio na Fuljaja kao zaljubljeni tetreb. Pametnom dosta

PFK NIŠ

pre 6 meseci

Samo da sudije i skupa pojacanja uhvate zamah, pa da vidis kako se igra derbi i JSL...
S

Sima Arauho

pre 6 meseci

Umesto da razmene recepte za burek pekar i njegove kolege se vredjaju i psuju.
3

3434

pre 6 meseci

Svi u Evropi gube jedino Najbolji nogometni klub Hrvatske ne moze
г

гаго м

pre 6 meseci

Истина је сасвим другачија али ако те лаж и ширење мржње весели онда теби нема помоћи 😂
m

mikac678

pre 6 meseci

Ne brini, izgubiće i Partizan samo je pitanje da li Zvezda gubi još neku utakmicu, ako Partizan izgubi izgubiće i Zvezda ili Zvezda neće više gubiti. Totalno vam je šuplja priča!
s

south

pre 6 meseci

Pricas o srpskom bajernu koji poslednjih 10 godina obara sve svetske rekorde u nepobedivosti i penalima?
D

DraganKojic

pre 6 meseci

Jel regularna liga kazu li sto ?
к

кабезаа

pre 6 meseci

Дуљај показао како се узима титула. Нико нам осим нас неће бити крив ако не узмемо титулу. Бахар показао да је незналица у лиги у Европи за сада није донео ништа. Докле ћемо да га трпимо појма немам.
s

srka

pre 6 meseci

Partizan ima dobar tim. Spreman da izadje Zvezdi na crtu u borbi za titulu. Stvar je samo u njihovim glavama, koliko oni veruju u to. Partizan ima dobar tim, solidnog trenera i ne treba toga da se stidi.
I

Igor35HN

pre 6 meseci

Čitam ovdje u komentarima kako neki lik piše da godinama nismo pobijedili nekoga u gostima u nekom UEFA takmičenju. A pazite sada ovo.U februaru ove godine, tačnije 16tog februara 2023 pobijedili smo u nokaut fazi LK Šerif iz Moldavije 0-1. A 4 meseca prije toga, dakle pre godinu dana u oktobru 2022 pobijedili smo u gostima Keln takodje 0-1 u grupnoj fazi LK. Dok su oni poslednju pobijedu u gostima u okviru grupne faze nekog UEFA takmičenja imali prije više od dvije godine kada su 30 septembra 2021 pobijedili Ludogorec 0-1 u Bugarskoj u grupnoj fazi LE. Meni samo nije jasno kako ih nije sramota da tolko lažu i muljaju kada postoji internet i sve može da se provjeri? Ako ćemo da pričamo o godinama, njihov klub je taj koji godinama nema pobjedu u gostima u okviru nekog UEFA takmičenja.
G

Gost 0407

pre 6 meseci

Porediš babe i žabe! Poslednjih šest godina Partizan igra Ligu Evrioe i Ligu konferencije, a Zvezda Ligu šampiona; pa kako uopšte možeš da upoređuješ ta takmičenja? Partizan katastrofalno gubi u u Ligi konfer. od (ljubiteljima fudbala gotovo nepoznatog) Nordsjelanda, a Zvezda časno od najboljeg tima na svetu sa podnošljivih 3:1 .Hipotetički gkedano- da ste vi kojim slučajem igrali protiv Mančester Sitija i Lajpciga- pa primili bi ste najmanje 10 komada!
I

Igor35HN

pre 6 meseci

@Gost0407 Kada ste poslednji put pobijedili nekoga u gostima u okviru nekog UEFA takmičenja? To mi kaži. Prošle sezone igrali ste grupnu fazu LE pa ste bili poslednji u grupi. A što se tiče našeg učešća u predhodnih šest godina u LE i LK mi smo imali pobjede koje donose koeficijent srpskom šampionatu jednako koliko i pobijede u LŠ. Prema tome na osnovu i naših pobijeda u UEFA takmičenjima predhodnih godina i podizanjem koeficijenta vi ste i dobili direktan plasman u LŠ. A vi to ne spominjete. Da prošlih 6 godina Partizan nije igrao nijednu grupnu fazu nekog UEFA takmičenja i da ste samo vi prikupljali koeficijent, vi bi ovog ljeta igrali kvalifikacije za LŠ od drugog kola. A zbog Partizana ste sada ušli direktno. A vidim da si neki klinac pa se i ne sjećaš da punih 10 godina od 2007 do 2017 Crvena Zvezda nije igrala nijedno grupno UEFA takmičenje. Svih tih godina je Partizan sam prikupljao koeficijent za Srpski šampionat. I opet te pitam. Kada ste poslednji put pobijedili nekoga u gostima u okviru grupne faze nekog UEFA takmičenja?
а

ау...

pre 6 meseci

...каква демагогија. УЕФА има 2 листе, вечну и петогодишњу. Звезда је на обе испред Партизана. Како то?

Protiv propagande

pre 6 meseci

Ja cu da objasnim vecna lista na kojoj je ispred je posledica stare slave davnih vremena kad ova drzava nije bila ista zapravo nista nije bilo isto kao sada i sam fudbal a Zvezda uvek favorizovana dobijala sve najbolje i tako sastavila tim koji je bio i prvak Evrope.Elem ova petogodisnja lista je posledica opet neverovatnog favorizovanja Zvezde od strane rezima i unistavanje Partizana bez cijih uspeha kako je lepo covek napisao Zvezda ne bi imala osiguranu ni Ligu Evrope.
Č

Čičak traka

pre 6 meseci

Najbolje da se zvezdi priznaju i bodovi sa priprema, pa da bude prvenstvo malo uzbudljivije.
m

ma da

pre 6 meseci

Oni su vec uzeli titulu na turniru u Rusiji.Kada Terza madjija uskoro bude trazio da se racuna kao osvojeno prvenstvo svi ce glasati za jel realno igralo se u bratskoj Rusiji
R

Realno istina

pre 6 meseci

Vidim neki vec se kupaju u pjenusavom sampanjcu i dime tompuse.
Y

Yap op

pre 6 meseci

Danska dečica lajk dis 😁😉
A

AV AV

pre 6 meseci

Država iz budžeta časti Partizan dva miliona evra da bi mogao da igra UEFA takmičenja sledeće godine
V

Vala bas

pre 6 meseci

Makar igrao,imas da je dato za onog Kampaca da 3 meseca ide da sopinguje po Milanu, Barseloni.
B

Babaroga

pre 6 meseci

Komšinica sumnjivog morala uložila enormnu količinu love (nikad veću u istoriji) a igra nikad gori fudbal. Najveća greška u celoj priči je trener stranac, a i pojačanja su katastrofa, nijedan stranac nije pokazao ništa. Ne može stranac da bude trener u Partizanu ili Zvezdi, Gvardiola da dođe, isto bi se pogubio. Osvojićete kup, dosta vam je
Č

Čičak traka

pre 6 meseci

Stvarno kad čitam komentare ovih pripadnika napaćene ''zvezdaške javnosti'' ne mogu da verujem koliko su neobjektivni, slepo zagriženi i nerealni. Čim Zvezda nije prva - odma je neka konspiracija, jel... odma je neko drugi ''projektovan'', predodređen nekakvim super-tajnim dekretom na sastanku iluminata, reptilijanaca i lige vanzemaljaca. Ali zato ne mogu da pobede Voždovac, Čuku, TSC, u napadu ko tigar bez zuba a pred golom promaja duva li duva iz kola u kolo, odlažu derbi za božić... a najskuplji tim u istoriji fudbala u Srbiji! Na postavljenu odbranu polu-amateri vam daju golove kad pomisle, a Partizan projektovan? Ajde! A ne sećaju se Vračara i preokreta kad se Ofka ''rastrčala'', ni ''kokeze grobara'' koji je dok je bio u Zvezdi zatvorio celo proleće u vreme Slaviše Stojanovića, koji je posle kad je prešao u FSS ''preoteo'' Zvezdi titulu onomad kad grof od Mojkovca n i uz teške sudijske krađe nije mogo ni da opepeli protiv Voždovca i izgubio titulu - a to mu je bila jedina nezatvorena utakmica tog proleća, to je Anđus prvi potvrdio... ajde, ako je kokeza stvarno nekako namestio titulu partizanu, zašto je onda grof smenjen odma posle Voždovca? Ne sećate se sigurno ni Inđije i 2 penala u nadoknadi pri 0:1 a jedan je bio na 18m... a protiv Partizana sudijske krađe iz kola u kolo, nepostojeći penali, utakmice po mećavi, kaljugama, zaleđenim terenima bez trave, suspenzije trenera kad kine u pravcu sudije...
T

Tako ti je to

pre 6 meseci

Kad nekog navikavas 10 godina, i cim puknu u Evropi ili prvenstvo, a ulozili veliki novac u fudbalu i kosarci, napadaju Partizan.
N

Nordsjeland x6

pre 6 meseci

Lako je se busati u grudi da si toboze "strasan" u nasoj ligi gde ti tvoje jsd sudije daju na poklon po 2-3 penala svaki mec cim protivnik povede 0-1 ili 0-2 i onda te sudije non stop spasavaju poraza poklonjenim penalima,ali zato cim malo proviris u Evropu gde mora da se igra Posteno odmah pucaju 5arde i 6tarde od dece iz Danke i konobara iz Sabaha,jer Evropa je pravo merilo kvaliteta,tamo nema da te sudije spasavaju kad je gusto svaki put,vec sve moras da zaradis na posteno!
V

Vama

pre 6 meseci

Jos lakse da budete 3 godine za redom u Evropi prvi po dosudjenim penalima.
Č

Čuj

pre 6 meseci

Ovog, da proviri, sine 10 godina niste provirili u neko takmicenje, ej 10 godina, a pricas o Partizanu koji je sabotiran u svemu ne igra 1 godinu neko takmicenja, kakav papak🤡🤡🤡
N

Nenad1246

pre 6 meseci

@čuj Jeste rođače kup Ipčeta je Evropa za vas.
Č

Čuj

pre 6 meseci

@Nenad Sta se sekiras ti za nas, dovedite na zimu neka nova pojacanja od po 15-20 miliona da pobedite Vozdovac i Čuku.
S

Samo penali...

pre 6 meseci

SVE JE LAKO KAD SU TU SUDIJE I PENALI DA SPASAVAJU KAD JE GUSTO....
V

Vala jes

pre 6 meseci

Sreca pa penal protiv nikad jaceg Radnika bilo bi svasta na 2:1.
N

Nenad1246

pre 6 meseci

Bar nije bio izmišljen ko vaš na 2:2.
V

Vala jes

pre 6 meseci

Vama izmisljaju van 16 metara, zato ste i bili protiv vara.
b

bokalinda

pre 6 meseci

Pa da, nama uvek pomažu sudije, a vi ste uvek zasluženo dobili... Prosto je neverovatno kako u svim sportovima u svim nivoima takmičenja uvek sudije rade za Partizan, a uvek protiv zvezde... Svaka čast na objektivnosti, sigurno si i u životu uspešan ako si tako objektivan...
и

истина

pre 6 meseci

Ниједан клуб није био против вар, једногласно је уведен.
1

1504

pre 6 meseci

Al smo mi Srbi lako zaboravan narod, nema više uprava napolje malo se pobedjuje, kako to nikome nije jasno ni treneru ni igračima a tek navijačima koji su mislili da će se boriti za opstanak... Cak i trener najavljuje da će kiksnut i da voze kamion pun jaja kako reče juce pre utakmice u Pazaru. Sve je sjajno a para nema ni za plate a o većim parama da ne pričam kad mora opet AV da pomaže da bi se izbegao katanac i nemogućnost igranja u evropi a vi uživajte u prvom mestu a klub tone i gledajte kako se topi prednost i kako će jaja da ispadaju iz kamiona tj bodovi...
Č

Čičak traka

pre 6 meseci

AV je preko svojih poslušnika i postavljanjem trojanaca u partizan i doveo partizan tu gde je, a ta pomoć je samo pola obeštećenja za ono hodajuće drvo Endiaja koje su doveli u zvezdu, a gde je Korejanac, gde su svi ostali afrički kapitalci, pa Bahar i njegov tablet-odred stručnjaka. I sad neko treba da mu ljubi skute zbog ta 2mil?
g

gost323

pre 6 meseci

Kad im se svi sklanjaju
г

гаго м

pre 6 meseci

А неки и беже чекајући боља времена (или своје судије!) за утакмицу са тим истим Партизаном 😂
8

878

pre 6 meseci

Zatvorili sve tekme sem derbija oni kao dominiraju
з

заправо...

pre 6 meseci

...ће Партизан завршити на крају као Љиљана Благојевић у том филму, а не као Штимац.
I

Ijuuuuu

pre 6 meseci

Perisic dolazi u JSD , Vrime je , Hezonja je tu za kosarku
L

LOL...

pre 6 meseci

Ljudi moji pa vise ne vazi ono samo zvezda ne sme da izgubi ahahahaha
G

Goxyyy

pre 6 meseci

Nije vas sramota ovog namestenog niza?
U

Ujka Zitko

pre 6 meseci

Neka svi igraci Partizana budu svesni tezine dresa koji nose!!!! Mi smo Partizan,klub postovan u citavom svetu!!!! Neka svim igracima bude na umu,da se titula mora osvojiti!!!!Do poslednje kapi znoja i krvi!!!! PARTIZANE NAPADAJ!!!!🖤🖤🖤🖤A crveno beli komsiluk neka se jede u sebi i tesi nekim svojim zabludama😂😂😂😂
p

prti

pre 6 meseci

Ajde ne blamirajte se znate i samo zasto su isforsirani. Pa ljudi sanjaju godinama pobedu van granica drzave.
P

PFC

pre 6 meseci

Zbog nas vi sad i igrate ls,Stanoje nas vodio do osmine finala lk,i onda mi cekamo pobedu godinama.Ne blamiraj se majke ti.
I

Igor35HN

pre 6 meseci

Godinama nismo pobijedili nekoga u Evropi u gostima? Pazi sad ovo. U februaru ove godine, tačnije 16tog februara 2023 pobijedili smo u nokaut fazi LK Šerif iz Moldavije 0-1. A 4 meseca prije toga, dakle pre godinu dana u oktombru 2022 pobijedili smo u gostima Keln takodje 0-1 u grupnoj fazi LK. Dok ste vi poslednju pobijedu u gostima u okviru grupne faze nekog UEFA takmičenja imali prije više od dvije godine kada ste 30 septembra 2021 pobijedili Ludogorec 0-1 u Bugarskoj u grupnoj fazi LE. Meni samo nije jasno kako vas nije sramota da tolko lažete i muljate kada postoji internet i sve može da se provjeri? Ako ćemo da pričamo o godinama, vaš klub je taj koji godinama nema pobjedu u gostima u okviru nekog UEFA takmičenja.
p

prti

pre 6 meseci

@ Igor35HN kad si vec krenuo sa cinjenicama sto si racunao samo grupnu fazu ? Lako je tako. Ajmo kad vec racunas samo grupnu fazu da cujemo ovde koliko je proslo godina od poslednje pobede kuci/gostima nebitno u LS ? Aaa da to je nebitna a jako bitna stvar o velicini kluba necemo o tome. A koliko ste cekali pobedu nad klubom iz liga 5 do tog Kelna koji po vama pojma nema msm kad ih mi dobijemo i tamo i ovamo ? Je l ono cetvrt veka bese ?
N

Nenad1246

pre 6 meseci

Šta je problem da se napiše istina kako su na prvom mestu? Što se zasluge štita zanemaruju?
M

Mop

pre 6 meseci

Sanjas li ti stit, kad ga toliko spominjes? Kako se sam sebi nisi smucio vise
P

Partizan-Paok

pre 6 meseci

Nije ti smetalo ništa ovih godina ?
N

Nenad1246

pre 6 meseci

Zašto je istina problem?
V

Vama

pre 6 meseci

Milionerima ne treba stit, nego nova skupa pojacanja.
z

zvezda draža

pre 6 meseci

ljudi, zalosno je kako ovakav partizan dominira u nasoj ligi.. kakvi su onda ostali.. realna slika se vidi se cim neki tim igra evropu... i onda dodje derbi i mislis odvalicemo ih i na kraju nista.. a Baharu niko nije reko, da u ovoj ligi mora sve da se zatvori.. on misli ovo je princip kao u engleskoj svako svakog moze da pobedi.. pa kiksnuce nekad i partizan i tako.. druzee, pusti da ti terza vodi sve i uzimas prvenstvo.. mi smo nacija rezultata i slabog pamcenja... zivi bili videli!
R

Ris

pre 6 meseci

A šta je žalosno? Ne igraju evropu, žive od vikenda do vikenda i igraju svaku utakmicu na život ili smrt! Imaju dovoljno vremena za odmor i za treninge. Dosta su utakmica uzeli na mišiće ili na sreću ali i to je legitimno, zar ne? I bilo je za očekivati da će Partizan i Vojvodina najviše profitirati ove sezone jer ne igraju evropu! "MENI JE OVO SVE NORMALNO"!
B

Baxter88

pre 6 meseci

@Ris druze nije normalno da Djirona bude ispred Reala i Barse i jeste sad na danasnji dan al nece biti za 7 meseci sigurno, tako je to i tako ce biti i kod nas, kvalitet ispliva na duze staze...
z

zvezda draža

pre 6 meseci

zalosno druze sto kupimo korejca za 5mil, mojih i tvojih, u terza madjija kombinaciji.. a njima seku struju i izbacuju ih zbog kirija, a do izbora ce dobiti i neku platu, posle ulece madjija i zatvara sve.. seti se mene u maju! zalosno sto je sve nekvalitet, a oni igraju na Duljajevo srce i zelju i uz malo srece, eto ih.. kod nas ne vidim nista od toga, sem bacenih miliona..
s

shommy

pre 6 meseci

Prolaze ove komsije kroz sve faze,srpski bajern,nije potreban jak partizan,bice 100 bodova prednosti,konkurenti su nam tsc i cuka,sklanjalice,igramo ruzan fudbal,sad im smetaju autobusi...3 boda su 3 boda rodjaci....Svi mi znamo ko i kako ce na kraju biti prvi ali mi je gotivno ovo TRAUMIRANJE u ovom trenutku.Panika!!!
2

2305

pre 6 meseci

ceo zivot vazda mrznja ispred ljubavi.zato i jeste komsija mali
з

заправо...

pre 6 meseci

...нико није у паници, знамо како ће табела изгледати на крају. А исто ће бити и у кошарци.
M

Mop

pre 6 meseci

Ma kako da ne. 'Vazda' visite na vestima o Partizana. Iz ljubavi ili onog drugog. Odgovori iskreno. Paljba bre.
s

shommy

pre 6 meseci

@2305 Nemam ja nikakav problem da me ti dozviljavas kako ti se svidja.U pitanju su razlictit pogledi na svet.Jel mora SVI da mislimo da smo veliki?Isuvise obracas paznju na taj mali klub, frustracija govori iz tebe,obrnuta psihologija je u pitanju.
E

Esex

pre 6 meseci

Svi vide sta se radi i kako se namesta za partizan i svi cute i prave se mutavi.Mediji po direktivi ne pisu nista osim sto relativizuju i daju legitimitet najvecoj kradji u istoriji naseg umorenog fudbala..Hvali se trener,igraci i igra kao da smo umobolni degenerici a kad dodje evropa na red rastave ih danski omladinci..Zamislite ovakav partizan u ls...dobili bi 15 komada od sitija,10 komada od lajpciga i bar 5 komada od jang bojsa.
P

Perica statisticar

pre 6 meseci

Verovatno si u pravu ali bi trebalo te golove uproseciti : da bude po 10 na svakoj utakmici , znaci gol razlika -60. Prava je sreca sto su umesto njega TSC i Cukaricki u evropi pa da konacno zauzmemo mesto koje pripada nasoj ligi .Jedino je steta sto je partizan otkazao derbi gde je zvezda mogla da pokaze svoju pravu snagu .
n

neko treci

pre 6 meseci

Hoces da kazes da ako se ne igra Evropa ne sme da se bude prvi.Zvezda pre Krasnodara nije igrala grupu 11 godina a koliko je titula uzela?Znaci sve su bile neregularne.Hvala sto priznajete da ste namestali.I naravno prvenstvo nije regularano svi znamo za Zvezdino prolece.
E

Esex

pre 6 meseci

Neko treci.hocu da kazem da nikada u istoriji naseg fudbala losiji tim nije bio na celu tabele kao sada..Ocajan partizan,smehotresan tim a imaju niz ko da su real..i zvezda ocajno igra,to nije sporno..Da nema namestanja zbog izbora,na celu tabele bili bi izjednaceni tsc,zvezda i partizan jer svi bi kiksali..Videcete posle izbora kad se ukine direktiva o vasoj nepobedivosti,kiksacete svaku drugu..Zelim postenu ligu makar tsc bio sampion jer samo u fer atmosferi nas fudbal moze napredovati..Sve drugo je politika i interesi..evo sad ste dobili 2 miliona najopustenije,pa gde to ima?!?!? Zasto onda i drugi nisu dobili..Partizan moze u stecaj ako sledece sezone ne udje bar u grupe LE jer nema nikakvu vrednost,nema koga da proda,nema talenata ni na vidiku.Gura se stoper ilic a videlo se u fer igri protiv danaca njegov kvalitet,narucuju se tekstovi oda i pohvala belicu kako bi bar 2 miliona izvukli za njega i to je ta prica,dalje nema..
D

Drndo

pre 6 meseci

Ma svaka cast, sve regulare 101%
2

2305

pre 6 meseci

bunker ekipa brane se od svakog u ligi i napred ga uvaljaju na penal Ili otpadak neki.bole oci od ovog partizana trenera koji sve to ne vidi mogao pazar do sva 3 boda.pitanje trenutka kad ce sve ovo da se raspadne a onda ce biti kriv av vanzemaljaci ko sve ne..ovo su tekstovi za one koji ne gledaju utakmice vec samo komentarisu
U

Ujka Zitko

pre 6 meseci

sve se manje cuje uprava napolje ahahahah
e

ejjj

pre 6 meseci

Da nije smesno bilo bi tuzno zato drzava trpa pare samo tako...
P

PD

pre 6 meseci

Kome trpa pare, misliš na četničku zvezdu?
n

nema sta

pre 6 meseci

Kako lepo igrati sklanjalice
U

Ujka Zitko

pre 6 meseci

Ali evropa vise nije vazna 🤡🤡🤡
N

Nije

pre 6 meseci

Crveni ce da skupe dovoljno bodova za nacionalni koeficijent.
V

Vidimo

pre 6 meseci

Kako igraju Evropu ovi sto im vazna, da jedino Partizan za sad ima pobedu u toj Evropi.
l

linija 465

pre 6 meseci

mi volimo klub i bez miliona koje vi imate u ovoj kovan ligi i opet pored toga ste iza ovih momaka. Srdačan pozdrav Ujko Hahahahaahhahahhaha
N

Noke

pre 6 meseci

Partizan bi se raspao kad bi igrao evropu sa ovim fondom igraca. Za domace takmicenje je dovoljno. Ukoliko pobede Cukaricki i TSC, bezace trecem 14 bodova. To se ne izpusta i sigurno ce igrati kfalifikacije za LS sledece god. To garantuje evropu.