""
""

Na Karaburmi nema dobrog fudbala, ali ima tuče!

Vreme čitanja: 2min | sub. 29.10.16. | 19:25

Derbi Prve lige u senci huliganskog divljanja navijača Zemuna i OFK Beograda

Prvoligaši koji minule srede nisu imali obaveze u Kupu Srbije odigrali su danas uvodne mečeve 12. kola, a centralna utakmica današnjeg dana bio je mali prestonički derbi između OFK Beograda i Zemuna.

Izabrane vesti

Nekada veliki rivali u eliti danas su odigrali jedan tipično prvoligaški meč u kojem su gosti bili bolji i savladali Romantičare sa 2:0, ali je utakmica ostala u senci incidenata na tribinama Omladinskog stadiona.

Gostujući navijači, Taurunum bojsi, pokušali su da se sukobe sa domaćim i u tu svrhu su prešli na istočnu tribinu na kojoj obično sedi mirna publika, pa je bilo posla za obezbeđenje i policiju. Sevale su pesnice, ali i baklje, pa je fudbal danas ostao u potpuno drugom planu na Karaburmi.

Meč je zbog tuče bio prekinut na 20 minuta, a kada je policija pojačala prisustvo i utakmica nastavljena. Zemun je slavio sa 2:0 golovima Sakića i Cvetkovića. Novom pobedom gostujući tim je još više gurnuo Romantičare ka ispadanju u Srpsku ligu Beograd, jer su trenutno poslednji na drugoligaškoj tabeli.

Važan trijumf danas je zabeležila Inđija koja je savladala vojvođanske komšije iz Odžaka sa 1:0 zahvaljujući pogotku Nemanje Bosančića u 75. minutu. Domaćinima je pomogao i podatak da su gosti igrali sa igračem manje zbog isključenja Svojića početkom drugog poluvremena, pa su Sremci lako stigli do treće pobede u poslednja četiri kola.

ČSK i Radnički iz Pirota odigrali su meč bez golova (0:0), što je u neku ruku bio i očekivan rezultat ako znamo da oba tima već nedeljama igraju svoje mečeve uglavnom ovim rezultatom.  

PRVA LIGA SRBIJE – 12. KOLO

Subota
Inđija – Odžaci 1:0 (0:0)
/Bosančić 75/

OFK Beograd – Zemun 0:2 (0:2)
/Sakić 27, Cvetković 36/

ČSK Pivara – Radnički Pirot 0:0

Nedelja
14.30 BSK Borča – Kolubara
14.30 Budućnost Dobanovci – Sloboda
14.30 Dinamo Vranje – Bežanija
14.30 Sinđelić – Proleter NS
14.30 Jagodina – Mačva

(FOTO: MN press)


tagovi

InđijanavijačiOFK BeogradPrva liga SrbijeSrbijazemun

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara