Ilustracija (©Reuters)
Ilustracija (©Reuters)

AZIJA: Emirati u prvom planu, Dinamo bez boda u Uzbekistanu

Vreme čitanja: 2min | čet. 28.03.24. | 08:46

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju na najvećem kontinentu

Izabrane vesti

(Fudbal, Indija 2)

Domaćin je na sedmom mestu u drugog rangu indijskog fudbala. Ima četiir boda u poslednja dva kola. Šilong je šesti, bez trijumfa je tri utakmice. Prošle godine su ova dva tima odigrali dva meča. Šilong je dobio na svom terenu sa 2:1, dok je Nju Delhiju bilo bez golova.

DINAMO SAMARGAND – METALURG, 15.00

(Fudbal, Uzbekistan 1)

Domaćin je i dalje na nuli posle tri kola šampionata Uzbekistana. Dinamo je dao samo dva gola za 270 minuta nove sezone u ovoj azijskoj državi. Metalurg je nešto bolji, nema pobedu, ali ima dva boda na kontu. Igra tvrde mečeve. Na poslednje dva duela je bio tip 0-1. Metalurg Bekabad ima tri vezana trijumfa protiv današnjeg rivala. Od pet poslednjih međusobnih obračuna, na četiri je bilo 3+.

AL NASR – HATA, 19.00

(Fudbal, UAE 1)

Hata ima četiri vezana poraza, pa je zakucana za dno u najboljoj ligi Ujedinjenih Arapskih Emirata. Al Nasr je šesti, sa sedam bodova u prethodna tri meča. U prvom delu šampionata, Al Nasr je u gostima dobio narednog rivala sa 3:0.

EMIRATS – BANI JAS, 19.00

(Fudbal, UAE 1)

Emirajts je bio u seriji od četiri pioraza, ali je prošle nedelje pobedio i najavio bolje dane u drugom delu sezone u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. I dalje je na mestu koje vodi u niži rang, ali ima šanse da se spasi ispadanja. Bani Jas je deseti, nije prebrinuo brige oko opstanka. Gosti su užasnoj formi, imaju tri uzastopna neuspeha. Nije bilo golova u poslednjem odmeravanju snaga ovih rivala.


tagovi

Azijasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara