Komentari na vest

Četiri meseca Partizanove transformacije: Od trejlera za loš horor, do naučne fantastike

G

Gost999...

pre 7 meseci

Dajte ne zezajte nas vise sa ovim predstavama amaterskog pozorista Partizan. Iz aviona se vidi kako dobijaju utakmice, a svi mozemo da pretpostavimo i zasto je to tako. Opet ce drugi deo sezone da bude povratak u realnost, kada se iskljuci stit.
s

smeh

pre 7 meseci

Mislis kad opet pocnu sklanjalice i namestaljke crvene ljubimice ?
G

GostQ

pre 7 meseci

Koliko su smesni ovi Grobari. Za 6 godina, oni imaju svega 3-4 stvari da navedu koje su kao u Zvezdinu korist isle. A oni mucenici samo u ovoj sezoni imaju duplo vise takvih situacija na njihovim utakmicama. Necu sad o Stanojevom mandatu, to je posebna prica. I vec imaju opravdanja za sve, i sad im je sve ok i regularno. Kad bude stit prestao da im radi u drugom delu sezone oni ce opet da kukaju kako je Zvezdi namesteno, a nece da se zapitaju zasto imaju ovako nekvalitetan tim, i kako je moguce da tako nekvalitetan tim pravi takve rezultate.
c

cirkus

pre 7 meseci

Mislis po poluvremenu 3-4 stvari ? Hahaha cirkus
Š

Šta reći

pre 7 meseci

Bravo momci u Duljaju. Svaka vam čast. Nastavite. Respekt vam
c

cirkus*

pre 7 meseci

Ajoooj majko mila, sta ovde necemo procitati, kad ovi preposteni zvezdasi pocnu kuknjavu,teorije zavere,"izbori" "mir u kuci",sudjenje.....Cccc Hajde samo da se podsetimo vase prve utakmice u prvenstvu,sa filijalom iz NS, pod naslovom "Vojvodina se samounistila" . Vojvodina se samounistila, da se galaktikosi petokrake ne oznoje,uz svesrdnu pomoc sudije Zivkovica. Za pocetak zvezdanesterac zbog faula na 18 metara,pa dva zuta (crveni) za 15 minuta, pa "slucajan autogol" onog Milosavljevica,nastavlja tradiciju autogolova,nasledio Puskarica,igraci petokrake iznenadjeni,skoro pa se i ne raduju....Crnomarkovic se kod treceg gola trudi iz sve snage da ne pipne loptu, koja ide ka strelcu Krasou ,posle se "kapiten" Jelicic sklanja, da Lucic neometan sutira na gol....toliko o "vasem postenju"...a onda kazne Kolubaru za namestanje,hahaha cirkus
P

Pedja108

pre 7 meseci

Niko nikoga ne optuzuje za namestanje, nego kad UEFA posalje dopis. I da ima inesto sumnjivo u utakmicama gde igra Zvezda, oni bi to i poslali. ILi je mozda Terza i u UEFI sredio da ima povlastice? Mene samo zanima koji je preposten bio prijavio Zvezdu kad je igrala LS, da je namerno izgubila? Znamo da je iz Srbije, samo nije objavljeno ime, a ne bi me cudilo odakle je doslo.
G

Gostnezvani

pre 7 meseci

od Danaca nas niko nije napao ljudski, polako sa hvalospevima.
Z

Zvlat BG

pre 7 meseci

Fudbalski savez Srbije uz pomoć Vlade Republike Srbije donirao je Partizanu pomoć u iznosu od 236.000.000 dinara, odnosno 2.000.000 evra.
J

Jel ?

pre 7 meseci

A koliko su donirali petokraki ? Ili da nam kaze duh koji lebdi ?
p

peca koma

pre 7 meseci

nije donacija nego pozajmica...fss ce se svakako naplatiti od nagrade koje uefa daje
G

Gost Djape

pre 7 meseci

@Jel - Pa covek i kaze da su donirali petokraki, jer i vi imate petokraku u grbu, @Perica koma- vratice te kao i stadion.
"

"vrati ce te"

pre 7 meseci

@gost Djape,a sta je sa "vasim" stadionom,ciji je ? ? Petak, 28.11.2008. u 22:00 S. R. Fudbalsko „blago” Srbije na 70 hektara Mišković već kupio sve do stadiona Crvena zvezda se, barem na papiru, „rasprostire” na 16 hektara. Ali, nije tajna da je najbogatiji čovek na Balkanu Miroslav Mišković već kupio kompletno zemljište na kojem je nekada bila mlekara PKB-a (od kružnog toka na Autokomandi pa do ograde Zvezdinog stadiona). Direktor stadiona Crvene zvezde Milorad Ćorović kaže da neke stvari neće biti jasnije dok se ne definišu zakonom: – Vlasnik zemljista od oko 16 hektara, čiji je korisnik FK Crvena zvezda, jeste Republika Srbija. Dakle, u postojećim okolnostima samo smo korisnici tog zemljišta, jer ne postoji zakon po kome bismo mogli da budemo i vlasnici. Ciji stadion hahahah ?
k

kkp barsa.

pre 7 meseci

bice ovako do izbora a onda krece kradja namestanje itd
p

podesen

pre 7 meseci

U sredu Bahar ide u Gazu ako TSC otkine makar bod Realu .
0

058

pre 7 meseci

Ako bude sve regularno uzeće TSC sva 3 boda.
m

metalika moj dobar

pre 7 meseci

realno liga nam je slaba ...juce Vozdovac sve to lepo igra do nekih 20-30 metara od gola Partizana . Nema u ligi kreativnosti ,igraca koji moze da ti napravi problem a nazalost nece ni biti jel sve sto valja oni prodaju sa 17-18 godina. Zato Partizan izgleda ok
D

Deyan X

pre 7 meseci

Samo da ne bude rasprodaje na zimu ili na leto. Tek skockas tim, uigras, namestis ga da pobedjuje, kad ono eto prodaje.... Nije problem jedan ili dva igraca, ali brate mili ovi iz uprave menjaju na kilo sto se kaze.... Tako da, nadam se bar da zadrze kostur ove ekipe na sledece leto. I Igrace se grupa makar LE/LK.
N

Noke

pre 7 meseci

Sve strucnjak do strucnjaka ovde. Ne zna se ko je veci znalac! Ajmo sad malo da se pozabavimo cinjenicama. Od trenutnih 11 igraca, koji se nazivaju starterima, samo su Markovic, Belic i Natcho igrali prosle sezone. Duljaj je promenio 75% tima. To je proces ljudi, treba vremena da se to ukomponuje. Dobili su ozbiljne batine od Nordsjaellanda, koji je itekako jaka ekipa. Ovi sto pricaju za njih da su smesni, nek otvore samo na transfermarktu koliko su para uzeli u poslednjih 5 godina na transfere. Preko 70 miliona. Pametnom dosta. Kako god, nije Partizan bio "busen" samo u evropi. U domacem prvenstvu su primili 10 golova nakon 8 utakmica. To je porazavajuci skor. Mnogo nas je komentarisalo kako Partizan nema toliko lose bekove, koliko su mu losa krila, jer ne rade defanzivu. E onda kad je Duljaj izbacio Meniga i Severinu, pustio Kalulu-a i Zahida, sa kojim je Partizan 30% bolja ekipa, video se ogroman napredak u igri. Nakon reprezentativne pauze u Septembru je Partizan pokazao u Krusevcu da se malo uigrao, da to ne izgleda uopste lose. I nakon te utakmice su sve ostale pobede dosle absolutno zasluzeno sa velikom dominacijom. Mislim da ce ekipa Partizana biti jos bolja iz utakmice u utakmicu, iako racunam da ce se desiti neki kiks, sto je i normalno. Ne zaboravite da Partizan ne igra evropu i ceo fokus je na domacu ligu. Mnogo im je lakse nego Zvezdi, TSCu i Cukarickom.

Goran Milojevic

pre 7 meseci

Ма тачно је то све али друже ни једна наша екипа не може да игра ни са иоле јечим тимом из европе да се не лажемо ми не заслужујемо дитектног учесника ни у ЛК овде код нас јесу звезда и партизан нај јачи али то не значо да могу да побеђују бесктајно али код нас се зна како се побеђује
k

kevin_i

pre 7 meseci

Dva kolektiva koji nemaju za struju i porez, danas imaju ili budžet 10 miliona ili 6-7 upotrebljivih igrača od 11 i sve pobede. Navijači Partizana sada gledaju najregularnije fudbalsko prvenstvo na svetu i ABA ligu. Do sada su bili kivni godinama, ne što su se bojali za regularnost, već što oni nisu mogli da kradu više. Sada mogu, kada šest fudbalera odigra sezonu bez primljenog gola. Sada su srećni. Do izbora, a onda se opet okreće kolo...
R

Realno samo

pre 7 meseci

Znaci ipak priznajes da cete biti prvi opet samo da ONAJ potvrdi pobedu? Msm to se znalo i bez vas, ali lepo je kad se otvorite.
P

Pedja108

pre 7 meseci

Otkako smo videli da je nesto trulo u drzavi Danskoj, idu hvalospevi na racun Partizana. Ovde igraju kao Siti, melju sve zivo, preokrecu koji hoces rezultat, a u Evropi ih nigde nema. I evo sad ovaj Partizan, za koji pricate da ga je Duljaj sredio i vodi kao Gvardiola, da sad opet igraju sa Nordsjelandom, opet bi ih ovi deklasirali bez problema. Nista oni ne igraju spektakularno bolje, vec znamo koja je direktiva da Partizan mora da pobedjuje sve. Ako neko vodi, ima da se preokrene kako god, ako treba tri penala, bice tri. Partizan se narocito istakao i da igra na gol, kad protivnik ima povredjenog igraca koji leze. Oni nikad nece prekinuti utakmicu, nastavice, cak ce i pojacati tempo, da iskoriste sto je igrac povredjen. Tako je bilo juce, tako je svaki put kad se tako nesto desi. Ekipa bez stida i srama i morala. Sa druge strane, da neki njihov igrac lezi, a da protivnik nastavi , oni bi svi skocili da se biju, kako se neko usudjuje da igra protiv njih kad im je igrac na travi. Juce smo videli i trenutak, kad sudija nije svirao penal za Vozdovac, iako je bio faul. Vracao se snimak i videlo se da je na polovini igraca lopta pogodila u ruku i obrazlozenje je bilo da zato nije bilo penala. AKo se setite utakmice, mislim da je protiv Radnika, kad posle 0:2, pri 2:2 sudija svira penal za Partizan u nadoknadi, iako je mislim Ilic pre toga gurnuo njihovog igraca i napravio faul. Tada nam je opet komentator "strucno" objasnio da je penal, jer se nije gledao taj faul, vec da li je bilo prekrsaja na igracu Partizana. Interesantno je da ako treba penal za Partizan, onda se ne gleda sta prethodi, ali ako treba za protivnika, ima da se vrati ako treba i 5 minuta unazad. Apelujem na FSS da dogovori sa Nordsjelandom jos jednu prijateljsku sa Partizanom i videli bi ovaj skockani tim kako bi prosao.
b

bg011

pre 7 meseci

Tako nije bilo juce, lazes, ali sta drugo ocekivati od takvih. Posle navodnog faula i igraca koji je lezao, Vozdovac je imao loptu u svom posedu i nije hteo da je izbaci. Zasto bi i Partizan izbacivao loptu, kada oni nisu hteli da je izbace dok su je imali u svom posedu, tacka.
D

Dzo Black

pre 7 meseci

@Pedja Pa deklasirali bi nas jer imaju bolje igrace eto zato, ni vi nista bolje ne bi prosli jel vi protiv koje god evropske ekipe igrate vi dajete 200% od svojih mogucnosti, ocajni ste u prvenstvu ocajni dok ne krecu sklanjalice a to se moze ocekivati vec posle izbora..
P

Pa

pre 7 meseci

Sta se ti onda toliko sekiras zbog Partizana? Ide zimski prelazni rok i nova milionska pojacanja od od 5 miliona ne mogu nositi protiv Vozdovac i Čuke da urade, ocekuje sad da se dovedu neka od 15 ili 20 milona, mozda pobede na decu Vozdovca i Čuku.
K

Kiki Golub

pre 7 meseci

Stvarno ti nije lako, ovoliko pisanje je ok samo ako je u svrhu propisane terapije psihijatra što kod tebe očigledno jeste....
m

merllin_pfc

pre 7 meseci

E neka si olaksao svojoj dusi. Govoris o timu koji ima jedini pobijedu u Evropi. Pogledaj u svoje dvoriste i zapitaj se gdje ste potrosili 30 miliona. Da ste imali posteno sudjenje jos bi kiksnuli od pazara. Tim ti se radpada a ti mislis o Partizanu
N

Noke

pre 7 meseci

@Pedja108 Slazem se da je faul Ilica bio nad igracem Radnika. Samo mi sad objasni kako je onda bio faul Severine nad protivnikom, jer je to bio razlog ponistenog gola Saldanhe za 1-2 u prvom poluvremenu. Sportski pozdrav.
E

Esex

pre 7 meseci

Sramota je sta se desava u nasem fudbalu..Mada je slicno i u drugim oblastima drustva..
D

Danac

pre 7 meseci

Kakvo zamazivanje očiju javnosti. Zvezda ima utakmicu manje. Pobedom u derbiju zajedno sa pobedom u toj utakmici manje ih vraća na bod zaostatka. Nema trika da Partizan osvoji titulu ni ove sezone, živi bili pa videli.
0

058

pre 7 meseci

Tako je uz to je Terzić rekao da je ovo najjača Zvezda od Barija tako da i taj jedan bod što Partizan bude imao viška skinuće um FSS i dodjeliti ga Zvezdi i onda će Zvezda da uđe u seriju pobeda a Partizan u seriju izgubljenih.TAKO JE POVIKAŠE SELJACI.
m

mikac678

pre 7 meseci

Pa vi pobedite fer i pošteno te dve utakmice i neće niko ništa reći već će čestitati Zvezdi, Partizan ne igra protiv ekipa koje ostavljaju pola tima na klupi i ko zna čega ćemo se mi još nagledati do kraja prvenstva. Jedina dobra stvar je da prvi i drugi idu u kvalifikacije pa Partizan može komotno da osvoji titulu, a da prvak opet ide direktno u LŠ zna se ko bi bio prvak i to bi bilo pod moranjem.
K

Kiki Golub

pre 7 meseci

Znači garantuješ te dve pobede ?
Д

Драгиша Мишовић

pre 7 meseci

Каква бре црна трансформација,од кад су расписани избори од тад крећу "лаке победе"...исти сценарио као пред изборе са Станојевићем,мора да се купи мало мира у кући...на крају ће и Дуљај да обуче Станојеву кошуљу.
C

Czz

pre 7 meseci

Nikad nisam bio dio ovih teorija zavjere. Partizan igra dosta sigurnije, mi smo pali i u igri i psihicki. Cini mi se da mi bolje igramo protiv jaci a da igraci nemaju motiva za nasu ligu. Tesko ce biti da se stigne partizan pogotovo sto je derbi prica za sebe a ja ne vidim trenutno ekipu koja moze da uzme bodove partizanu. Mi golove primamo od svih i nismo sigurni vise. Barak mora da razdrma ekipu, pogasi klanove i othera zvijezde umisljene. Da svako trci i gine kao Hvan protivnici bi prolazili kao Fiorentina
S

ShoneGrobar

pre 7 meseci

Partizan ni za vreme Toleta nije dobijao prvenstva sa 30 bodova razlike pritom sakupljajuci preko 100 bodova u prvenstvu. Sve je ovo politika, i nase titule sa Toletom a u vase sa Terzom. Ko misli da su Terza i Covic odnosno Ostoja neki cudotvorci i sposobni rukovodioci bez velikog ulaganja i mesanja drzave, taj je prsko.
Ć

Ćopa

pre 7 meseci

Tačno tako al po meni to nema nikakve veze dal je titula uzeta sa jednim bodom više ili sa 25 isto je to sve.Prvi je prvi a drugi je dugi.
P

Panto KV

pre 7 meseci

Karadžić je bio na čelu FSS od 2008 do 2016 g.Prvih 4 g, predsednik države je bio Tadić,a drugih 4 g Vučić.Tadić je šutirao penale na Marakani i doveo vam Gasprom.Za 8 godina Karadžića,CZ su suđen 51 penal,a Partizanu 35.Partitan je skoro redovno pobeđivao u derbijima.Toliko o mešanju politike u Toletovo vreme.
@

@Panto

pre 7 meseci

Hahahah grobari i lazi, Gazprom je doveo Skundric a ne tadic

Sakur

pre 7 meseci

Evropa je jedino merilo i tu je pokazao ko je i sta je duljaj,jedna obicna neznalica koja moze da dobija samo ove amatere u nasoj ligi.Jel nekog navijaca blam kada vidi trenera Partizana kako trckara pored trenerske klupe kao neki klinac zeljan fudbala,zamisli igras ligu sampiona i ovaj 90 minuta tamo trci za loptom kada ode u aut,lik je smejurija od trenera
!

!!!!!

pre 7 meseci

obrana sveta, ilic ,arandjel i antic daj da se ne lazemo, mnogo pomaganja,sklanjanja i predizborne cutnje je potrebno da bi ovo sto se desava moglo da bude istina
C

CaleB pravi

pre 7 meseci

Dovoljno je samo pazljivo pogledati sudjenje u jucerasnjoj, a i svim ostalim utakmicama Partizana....najblaze receno, skandalozno navlacenje, onaj Belic napravi 550 faulova i svaki je za zuti, ali sudije se prave slepi...penal naravno, to je vec prirodna stvar da ce biti sviran, a sa druge strane ista situacija - nema penala, vec se gleda pola sata unazad, ne bi li se otkrilo neko igranje rukom....ogavna i bedna su sudjenja Partizanu, i to se sada vec radi neskriveno i ocigledno...da ima takvo sudjenje, i IMT bi bio prvak.
A

Ara papiga

pre 7 meseci

Jarane moj nije ovde toliki problem ni suđenje ni protivnici ove je Zvezdin naj veći problem Terzić koji je napričao bajke kako trenutno u našoj ligi a ni na balkanu nema jače ekipe od Zvezde i normalno da slušajući takve hvalospeve i trener i igrači pomiske ma mi će mo sve lagano da se ne oznojimo.Partizan igra onako zato što svimpričaju kako nikad nije bio gori i da se rapada pominju se Danci i 5:0 pa igrači zapinju preko svojih mogućnosti.
m

markossss

pre 7 meseci

@Cale Koje licemerje, i koje odsustvo obraza u tvom komentaru... Bukvalno nije proslo ni 2 ipo sekunde od igranja rukom do prekrsaja u sesnaetercu... A sta je sporno kod Partizanovog penala? Znam ja da bi vi da se zakonom propise da vam se sude penali na 20 metara ili kao onom veselom Boaciju koji se smeje sta mu se sudi, dok bi za druge (uglavnom Partizan) da se ne sviraju nikada, kao 20 godina u derbiju... Koja jadnost, level 1000...
s

samo jedan covek

pre 7 meseci

Kad bi opet dosla neka prosecna evropska ekipa bio bi horor. Zavaravamo se rezultatima u nasoj ligi, i lazemo sebe kako nije jedna od najgorih u evropi
P

Penaltizan

pre 7 meseci

DOK JE JSD SUDIJA I REDOVNIH PENALA NEMA ZIME!
N

Nenad1246

pre 7 meseci

Kako se uvek u ovakvim tekstovima zaboravi napometu magija štita protv TSC, Niša, Radnika, IMT, Lučana?
D

Da, da

pre 7 meseci

Sreća da Vozdovac i Čuka nema štit😂😂😂
l

licemerje je najodvratnija osobina

pre 7 meseci

Bar ti timovi igraju sa najjačim sastavom protiv nas. Jos pominjes TSC,a za tu utakmicu nema fudbalske licnosti koja nije izjavila da smo oštećeni. Ugusicete se u svoj mržnji, kao i vaš odvratni klub.
N

Napred TSC!

pre 7 meseci

@ Licemerje je najod... Vsljda si hteo si da kazes da je TSC ostecen u toj utakmici? Posto jeste ostecen...
S

Santoro

pre 7 meseci

Odlican tekst , mislim da bi se i Gvardiola prepao od straha od ovih galiktikosa.
b

banence

pre 7 meseci

POSTENO GVARDIOLA NEBI..VI STE MU PROBLEM TO SE DALO VIDETI A STO SE DERBIJA TICE U NOVEMBRU MISLIM DA SU VAM SANSE SA OVOM IGROM I IGROM PARTIZANA MALE..NIJE DALEKO PA CEMO SE UVERITI I SAMI..
B

Bitno

pre 7 meseci

Da se deca Vozdovca nisu prepala protiv milionera😉
V

Vas

pre 7 meseci

Ako strah, na zimski prelazni rok dovedite nekog igraca od 15 miliona, malo onih od 5 miliona, ipak ste zaradili igrajući lš 😂😂😂
K

Kg

pre 7 meseci

I sada da se ponovo sastanu sa Nordsjilandom opet bi bilo ponižavanje. Protivnici u našoj ligi se jednostavno sklanjaju to je očigledno. Isti obrazac. Prvo poluvreme bez golova i onda u drugom sklanjaj se da daju gol ili ako ni to ne pomaže ide penal ili crveni, ili oba. Igrači se protiv Partizana vuku po terenu kao da su im noge od olova. Ni b od borbenosti ni a od agresivnosti. Mnogo je providno. To je taj štit koji Duljaj pominje. Dogovor sa vrha je da partizan mora da bude bar drugi ako ne i prvi. Da ga veštački finansijski stabilizuju da država ne mora non stop da daje pare za licence, porez, struju, komunalije.
1

156

pre 7 meseci

Ne bi bilo sada bi ih čak i prošli tad nismo bili uigrani tek su nam bili dosli neki igrači pogotovo Zahid moje je misljenje da se opet sastanemo ne bi bilo isto
m

marko 9898

pre 7 meseci

Možeš onda slobodno pre svakog meča Partizana da uložiš malo veću sumu novca u kladionici, ima da se obogatiš kad već znaš da se svi sklanjaju Partizanu.
S

SavinjoBr

pre 7 meseci

Pogeldajte prva dva gola partizana.,...kao nekada u reziji Zeta - partizan, ili Zeleznik - partizan....maheri su to da odrade......posle su u neverici kada im da neki trecerazredni tim 5 komada.....cude se.....nema cudjenja, igrajte posteno, pa ako je to 6.mesto u prvenstvu nema veze, bar neces da se brukas u Evropi...
@

@marko 9888

pre 7 meseci

Pa ja sam do sad lepe pare na Partizan uzeo…
0

058

pre 7 meseci

Dobro nama se sklanjaju jer smo slabi i nikakvi al bar nismo kupili dva igrača od po 5 miliona od kojih jedan nezna da trči a drugi je toliko fizički spreman da kada izvodi korner lopta pada na liniju šesnesterca je dalje ne može da dobaci.Zbog toga vi tvrdite da mi nameštamo a vi ste sada najjači od Barija pa ne morate pa se okliznete već par puta u ligi.

Luka CFC

pre 7 meseci

Odakle ti hrabrosti da ovako nesto napises? Imt izadje sa drugim sastavom bez najboljeg igraca, menjate sudije kako hocete, odlazete utakmice, skoro svaka utakmica bude autogol ili penal......Molim te uozbilji se...Nemojte pricati da ste bolji kad niste, pokazite na terenu jer je to jedino merilo u ovom trenutku, a dok to ne pokazete sve price padaju u vodu.
b

banence

pre 7 meseci

partizan nije zvezda ..on kad igra slabo on jednostavno izgubi..mnogo prilika je bilo da se uveris..kad igra dobro i igra svoju prepoznatljivu igru pasa on melje.drugo partizan ima ubedljivo najbolji srednji red u zemlji ..kanute belic zahid i natho...to zvezda moze samo da sanja a napred saldanju koji je igrac kakvog niste imali 20god. u napadu..pridodam li i nikolica koji je sada za vase napadace misaona imenica tu ste gde ste...znaci niko se nesklanja maprotiv riju zemlju ali sada to vise neide..ima tu jos podosta neceg sto nije vezano za sport au zraku lebdi..to vas je ove godine drzalo i guralo...sada je to sve nekako u granicama pristojnosti...ide derbi..hocete li se i vi sklanjati...sanse su vam minimalne...ali sacekajmo
N

Naravno

pre 7 meseci

Najbitnije da se ne sklanja Vozdovac i Čuka dok čuka najskuplji tim u istoriji.
m

miki34

pre 7 meseci

Ugnjetavanje partizana se nastavlja...samo se ja nesto ne secam da je za vreme borisa tadica zvezda bila prva u bilo kom sportu, mozda u bocanju no salu na stranu stvarno je tako.
a

anahaa

pre 7 meseci

Bila prva, 2004. i 2006. a kup osvajala 2004., i 2005. a u kosarci projekat "Evropska zvezda", doveden Pesic za trenera, Gurovic, Gasprom
P

Panto KV

pre 7 meseci

Почетком 2002. године KK ЦЗ је добила потпуно нову управу. Кључне функције у клубу преузели су појединци из политичког и пословног миљеа блиског владајућој Демократској странци , попут Живорада Анђелковића, Горана Весића и Игора Жежеља.Од лета 2002. године замишљен је пројекат Европска Звезда,доведен Змајо Сагадин и плаћен 2мил.марака за 2г.Доведениi су НБА играчи Scoonie Penn, Obinna Ekezie,као иВук Радивојевић,Горан Јеретин,Витковац,Лука Богданович.Следеће године Reggie Freeman,Michael Campbell.Жути су Вам довели и Гаспром у ФК. Ви звездаши понаљјате једном изговорену лаж нон стоп,а не знате своју историју.
V

Vladan87

pre 7 meseci

Situacija je vrlo jasna,Partizan trenutno ima mnogo bolju hemiju u svlacionici i nema jake utakmice u Evropi. CZ ima kvalitetnije pojedince ali to ne znaci da su ispred 10 bodova kao ranijih godina…Ni derbi nije mjerilo jer taj individualni kvalitet moze doci do izrazaja ali ce opet CZ kiksati protiv Vozdovca na primjer. Kakva crna sklanjanja i nenapadanje Partizana,to su price za malu djecu.
b

banemce

pre 7 meseci

Kao grobar pocetak price tvoje je tacan..lakse je igrati samo prvenstvo i kup...tacno..DRUGO JA PAK MISLIM DA OARTIZAN IMA NEUPIREDIVO KVALITETNIJU VEZNU LINIJUI SPICA KOGA ZVEZDA SANJA..ZNACI KANUTE I BELIC ZA KLASU BOLJI OD ZVEZDINIHBZADNJIH VEZNIH..JA STVARNO NEZNAM KAKO VI TO NE VIDITE U IGRI..A NATHO I ZAHID I KAO PLEJ I STRELAC DALEKO ISPRED ZVEZDINOG DUBLA. O SALDANJI NEBIH..TAKVOG 20GOD. U SPICU NEMATE..COVEK SKROMAN ZNA SVE I PLEJ I STRELAC...I IKOLIC U FORU ZA ZVEZDINE NAPADACE MISAONA IMENICA...GLEDAJ PARTIZAN I UZIVAJ..IGRA PASOVA DO NOGE NISTA NAPAMET....
H

Hahahhahha

pre 7 meseci

Ajde da prodju ti izbori pa da vidimo taj granitni Partizan,svi im se sklanjaju,poklanjaju loptu u noge,na terenu se setaju kao da su na korzo a vi pisete naucne fantastike!Ne igraju Evropu pa su sveziji deset puta od Zvezde i Tsc,Cukaricki....Kad vidim kako ekipe ginu protiv Zvezde te iste ekipe protiv Partizana kao usporeni snimak da gledam,mada ruku na srce ne moze ni Zvezde vecito da bude sampion a i nama su se tako sklanjali zadnjih sezona gde mene kao starog Zvezdasa bude i sramota malo
N

Nnaaha

pre 7 meseci

Severnjace, smarate sa tim BG izborima! Pa zar se ne busate da 70% naroda navija za vas! Pa cemu onda dodvoravanje ostalim 27-28% navijaca (racunam da 2-3% ne navijaju za blizance)? Pisete glupoati! Lakse vam laprdati kako Partizan namesta utakmice a ne bavite se vasim milonskim igracima koji se vuku po terenu!!!
n

nekooo

pre 7 meseci

Pretpostavljam da gledas prthodnih 7 godina kako svi ginu protiv jadne Zvezde? Mozda mislis na one penale van 16 , zamisljene aute, odlaganje utakmice po pozivu, duhu koji lebdi, sumnjive uplate, banjavanje u 00 00 menjane uprava ili donacije grada Beograda za “razvoj mladih”,mozda kupovine licence od strane drzave zadnjih par godina ( toliko o Uefa bonusima ) ,La parra Spiridon Risairo Ebecilio toliko spucanih miliona u bunar i opet ovaj raspali unisteni PFC ne mozete da pobedite… Toliko toga ima jos da mi se gadi da nabrajam.
U

Uh

pre 7 meseci

Kao imt u subotu. Trudili se ljudi da ne igraju...
г

гост 1312

pre 7 meseci

Јел их и сад држава намерно уништава и не да им да побеђују? Питам за другарице нарикаче, жене у црном…
d

dzonii77

pre 7 meseci

kada je zvezda 6 godina pobedjivala ubedljivo, partizan se mucio, to se zvalo namestena liga, sad kada je obrnuto, sad je ovo regularna liga
K

Kleo

pre 7 meseci

Ista situacija kao i kada je Partizan osvojio 6 titula zaredom, pisali se transparenti svaku utakmicu, pozivalo se na Kalcopoli, itd., cim je Zvezda osvojila titulu batalili sve price i teorije zavere, odjednom je sve regularno i pravac Kalemegdan na proslavu titule.
K

KatakombaSrb

pre 7 meseci

Kleo, nase titule su opravane EVRO BODOVIMA, sami smo osvajali za sebe evro koeficijente, ako i vi za sebe.....pa pogledajte na kom smo mestu mi, a na kom ste vi u Evropi......Evropa sve pokaze !!!! I to sto ste imali privilegije da 9 x igrate kvl za LS , uslio ste 1x od tih 9 sezona ! prvi put 2003. god , ukupno 2 ucesca. Mi smo za 6 sezona 3 x igrali LS !!!!!!!!! VAma je za 2 x trebalo 20 godina !!! Kapiras ? Drugo , bili smo prvi u grupi u LE ) vas veciti san ) , da smo kojim slucajem igrali LK, osvojjili bi to takmicenje.....miki Maus !
K

Kleo

pre 7 meseci

Poenta mog komentara je bila da su navijaci jednih i drugih najveci licemeri na svetu. Dok god pobedjuju i osvajaju titule, ne zanima ih preterano savez, regularnost, niti bilo sta slicno. Cim druga strana preuzme primat, odmah krecu transparenti, price o regularnosti, smena sudija, ljudi u savezu, itd.
L

Ljuljaj Duljaj

pre 7 meseci

Znam samo da ce se ova vestacka napumpana tvorevina koju je sklepao Terzic raspasti u komade i da ce Partizan osvojiti titulu tako ubedljivo kao nikad pre !!!
M

Mitros

pre 7 meseci

Da budemo iskreni nije Partizan toliko dobar koliko su ostali loši. Ima tu kvaliteta u napadu pre svega Zahid, Saldanja, Severina su vrlo dobri igrači za superligaški nivo. Dok u odbranu ne verujem, primali smo golove i od Surdulice i Imta i tu smo se samo pukom srećom izvukli a videli sko i u Evropi kako smo prošli sa ovim igračima. Samo nema sem Zvezde i možda Tsca tima koji bi mogao ozbiljno da napravi probleme Partizanu jer su svi očajni. Pohvalio bih i golmana Jovanović koji je za klasu ispred Popovića i Stevanovića.
к

кикоман

pre 7 meseci

ма све је то ок брате али јако ретко противници показују жељу да притисну очајну одбрану Партизана, док рецимо често гледамо притисак на очајну одбрану Звезде, рецимо ИМТ је притиснуо у надокнади, а сви су причали да је то Дуњићев клуб, да ће бити лагана победа итд...
k

kikoman

pre 7 meseci

Predizborna magija, jedino tako mozes opisati ovo. Ista odbrana isto sve, sad ne mogu gol da prime, alo 5 utakmica niko se ne usudjuje da ih posteno napadne.
j

jel tako?

pre 7 meseci

ne razumem, zar nije ovaj klub unisten namerno i poslat na cetvrto mesto, kako sad to partizan pobedjuje? nesto se tu ne slaze
r

rea

pre 7 meseci

Ko kaže da istu stvar neće uraditi u drugom delu sezone? Sada neće moći baš na 4. mesto, ali će drugo srediti bez problema. Vidiš li da Partizanu VAR provera svaki gol po 4-5 minuta, dok se Zvezdi sviraju najkomičniji jedanaesterci u istoriji ovog sporta.
U

Ujka Zitko

pre 7 meseci

Trn u oku svima!!!! PARTIZANE DOMINIRAJ!!!!🖤🖤🖤🖤
2

2305

pre 7 meseci

zalosna igra bezidejna
J

Junker

pre 7 meseci

Mene derbi zanima bas iz razloga sto ja ne vidim nijednog igraca Partizana u prvih 11 Zvezde, koja god formacija da se igra. Ovo zaista nije prozivka, jednostavno ne vidim koji njihov moze da zameni naseg. Isto tako svi vidimo da Zvezda u ligi igra daleko ispod ocekivanja i realnog nivoa, dok Partizan, sta god mi mislili, pobedjuje vrlo lako.
M

Mitros

pre 7 meseci

Zvezda nesumnjivo ima bolje igrače ali nije to uvek presudno. Atmosfera u Zvezdi deluje vrlo loše, ima previše igrača koji očekuju minutažu. Trener svaku utakmicu pravi novu postavu i deluje da se sami igrači tu gube a deluje i da su poneki otvoreno počeli da sabotiraju Bahara kao Kraso i Katai. Zvezda nije naučila lekciju da se tranzicija ne pravi tako što imaš nezadovoljne igrače u svlačionici.
G

Gost1976

pre 7 meseci

Ako u derbiju Partizan samo malo krene napred Zvezda će ga uništiti i poniziti ,prosto daleko je kvalitetnija a do decembra i uigranija,Bukari na Antića?? Da li to možete zamisliti na otvorenom prostoru?? Ivanić,Hvang i Kraso na njihovu sredinu?? Zvezdin napad na malog Ilića i Svetu Markovića?? Ne bi voleo da sam partizanovac da to gledam ,znaju ovi kako će se ova bajka završiti ,neka još malo uživaju.. lepo im je .
P

PROCES

pre 7 meseci

Bilo bi lepo da neki, pre nego što krenu s komentarima, pogledaju šta znači reči uigravanje.
G

Grajkula

pre 7 meseci

Proces se vidi u Nordsjelandu, a u Partizanu je nesto sasvim drugo...
1

156

pre 7 meseci

Bravo tada protiv Norsjaelanda nismo bili uigrani
N

Noke

pre 7 meseci

@PROCES Dzaba pricas strucnjacima. Ista stvar je i sa Zvezdom. Svi su ocekivali da ce Bahar da dere sve sa 5 golova razlike a sad bi da ga najure.