""
""

PAO uzvratio jako, Olimpijakos na kolenima - odlučiće majstorica!

Vreme čitanja: 1min | čet. 08.06.17. | 21:57

Zeleni su slavili sa 71:58 protiv najvećeg rivala, u nedelju za titulu

Prvak grčke u košarci biće poznat tek posle majstorice, odnosno pete utakmice u Pireju! Panatinaikos je kao domaćin u hali OAKA slavio ubedljivo sa 71:58 i izjednačio na 2:2 u seriji.

Izabrane vesti

Dakle, brejka nema, to je možda moglo i da se očekuje kada su u pitanju ova dva košarkaška giganta, a odlučujući meč na programu je u nedelju.

Najbolji među Zelenima večeras su bili Nik Kalates i Kris Singlton sa po 14 poena, ovaj drugi imao je i devet skokova, jedan poen manje ubacio je Majk Džejms, dok je Janis Burusis na to dodao 12 poena.

Na drugoj strani, gotovo da nije bilo raspoloženih igrača. Jedini sa dvocifrenim košgeterskim učinkom bio je Erik Grin sa 20 poena. Nikola Milutinov je na terenu proveo 20 minuta, ali je uspeo da postigne samo dva poena.

Panatinaikos je večeras zaista dominirao u ovoj utakmici zaista od prvog sudijskog podbacivanja, a već na startu druge deonice domaćin je imao i dvocifrenu prednost.

Zeleni su u svim segmentima nadmašili rivala večeras, Olimpijakos kao da uopšte nije bio raspoložen za igru, a tome je doprinela i dobra odbrana Panatinaikosa.

(FOTO: www.paobc.gr)


tagovi

EvroligaKris SingltonNik KalatesNikola MilutinovOlimpijakosPanatinaikos

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara