""
""

ZAKUZZAVANJE: Teo i Singlton u elementu, Hanga bi mogao u minus

Vreme čitanja: 3min | pet. 25.11.16. | 13:06

Pogledajte nekoliko interesantnih košarkaških predloga za danas...

Petak je dana kada nema baš previše košarkaških događanja, ali ipak ima da se probere ponešto zanimljivo, pogotovo kada je u pitanju Evroliga. Čekaju nas tri okršaja u elitnom kontinentalnom takmičenju, a pred vama je nekoliko naših predloga. 

Izabrane vesti

POGLEDAJTE SVE KVOTE IGRAČA ZA DANAŠNJE UTAKMICE

BLEJK ŠILB - granica 7,5 - Tip VIŠE POENA (Galatasaraj - Barselona, 18.00) - kvota 1,85

Galatasaraj je jedna ekipa kada igra kod kuće, a savim druga kada istrči na neki gostujući parket. U dosadašnjem toku sezone češki reprezentativac i bivši košarkaš Crvene zvezde u Evroligi prosečno beleži 4,9 poena. Međutim, na poslednja dva meča, protiv Žalgirisa i Darušafake postizao je više, tačnije 12 i osam. Barselona baš i nije poznata kao ekipa koja se ističe fanatičnom igrom u odbrani, što bi Šilbu koji prosečno na terenu provede oko 19 minuta, trebalo da ostavi dovoljno vremena i prostora da pebaci zadatu granicu. Naravno, ako to i uradi, ne znači da će Galatasaraj uspeti da dobije katalonskog velikana.

MILOŠ TEODOSIĆ - granica 17,5 - Tip VIŠE POENA (CSKA - Baskonija, 18.00) - kvota 1,75

Nije što je naš, ali zaista smatramo da Miloš Teodosić večeras ponovo može da bude u košgeterskom plusu. S obzirom da je Nando de Kolo i dalje povređen, odnosno da neće nastupiti ni večeras, za očekivati je da Teodosić opet malo pojača kada su u pitanju poeni. Ove sezone srpski plejmejker prosečno ubacuje 15,3 poena po utakmici u Evroligi, ali je protiv Žalgirisa, u prethodnom kolu, kada takođe nije igrao De Kolo, postigao 25 poena. Još jednom je ove sezone dobacio do brojke od 20 poena, protiv Galatasaraja u prvom kolu.

KRIS SINGLTON - granica 11,5 - tip VIŠE POENA (Panatinaikos - Darušafaka, 20.45) - kvota 1,75

Panatinaikosova prednost u ovoj utakmici biće domaći teren i parket hale OAKA. Ipak, ono što je svakako uzdrmalo Zelene je povreda Džejmsa Gista, pa ostali igrači moraju više da povuku. Među njima je i Kris Singlton koji je ionako letos doveden kako bi pravio razliku. U dosadašnjem toku takmičenja u Evroligi ovaj američki centar je došao do proseka od 11 poena po utakmici. Ipak, u poslednja tri meča je prebacio taj učinak. Protiv Makabija je ubacio 26 poena, u duelu sa Realom imao je 13, dok je na utakmici sa najvećim rivalom Olimpijakosom postigao 14 poena.

ADAM HANGA - granica 10,5 - Tip MANJE POENA (CSKA - Baskonija, 18.00) - kvota 1,85

Težak posao čeka i Hangu i ekipu Baskonije na gostovanju aktuelnom prvaku Evrope i glavnom favoritu za osvajanje nove titule. Naravno da je ovaj momak rođen u Budimpešti sposoban da u Evroligi isporuči više od 10 poena na jednoj utakmici, u prošlom kolu protiv Bamberga je dao 16. Ipak, na utakmicama, gde su ga stegle jače odbrane, poput onih sa Fenerbahčeom i Crvenom zvezdom, Hanga nije baš bio preterano košgeterski raspoložen. U Beogradskoj areni se nije ni upisao u strelce, dok je protiv Fenerbahčea ubacio šest poena.

Svoje predloge, mišljenja, preporuke i savete podelite sa ostalim čitaocima MOZZART Sporta u komentarima ispod teksta.

Ukoliko želite da tokom celog dana budete upoznati sa svim kladioničarskim dešavanjima pratite naš svakodnevni blog KLADIONIČARSKI DAN. Pročitajte i naša tipovanja iz redovne rubrike PREDLOZZI I TIPOVANJA.

(FOTO: Starsport)


tagovi

Adam HangaBlejk ŠilbEvroligaKris SingltonMiloš Teodosićsportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara