Humanitarni tiket u podne: Uz iskusno oko Nenada Lalatovića do dobitnih 214.500 dinara

Vreme čitanja: 4min | pet. 26.07.24. | 12:00

Sinonim za superligaškog šefa struke, onaj koji je trenirao ekipe od Subotice do Niša, od Zvezde i Maldosti očekuje 4+ tip…

Sve je u imenu i prezimenu! Držimo da malo ko ima fudbalske reference kao Nenad Lalatović koji je u trenerskoj karijeri bukvalno prošpartao Srbiju uzduž i popreko. Možda i nelogično, ili pak teško zamislivo, tek na početku ove sezone Mozzart Bet Superliga lišena je akcije nekadašnjeg kapitena i trenera Crvene zvezde. Na to ne možemo da utičemo, ali zato možemo da angažujemo Lalatovića da izađe na teren Mozzartove humanosti.

Pa, da vidimo gde smo, i šta smo uz potencijalnih 214.500 dinara, odnosno 100.000, koliko garantujemo po difoltu! Pre nego li krenemo na zadatak, ponosno ističemo da je prošlonedeljni tiket legendarne Svetlane Cece Kitić dobitan. Bravo za najbolju rukometašicu sveta svih vremena!

Izabrane vesti

Nenade, šta imate da kažete na ovo?

“Podržavam sve humanitarne akcije, a za ovako nešto apsolutno sam uz Mozzart. Najbolje bi bilo da pobedimo i dođemo do punog dobitka”, počinje tipovanje izjavom za Mozzart Sport naš Nenad Lalatović.

Lagano krećemo uz duplu šansu 1X do Rumunije i meča FCSB – OCELUL. Nije se FCSB brukao remijem sa Makabi Tel Avivom u kvalifikacijama za Ligu šampiona, kao ni Ocelul koji je iz prva dva kola izvukao četiri boda. Ono što se još zapaža, odnosi se na svega do sada osvojena dva boda od strane FCSB-a. Sve u svemu, zna se da je sada domaći tim fokus bacio na Evropu, te da će se sada dodatno angažovati u domaćem šampionatu. Dužan mu je Ocelul do decembra prošle godine, pa eto šanse za popravni.

Sada imamo dvojku na meču DANDER – UNION SEN ŽILOAZ. Teži debi u eliti, nije mogao da bude za ekipu domaćina. Smrviće Dander ovako spreman Union Sen Žiloazz, samo je pitanje s koliko golova. Uostalom, gosti su pred ovaj meč osvojili Superkup Belgije, pa se pobeda na ovom meču prosto podrazumeva.

Naravno, Nenad Lalatović očekije brutalnu efikasnost na definitivno njegovoj Marakani. Idemo na 4+ tip sa meča CRVENA ZVEZDA – MLADOST LUČANI. Šef stručnog štaba Crvene zvezde, Vladan Milojević do sada je na deset takmičarskih mečeva predvodio crveno-bele protiv Mladosti računajući oba mandata. Na čelu sa iskusnim stručnjakom tim Zvezde do sada je postizao više od dva gola u proseku na utakmicama sa timom iz Lučana. Pa da vidimo kakvu efikasnost možemo da očekujemo nakon prolaznih 4+ na meču Zvezde i Jedinstva, te poraza Mladosti od ekipe OFK Beograda.

Lalatović na kraju na stranu odvaja jedinicu sa meča KRASNODAR – DIN. MAHAČKALA. Nekako se zbilo da Dinamo remizira sa Himkijem, a Krasnodar sa Ahmat Groznim u prvom kolu. Interesanto, ali rezultat obe utakmice bio je 1:1. Bez obzira na to, Krasnodar je favorit, a premotavajući film vraćamo se na sam kraj prošlog meseca i do sada jedninu utakmicu para okončanu porazom Dinamo Hahačkale od od 2:0.

Promenili sre brojne klubove, kako vam pada to što bar u početku nećete biti deo Mozzart Bet Superlige, ipak ste vi sinonim za ovo takmičenje?

“E, ovako... Kada sam otišao iz Spartaka svi klubovi su imali trenere. Nije bilo prostora za velike promene. Iskreno da vam kažem, postojale su dve ponude i razgovori. Neću da budem skroman i pravim se da ih nije bilo. Da, odbio sam dva kluba. Nismo se dogovorili oko uslova, takođe nisam želeo da preuzimam klub iz kojeg je otišlo mnogo igrača. Morao bih da započinjem opet nešto novo, i da opet ne napravim rezultat. Ja da bih pravio rezultate kakve sam uvek pravio, potrebno mi je da mi se omoguće uslovi za te rezultate. Nadam se da će mi posle dve godine kazne to dozvoliti. Ja sam trenutno kao neki zatvorenik, kažnjen sam dve godine zabranom rada u ozbiljnim sredinama”, rekao je Nenad Lalatović u nedavnom intervjuu za Mozzart Sport.

Nenad Lalatović 2012. godine (MN Press)Nenad Lalatović 2012. godine (MN Press)

Na kraju, konstatujemo da je prošle nedelje dobitan tiket odigrala je Svetlana Ceca Kitić, s tim što ćemo ovaj dobitak računati uz kvotu 3,40, zbog prekida jednog meča. Ovaj tiket nakon primene pravila igre donosi dobitak u iznosu od 170.000 dinara. Dakle, uz dva tiketa sa zagarantovanim dobitkom, a zaključno sa ovim, u julu mesecu smo do danas došli do sume od 370.000 dinara za donaciju.

Pre tačke na današnju priču, recimo da smo do sada samo u akciji “Humanitarni tiket u podne” donirali ukupno 33.714.009 dinara.

PLEMENITI BET INFO – BIH

Današnji listić namenjen je i za humanitarnu organizaciju, udruženje, fondaciju, pojedinca, po izboru Mozzart tima u BiH. Naime, dobitak, kolege iz BiH, usmeravaju tamo gde je u datom trenutku najneophodnije. Ulog iznosi 100 KM, a zagarantovan dobitak 250 KM.

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja i podložne su promenama


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analizaNenad Lalatović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara