Humanitarni tiket u podne: Uz Cecu Kitić do dobitnih 226.500 dinara

Vreme čitanja: 3min | pet. 19.07.24. | 12:00

Najbolja rukometašica sveta svih vremena sa Marakane očekuje makar dva gola u prvom poluvremenu utakmice Crvene zvezde i debitanta, Jedinstva sa Uba

Najbolja rukometašica svih vremena! Zamislite da se ova rečenica pojavi u kvizu, u igri asocijacija... Jasno, svaki takmičar bi iz prve ponudio odgovor s imenom Svetlane Cece Kitić, sa najviše instance potvrđeno najbolje zauvek. To je ukratko naša današnja specijalna gošća koja uz Mozzart u plemenitu kasicu pokušava da ubaci 226.500 dinara, a u slučaju da se to ne dogodi, spas stiže kroz kompanijski zagarantovan dobitak.

Red je pred tipovanje da kažemo da smo do sada u julu ostvarili dobitak u iznosu od 200.000 dinara. Tiketi Nikole Rosića i Antonija Rukavine računamo sa zagarantovanim dobitkom i odmah krećemo dalje.

Izabrane vesti

Na početku uz Svetlanu Cecu Kitić igramo jedinicu na meču SPARTA PRAG – PARBUDICE. Startuju Česi, a Sparta se kao silna u prošloj sezoni nada da će nejaki rival biti lak plen u prvom kolu. Uostalom, Sparta ovaj klub dobija redovno, pa nema razloga da se plaši. Lepo joj se namestio lak rival na startu šampionata gde je odbrana titule u fokusu.

Idemo na GG tip uz meč KLUB BRIŽ – ST. ŽIL. U finalu Superkupa Belgije sastaju se dva ljuta rivala, odnosno imamo derbi koji može da bude okončan ma kojim ishodom. Poslednji susret para okončan je sa 2:2 u maju, što znači da je bilo dinamično. Inače, oba tima su bez poraza na pripremama, a Klub Briž je pred ovaj meč savladao Norič sa 3:0, dok je Sen Žiloaz sa 2:2 remizirao na meču sa Sportingom.

A sada uz Cecu, poslastica! Čekamo dva gola u prvom poluvremenu meča CRVENA ZVEDA – JEDINSTVO UB, gde će gosti imati svoju premijeru na terenima Mozzart Bet Superlige Srbije. Jedinstvo sa Uba predvođeno Ivanom Radovanovićem ostvarilo je prethodne sezone istorijski uspeh izborivši direktnu promociju u Superligu, a u novu avanturu ulazi sa visokim ambicijama. Nemanja Matić, prvi čovek novog prvoigaša napravio je grandiozni plan o plasmanu u Evropu kroz tri do pet godina, međutim, u debitantskoj prvoligaškoj cilj će biti ostati u istoj. Protiv šampiona osveženog sa pet milionskih pojačanja – ukupno deset novajlija - pa još na stadionu Rajko Mitić, teško da imaju šta da traže.

Za kraj, imamo duplu šansu 1X na meču ROZENBORG – LILESTERM. Norvežani su već stigli do 15. kola, pa već znamo da i jedni i drugi imaju promenljive episode. Gosti su sedmi, a domaći 11. na tabeli. Poslednja dva meča para dobijao je Lilestrem, a tradicija para kaže da pet puta uzastopno na njihovim mečevima nije oborena 3+ igra.

Tako je tipovala ista ona Svetlana Ceca Kitić o kojoj će zauvek u rukometnim analima ostati zabeleženo da je izabrana za najbolju rukometnu igračicu sveta za 1988. godinu, od strane Svetske rukometne federacije. Inače, Svetlana Kitić je na osnovu glasova u anketi Svetske rukometne federacije 2010. godine proglašena za najbolju rukometašicu svih vremena.

Na dodeli oskara popularnosti za 2010. godinu proglašena je za ličnost godine u Srbiji. O noj je izašla i knjiga “Priča o Svetlani Ceci Kitić”, a nama se čini da je njena priča bila i ostala vezana za beogradski Radnički, rukomet uopšte, ali i Jedinstvo iz rodne Tuzle gde je okončala svoju profesionalnu karijeru.

Naravno, na kraju ostaje nam da podvučemo da je za Cecu Kitić dres beogradskog Radničkog možda i zaštitno obeležje. S ovim timom je 1980. i 1984. osvojila Kup evropskih šampiona. Između 1980. i 1985. je sa Radničkim igrala u svim finalima u kojima je Radnički učestvovao, a 1986. godine osvojila i Kup pobednika kupova.

Pre tačke na današnju priču, recimo da smo do sada samo u akciji “Humanitarni tiket u podne” donirali ukupno 33.544.009 dinara.

PLEMENITI BET INFO – BIH

Današnji listić namenjen je i za humanitarnu organizaciju, udruženje, fondaciju, pojedinca, po izboru Mozzart tima u BiH. Naime, dobitak, kolege iz BiH, usmeravaju tamo gde je u datom trenutku najneophodnije. Ulog iznosi 100 KM, a zagarantovan dobitak 250 KM.

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja i podložne su promenama


tagovi

Ceca Kitićhumanitarni tiketsportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara