Džejms Naneli i Željko Obradović
Džejms Naneli i Željko Obradović

Obradović prelomio: Naneli ne igra protiv Zvezde

Vreme čitanja: 1min | ned. 19.05.24. | 18:57

Željko Obradović odlučio da ostavi Džejmsa van tima posle današnjeg incidenta u Areni

Velika bura se digla povodom sukoba Džejmsa Nanelija i Stefana Lazarevića danas pred treći meč finala ABA lige. Naneli je udario Lazarevića posle sukoba u hodnicima, od tada bura se ne stišava. Igrač Zvezde je bio u urgentnom gde mu je ukazana pomoć, Partizanov Amerikanac se puna dva sata zadržao u policiji na Novom Beogradu u pratnji tim menadžera i advoraka, a onda na iznenađenje mnogih se našao na parketu dvorane spreman da zaigra, ali prema nezvaničnim informacijama Mozzart Sporta u poslednjem momentu je odlučeno da Naneli ne zaigra.

Dva sata pre početka utakmice Naneli se u punoj opremi pojavio na parketu, ali do poslednjeg momenta se nije znalo da li će zaista i zaigrati.

Izabrane vesti

Konačnu odluku doneo je Željko Obradović koji je vagao do poslednjeg mogućeg momenta kojih 12 igrača da izvede na parket. Na kraju je posle opsežnih konsultacija doneta odluka da Naneli ne istrči na parket večeras.

Obradović će računati večeras na 11 igrača, jer od ranije nema Ognjena Jaramaza i Balše Koprivice.

Crvena zvezda vodi 2:0 u finalnoj seriji posle dve pobede u Pioniru, sada Partizan pred svojim navijačima mora da pobedi ili će klub sa Malog Kalemegdana osvojiti titulu prvaka regionalnog takmičenja.



tagovi

KK PartizanDžejms Naneli

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara