Humanitarni tiket u podne: Živko Gocić tipuje za NURDOR

Vreme čitanja: 3min | pet. 15.12.23. | 11:23

Proslavljeno ime našeg vaterpola, danas trener šampionskog Novog Beograda očekuje GG3+ na okršaju Monaka i Liona

Naš današnji gost je Živko Gocić, trener vaterpolista Novog Beograda koji su prvi put od osnivanja kluba osvojili su Kup Srbije. Novobeograđani su tako u klupske vitrine doneli četvrti trofej, pošto su prethodno dva puta bili šampioni Srbije, a jednom su trijumfovali i u Jadranskoj ligi. Do prvog pehara u najmasovnijem domaćem takmičenju stigli su trijumfom na završnom turniru u Šapcu gde su u polufinalu prvo savladali Partizan sa 16:8, a potom su u finalu nadigrali Crvenu zvezdu rezultatom 18:15.

Živko Gocić je doneo odluku da potencijalni dobitak prosledi NURDORU, a Mozzart je njegovu inicijativu podržao uplatom od 10.000 dinara.

Izabrane vesti

Krećemo od dvojke s meča AL AHLI KAIRO – AL ITIHAD. Egipćani retko gube u poslednje vreme, ali to ne znači da dobijaju, već da igraju netešene utakmice. Što se tiče tima iz Saudijske Arabije, odn dosta dobro igra, a na poslednjih pet mečeva poražen je samo od Damaka. Čini se da je ovaj tim ipak za nijansu bolji rival para.

Uz 3+ pratimo meč NEC – FORTUNA SITARD. Fortuna je deveta, a NES deseti na tabeli. Oba tima iz šposlednja dva kola vuku po dve pobede. Dakle, reč je o poprilično ujednačenim ekipama, a na poslednjem meču para u maju došao je X. GG tip bio je redovan na poslednja tri međusobna okršaja.

Na meču M’GLADBAH – VERDER BREMEN imamo GG3+ tip. Promenljivo igraju i jedan i drugi tim. Dakle, nigde stabilnih rezultata. Borusija je pred ovaj susret poražena od Union Berlina. Biće ovo napet susret dva izjednačena tima. Napominjemo da je na poslednjem međusobnom susretu para došao X.

Slavni vaterpolista igra GG 3+ na meču MONAKO – LION. Monako je treći na tabeli, a može da pretenduje i na napad na Nicu koja ima samo dva boda više. Olimpik je na najnižim granama, tačnije na samom začelju, a iz beznađa pokušava da se izbavi sa dve pobede koje su zabeležene u poslednjih pet kola.

Na kraju, tu je TM2 2+ na meču NOT. FOREST – TOTENHEM. Forest se davi, jer samo jedan bod sa poslednjih pet mečeva nije nešto čim se treba dičiti. Što se tiče Totenhema, ni njemu ne cveta cveće. U proteklom kolu savladao je Njulkasl sa 4:1, što je prekinulo niz od tri poraza i jednog remija. Poslednji meč para iz marta dobio je Totenhem sa 3:1.

Inače, naš današnji gost, Živko Gocić sa reprezentacijom Srbije osvojio je zlatne medalje na Evropskom prvenstvu 2006. u Beogradu, na Svetskom prvenstvu 2009. u Rimu, Evropskom prvenstvu 2012. u Ajndhovenu.

Na Olimpijskim igrama u Riju 2016. sa reprezentacijom Srbije je osvojio zlatnu medalju. Ima još dve olimpijske bronze, osvojene u Pekingu 2008. i Londonu 2012. Igrao je u Partizanu, Nišu, Ortiđi, moskovskom Dinamu, italijanskoj Latini, a 2011. postao je član mađarskog Solnoka. U Solnoku je 2018. godine završio igračku karijeru i odmah potom izabran za prvog trenera seniorske ekipe. Od 2022. je trener VK Novi Beograd. Inače, Živko Gocić od decembra 2013. do 2016. bio je kapiten reprezentacije Srbije.

Želimo mu puno sreće u nastavku trenereke karijere.

I, to je to od našeg uvaženonog gosta uz želju da baš s njegovim tipovanjem proslavimo novi dobitak koji će podići našu do sada kroz akciju doniranu sumu u iznosu od 30.464.709 dinara.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Ukoliko prođe humanitarni tiket našeg gosta, dobitak će biti doniran za humanitarnu organizaciju, udruženje, fondaciju, pojedinca, na adresu po izboru Mozzart tima u Republici Srpskoj, odnosno BiH. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 100 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak, kolege iz BiH, usmeravaju tamo gde je u datom trenutku najneophodnije.

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja i podložne su promenama


tagovi

Živko Gocićhumanitarni tiketsportsko klađenjebet analizaVK Novi Beograd

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara