Četiri gola Luke Jovića na debiju za Fjorentinu! (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | uto. 12.07.22. | 18:51

Kakav početak u Firenci...

Bolje nije moglo da počne. Sad samo da tako nastavi i vrati se na pravi put.

Srpski reprezentativac Luka Jović debitovao je za Fjorentinu postigavši četiri gola u prijateljskoj utakmici protiv Real Vinčence - 7:0. U pitanju jeste italijanski trećeligaš, međutim za doskorašnjeg člana Real Madrida ovo će biti od izuzetnog značaja za vraćanje samopouzdanja.

Izabrane vesti

Luka je šansu dobio u drugom poluvremenu i za prvi pogodak trebalo mu je svega 11 minuta. Pogodio je sa bele tačke.

Viola je dosta lako izašla na kraj sa današnjim rivalom, a Jović se u strelce upisavao još u 68, 79. i 84. minutu. Najefektniji bio je pogodak glavom posle ubacivanja sa boka Alekse Terzića.

Golove su još postigli Niko Gonzales i mladi Nikolo Pjeroci u prvom poluvremenu, odnosno Džonatan Ikone u drugom.

Vinčenco Italijano, trener Fjorentine, kazao je posle meča da u Joviću ima puno vatre:

"On je igrač najviše klase koji mora da se reaktivira, jer već duže vreme ne daje svoj maksimum. Mnogo je vatre u njemu koja mora da izađe na videlo. Može mnogo da nam pruži kada bude doveden u punu kondiciju i kada bude fudbaler u svakom pogledu. Dobro je što je efikasan od prvog dana", poručio je kratko ali jasno Italijano.

Podsetimo, Ljubičasti su pre nekoliko dana potvrdili da je Jović njihov igrač i da se ne radi o pozajmici, ali detalji transfera nisu objavljeni. Navodno, Realu će pripasti 50 odsto od naredne prodaje 24-godišnjeg Srbina, a ugovor sa klubom iz Firence je na dve godine, uz opciju produžetka saradnje na još dve.


tagovi

Luka Jović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara