Vuk Rašović (©Reuters)
Vuk Rašović (©Reuters)

AZIJA: Odlična sezona za Rašovića i Stojkovića u Saudijskoj Arabiji, borba za šesto mesto

Vreme čitanja: 2min | čet. 09.05.24. | 08:44

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju na najvećem kontinentu

Izabrane vesti

(Fudbal, Saudijska Arabija 1)

Još jedna odlična sezona za Al Fejhu koju nekoliko godina uspešno s klupe vodi Vuk Rašović, dok gol brani Vladimir Stojković. Mirna luka u sredini tabele, i više što se očekivalo od ovog malenog kluba. U finišu šampionata u Saudijskoj Arabiji dva vezana trijumfa za tim našeg stručnjaka i golmana, a do kraja sezone može čak da se bori i za šesto mesto na kome je sada Al Šababa iz Rijada sa istim brojem bodova kao i Al Fejha, ali boljom gol-razlikom. Al Fateh je takođe odličan, sedmi je u najjačem prvenstvu u Azije, ali je u padu forme, samo bod u poslednja dva meča. U prvom delu sezone je Rašovićev i Stojkovićev tima dobio u gostima današnjeg rivala sa 1:0.

AL SALT – AL AGABA, 17.00

(Fudbal, Jordan 1)

Al Salt je na sedmom mestu u šampionatu Jordana, dok Al Agaba ima šest bodova više i trenutno je peta. Oba tima ne mogu da se pohvale dobrom formom, imaju po dva poraza u prethodna tri meča. U prvom delu šampionata, Al Agaba je slavila protiv Al Salta sa 2:0.

------------

Koji je tvoj navijački san?

Da li maštaš o tome da gledaš Real Madrid na Santjago Bernabeuu, Mančester Junajted na Old Trafordu ili možda Borusiju Dortmund na Vestfalenu?

Mozzart ti ovog proleća ispunjava želje.

Učestvuj!

-------------

AL HALA – SITRA, 18.00

(Fudbal, Bahrein 1)

Al Hala je u donjem delu tabele u Bahreinu, dok je Sitra prva iznad zone plej-auta. Gosti imaju samo bod više, pa će ovaj meč da bude veoma važan jer su ostala samo još tri kola do kraja šampionata ove azijske zemlje. Sitra je u seriji od četiri remija, ima ih čak devet u 20 kola. U prvom delu šampionata Sitra je slavila proitv današnjeg rivala sa 1:0.

AL AKDUD – AL NASR, 20.00

(Fudbal, Saudijska Arabija 1)

Al Hilal je šampion Saudijske Arabije, dok će Ronaldov Al Nasr kao i prošle godine morati da se zadovolji sa drugom pozicijom. Al Akdud je na prvom mestu iznad zone ispadanje sa istoim brojem bodova kao i ugrožena Abha, pa će svaki bod gostima da bude zlata vredan u borbi za ostanak u eliti. U prvom delu sezone Al Nasr je pobedio današnjeg rivala sa 3:0, a dva gola delo je Kristijano Ronalda.


tagovi

Azijasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara