Komentari na vest

Čukin specijal: Vinisijus Melo donosi 2.500.000 evra na Banovo Brdo

V

Visente Del Boske

pre oko 1 sat

Terza ga je cak i hteo dovesti ovo leto da su uspeli da prodaju Endiajea,mada decko iako je po meni dobar napadac nisam bas siguran kako bi se snasao kod nas.
K

Kolle

pre oko 2 sata

Export-import firma. Koja je korist srpskog fudbala od toga. Opet će primati po pet komada u Evropi.
A

Advokat

pre oko 2 sata

Dobar igrač iz Čukaričkog naravno ne može ni pod razno da završi u Partizanu kome očajnički treba napadač. Bitno je da Partizanu mogu da prodaju cepanu građu - štopera Kovačevića i onog nesrećnog Kovača. Njih dvojica su plaćeni taman kao ovaj Melo.
z

zemunski kej

pre oko 2 sata

Ne dopada mi se Cukaricki. Klub ce funkcionisati dok se gazda ne zasiti. Bili klubovi slicnog tipa Donji Srem,Hajduk Kula,Banatski Dvor bez navijaca posle par sezona nema ih nigde.

Dorcolac

pre oko 3 sata

Ako ga prodaju za 2.5 miliona znaci da su zaradili 6 miliona cistog profita ovo leto, 5 miliona da uloze u izgradnju stadiona i posle 3 sezone mogu lep nali stadion da naprave kao sto ima TSC npr (oni su u svoj ulozili 15 miliona) a ne da igraju na onom ruglu
d

d. g.

pre oko 4 sata

Ni jedan od prodatih igrača ništa nije uradio.
E

Eeehh

pre oko 4 sata

Bas zbog ovoga mi je drago sto su izgubili danas. Nikakve ambicije, nikakav doprinos srb fudbalu. Inace Melo mi se bas svideo kao igrac, hteo bih ga u Zvezdi. Ionako se resavaju brzo skupih stranaca na bliskom istoku, treba pratiti i dovesti ga kad ga se rese.
N

Nenad1246

pre oko 3 sata

Tako ste vlažili i na onog Nedeljka,a emo njega igra u našoj južnoj pokrajini.
J

Janjus 13

pre oko 4 sata

Cukaricki klub koji zivi samo od te prodaje igraca, nemaju nikakve ambicije, a na sve to prosecno imaju 35 navijaca po utakmici.
g

gost101

pre oko 2 sata

Pa, privatni klub. Ambicije su ostvarene. Stabilan prvoligas sa milionskim prodajama.
M

Mareska88

pre oko 4 sata

Bezi bato odavde i ne vracaj se …
C

Comi81

pre oko 4 sata

Mnogo bolji igrač i od Pume i od Milsona ali naši slepci to ne vide...
N

Nisu iste pozicije

pre oko 3 sata

Pa Puma i Milsom su krila, a Melo je napadac, uporedio si neuporedivo. Da si rekao da je Seri iz Vose najbolje krilo u ligi, e tu bih te vec podrzao. Mislim inace da je Zvezdu “sramota” da za nekog iz nase lige izdvoji 3-4 miliona, i da je tu problem.
N

Nenad1246

pre oko 3 sata

Tako ste kukali i za onog Nedeljka šti nam dao gol pa ga eno igra u našoj južnoj pokrajini.
V

Vinisius Flajter

pre oko 4 sata

Još jedan primer uz Flajtera iz OFK Beograda ovaj decko igrao u ko zna dje u Ameriku neki b timovi se tamo takmice video nije ni seriu C u Brazilu ovde kod nas pravi razliku na teren uz pomenutog Flajtera...
F

Fussballspieler

pre oko 4 sata

Ovaj Čukarički je obesmišljen klub. Uprkos tolikim prodajama i zaradi ništa nisu napredovali. Čuka pre Galeta Obradovića je stvorila reprezentativce Kolarova (pre nego što ga je Terza ukrao u OFK) i Ninkovića. Sadašnja, uredjena i privatizovana, Čuka nije stvorila ni jednog igrača teprezentativnog kalibra (izuzev trećeg golmana sa EP Djordja Petrovića).
0

09J09J

pre oko 4 sata

Radonjić, Birmančević, Erhan Mašović
@

@ Fussballspieler

pre oko 4 sata

Privatan klub. U vrhu su svake godine, dobro posluju, sta bi ti hteo? Nikakve prihode od drzave nemaju kao oni koji se bore za nesto kod nas. Ulaznice nemaju kao sto niko ne zaradjuje od njih kod nas u ligi, tv prava nikakva, nagrade saveza nikakve. Bukvalno jedini nacin da poslujes u plusu je prodaja igraca. I od Evrope. A s obzirom da su stalno u vrhu, a sve obezbedjuju sami, meni je dovoljno da kazem da je klub uspesan. Nije ovo igrica pa imas "load game" ako kola krenu nizbrdo, a ti ulozio brdo para da bi neko eto rekao da oni idu na titulu npr. Nema za njih regularan i knjigovodstveni dug kao za neke. Nema profita - kljuc u bravu.
A

Angelinho

pre oko 4 sata

Birmancevic se probio preko Cukarickog
С

Сале2323

pre oko 4 sata

Па да... Али сваки овај трансфер значи која зграда више за газду клуба. Клуб без амбиција, публике, инфраструктуре, клуб који служи за промоцију њеног власника и да прода коју маглу од играча у иностранству и за ништа друго. Барем ће да се зидају зграде, ако већ од неког врхунског квалитета тима нема ништа!
B

BokiUSA

pre oko 3 sata

Nikako se ne mogu sloziti da nema drugog nacina da se zaradi osim preko prodaje. Cukaricki ako posluje tako kako kazete treba I mora da svake God igra u LE I na taj nacin zaradi novac. Od prodaje jednog do dva igraca uzmu 5 mil. U grupi bi uzeli toliko bez ovih sumanutih prodaja. Licno od njih mi apsolutno nemamo koristi osim njihovih vlasnika. Neka se base oni sa biznisom ali klub sa 200 navijaca I bez ambicija osim da proda daj sta das nam nije potreban u Evropi... draze mi je Radnicki KG ili Nis, Spartak S, ili Mladost Vojvodina... oni nikako....
B

Bas

pre oko 5 sati

dobar igrac ....