Rikardo Gomeš protiv Kelna (©Reuters)
Rikardo Gomeš protiv Kelna (©Reuters)

AZIJA: Rikardo Gomeš na Al Sadovom putu, Ulsan brani gol prednosti za finale LŠ, Gamba Osaka ima zicer u Liga kupu

Vreme čitanja: 2min | sre. 24.04.24. | 09:37

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju na najvećem kontinentu

JOKOHAMA MARINOS - ULSAN, 12.00

(Fudbal, AFC Liga šampiona)

Izabrane vesti

Jokohama Marinos je u prvom meču polufinala AFC Lige šampiona u gostima izgubila rezultatom 1:0 od Ulsana, ali je protivniku pružila veoma dostojan otpor. Stiče se osećaj da je ovaj rezultat zadovoljavajući za igrače. Tim je prethodno prošao seriju od četiri susreta bez poraza. Igrači Harija Kjuela izgubili su samo jedan od prethodnih 12 mečeva kod kuće. S druge strane, Ulsan je ostvario niz od tri pobede i nalazi se u odličnoj formi. Tim je uspeo da sačuva svoju mrežu tri puta zaredom.

RJUKJU - GAMBA OSAKA, 12.00

(Fudbal, liga kup Japana)

Rjukju predstavlja treću najvažniju fudbalsku diviziju u Japanu i počeo je u Liga kupu u 1/64 finala. U toj fazi ekipa je pobedila Fudžijedu rezultatom 2:1. U trećem rangu posle 10 kola Rjukju je na šestom mestu na tabeli, sa 16 bodova. Poslednji meč na gostovanju bio je nerešen rezultat 1:1 sa Grulom Moriokom. Gamba Osaka ne raduje svoje navijače stabilnim rezultatima, ali ipak posle devet kola zauzima šesto mesto u Džej ligi. Tim je imao niz od četiri meča bez pobede, koji je uspeo da prekine u prethodna dva kola – trijumfima nad Sagan Tosuom od 2:1 i Uravom sa 1:0.

GOA - MUMBAJ SITI, 16.00

(Fudbal, Indija 1 plej-of)

Kako se sezona indijske Superlige bliži kraju, i Goa i Mumbaj Siti se nadaju finalu. U prethodnoj utakmici između klubova bilo je nerešeno 1:1 u Mumbaju u februaru. Mumbaj je u poslednje vreme bolje prolazio u sudarima sa Goom, pošto je bez poraza u poslednjih 10 dvoboja. Goa je završila na trećem mestu u ligi sa 45 bodova, dok je Mumbaj Siti bio drugi sa 47.

AL ŠAMAL - AL SAD, 17.30

(Fudbal, Katar 1)

Al Sad ima prvu meč loptu za osvajanje titule prvaka Katara. Nalazi se na liderskoj poziciji sa 46 bodova pred poslednja dva kola, i ima pet poena prednosti ispred drugoplasiranog Al Rajana. U slučaju da ove srede ostane neporažen na gostovanju Al Šamalu osiguraće šampionsko zvanje. Al Šamal je na osmom mestu i osigurao je opstanak, a prva zvezda tima je Rikardo Gomeš, bivši napadač Partizana, sa 12 pogodaka.

-------------

Koji je tvoj navijački san?

Da li maštaš o tome da gledaš Romu na Olimpiku, Arsenal na Emirejtsu ili možda Marselj na Velodromu?

Mozzart ti ovog proleća ispunjava želje.

Učestvuj!

-------------


tagovi

Azija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara