""
""

Ronaldo arogantan: Hm, ne baš

Vreme čitanja: 1min | pet. 17.06.16. | 23:23

Vezista Islanda otkriva detalje razgovora posle prvog meča

Velika se prašina podigla posle meča Portugal - Island, žestoka lavina kritika, uglavnom neutralnih ljubitelja fudbala, srušila se na leđa Kristijana Ronalda, sve povodom njegovih, u prvi mah se činilo, arogantnih reakcija.

Pred drugo kolo Grupe F na Prvenstvu Evrope tenzija je, ipak, opala. Na loptu je stao Aron Gunarson, vezista Islanda, uveravajući da prva zvezda portugalskog tima nije toliko nepristojan, kao što su ga, recimo, predstavili novinari Bilda.

Izabrane vesti

Nemci su, naime, objavili da je na zahtev Gunarsona da mu Ronaldo pokloni dres po završetku meča odgvorio „a ko si ti?“.

Sam Aron ih je demantovao.
Istina je da sam tražio Ronaldu dres, ali nije tačno da mi je rekao to što su napisali. Naprotiv. Kazao je: „nema problema, daću ti u svlačionici“. Umoran sam od cele ove priče. Želim da posvetim pažnju narednoj utakmici, ovo što se desilo je prošlost“, rekao je Anor Gunarson pred meč sa Mađarskom u Marselju.

Kvote za utakmicu Island - Mađarska pogledajte OVDE.

(FOTO: Action images)


tagovi

reprezentativni fudbalreprezentacija Portugalareprezentacija IslandaPortugalmeđunarodni fudbalKristijano RonaldoIslandEvropaeuro 2016Aron Gunarson

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara