Fiksevi sa leda: Dinamo i Olomouc

Vreme čitanja: 2min | ned. 03.03.19. | 13:23

Dva primamljiva tipa u KHL-u i Ekstraligi

Moskovski Policajci protiv helsinških Džokera. Četvrta utakmica prvog kruga plej-ofa KHL-a, a do sada, zanimljivo, nijednom u ovoj seriji nije slavio domaćin.

Dinamo je upisao dve gostujuće pobede u Finskoj, a onda je Jokerit vratio pobedom u produžecima na prvoj utakmici u kojoj su Moksovljani bili domaćini. Sada je vreme da napokon neko ostvari pobedu na svom ledu. Dinamo je napravio veliku stvar uzevši dva "brejka" i verujemo da će učiniti sve kako bi s 3:1 krenuo u nastavak serije. U korist mu ide i činjenica da je pobedio Jokerit u sve četiri utakmice u ligaškom delu sezone, tako da ove sezone ima već šest pobeda nad timom iz Helsinkija i samo jedan neuspeh. Treba biti oprezan i igrati na konačnu pobedu umesto na čistu jedinicu, pošto je kvota svejedno veoma privlačna.

Izabrane vesti

I dok se u KHL-u već igra doigravanje, u Češkoj se ligaški deo takmičenja privodi kraju. Danas se igra 50. od ukupno 52 kola Ekstralige, a jedna utakmica je posebno zanimljiva za kladioničare. Ona između Olomouca i Pardubica. Domaći sastav se bori za šesto mesto, poslednje koje direktno vodi u četvrtfinale plej-ofa, dok su gosti ubedljivo najlošiji u ligi, i imaćee priliku da se za opstanak bore u plej-autu. Kako Olomouc ima pet uzastopnih pobeda, a Pardubice šest vezanih poraza, konačan ishod nije pod znakom pitanja. Treba razmisliti i o poboljšanju kvote, jer gosti primaju dosta golova. U proteklih 5 utakmica Pardubica 5+ je prošao čak četiri puta.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Ned 17:00 8478 ČEŠ 1 HC Olomouc - Pardubice hk 1&5+ 2,35
Ned 15:00 8014 KHLPF Dynamo Moscow - Jokerit w 1 1,62
Ukupna kvota3,81

KHL - PLEJ-OF

Nedelja
15.00: (2,15) Dinamo Moskva (3,85) Jokerit (2,80)  /2:1 u seriji/

*** kvote su podložne promenama

ČEŠKA 1

Nedelja
17.00: (1,40) Olomouc (5,00) Pardubice (5,90)

*** kvote su podložne promenama

Foto: Shutterstock


tagovi

KHLsportsko klađenjehokej na ledu

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara