""
""

Dinamo peca veliku zverku

Vreme čitanja: 1min | ned. 25.06.17. | 22:24

Kapiten reprezentacije Islanda na meti Zagrepčana

Nakon što je potpisao Jan Lecjaks, 26-godišnji češki levi bek, Dinamo pokušava da pronađe još pojačanja koja bi osnažila ekipu za predstojeću sezonu i projekt vraćanja titule prvaka u Maksimir.

Izabrane vesti

Pošto je levi spoljni rešen, Dinamo bi se sada rado pojačao na poziciji napadača i zadnjeg veznog. Napadač je još otvorena priča, ali informacija koja se danas prometnula u delu hrvatskih medija graniči s mini senzacijom! Naime, postoje indicije da Modri u svoje redove pokušavaju da dovedu pravog kapitalca u liku i bradi kapitena reprezentacije Islanda, Arona Gunarsona.

Gunarson, kojeg je svet dobrano upoznao tokom EURA u Francuskj i onog sjajnog islandskog pohoda, uživa visok status u velškom Kardifu, gde je jedan od najbolje plaćenih igrača. Njegov agent navodno dogovara odlazak, a kontakte su ostvarili s Makabijem iz Tel Aviva i Legijom iz Varšave. Međutim, u celu priču nekako želi da se uključi i Dinamo.

Problema ima napretek, od odštete koja se kreće blizu 2.500.000 funti, do plate koja iznosi oko 1.500.000 funti. U Dinamu su tajnoviti, daju da se nasluti da tu ima nekih iskrica, ali ništa zasad opipljivo. Gunarson može da pokriva pozicije desnog beka i zanjeg veznog. Univerzalac poželjan i potreban svakoj ekipi. 

Na kraju, Dinamov možda i najveći protivnik jeste činjenica što ovog leta ne igra kvalifikacije za Ligu šampiona...

(foto: Action Images)


tagovi

međunarodni fudbalEvropaAron Gunarson

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara