Uroš Sekulić - kramponom za Borac i bodove protiv Slobode

Vreme čitanja: 2min | ned. 31.03.19. | 08:03

Štoper Borca poručuje da nema alternative, te da Čačanima igraju samo sva tri boda

Nećemo da parafraziramo, od reči do reči ćemo da prenesemo šta nam je pred utakmicu sa Slobodom, koja se igra u okviru 30. kola PLS-a, rekao Uroš Sekulić, stameni štoper Borca...
„Sve je samo ne lako, sve samo ne tupih zuba u borbu za PLS život. Pa vidite i sami, grozničava trema, ali i inat vlada u našim redovima. Nismo imali sreće, pa moramo iz inata da zapnemo, jer naš rad, ni kompletan klub ne zaslužuju da se na nas gleda sa sportskim animozitetima Jeste, mladi smo, a Vladimir Stanisavljević nam ne da da klonemo. Ja vam kažem, samo neuki gledaju u tabelu, i na taj način daju ocene klubova. Neka za promenu pogledaju našu fudbalsku školu i ove terene koji ne da ne zaslužuju da razmišljaju o nižem rangu takmičenja, nego im po zdravoj logici ni ne pripada ništa manje od Superlige. Zbog toga se inatimo s imperativom rezultata“.

Tako kaže fudbaler Borca, pa nastavlja, gotovo u dahu:“Ne treba nam bod protiv Slobode. Trebaju nam tri, i treba nam pun stadion. Samo da pitam Čačane koliko vole Borac? Neka pokažu da naš grad nije fudbalska periferija neka zabita varošica. Neka nas podrže, a mi ćemo to znati da cenimo. I da znate, poštujemo mi Slobodu, i oni su veliki. Šteta i za jedne i za druge što je došao čas borbe za PLS opstanak. Zapadna Srbija to ne zaslužuje, naročito ne Borac koji je simbol ovog grada već skoro ceo jedan vek. E baš zato mislim da će nam ponos i sportski inat pomoći da se nadmećemo i nadam se, budemo bolji ovoga puta. Dakle, fer, ali kramponom na loptu, ne na momke iz Slobode idemo da igramo za bodove“, rekao je za MOZZART Sport Uroš Sekulić, pred utakmicu 30. kola Prve lige Srbije koja počinje u 16 časova na terenu Gradskog stadiona kraj Morave.

Izabrane vesti


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara