Komentari na vest

Partizanu visi Liga šampiona, ne sme da izgubi nijednu do kraja: TSC ima lakši raspored

Г

Гост Ад

pre 9 dana

Партизану би најбоља опција била освајање трећег места то би му омогућило да игра лигу конференција. Освајањем другог места у у Супер лиги би значио опроштај лигашког дела у европи. Једини проблем би им могла направити Војводина која би освајањем купа могла оставити Партизан без европе.
S

SEXaS

pre 10 dana

која количина искомплексиране циганске багре да сеири над окупираним Партизаном. психопатологија од чела државе.
Г

Гост Ад

pre 10 dana

Клуб у коме су критеријуми за проглашење легендом клуба: протести на судијске одлуке и претње убиством противничком играчу, клуб који зна колики је комшијски дуг док свој дуг да би добио лиценцу мора да плаћа држава. Такав клуб не заслужује да игра у Европи.
N

Nejbi

pre 9 dana

Sretno zvezdo dabogda prosli ko i dosa !
b

beeeeee

pre 9 dana

Vase legende peljese klub, caj za igrâce niste imali pa vas je drzava spasila . Bili ste u rasulu pa nam sada vracate iako mi sa vasom bedom nismo imali nista. Vas uvek spasu neki "posebni" tipovi koji se ne libe nicega.Za pare bi prodali drzavu i sve svoje.Jadna je ta vasa nadmenost i verovanje da ste boli od svih. Kad posebni ode ide i vasa otimacina, mozda onda postanete ljudi.Sad ste samo stado.
b

brrrr

pre 11 dana

Tri zatvorene utakmice do kraja da se ne lazemo. Gol za 3:3 je resio sve. O regularnosti i "uskrsnucu" u zadnjih 10 minuta u Kruševcu da se i ne prica. A u kvalifikacijama za LE zna se - gazenje. Jugoslovensko športsko društvo ide dalje.
N

Nestor ,,,,

pre 11 dana

Vidim i čitam komentare pune skeptičnosti i, mržnje i podsmijeha prema Partizanu . Ja sam jedan od najstarijih navijača Partizana , kojemu je potrebna sloga i jedinstvo u klubu ! Pojačati užu odbranu , mislim na bekove, i uz dobre pripreme dočekati kvalifikacije za LŠ ,ili Konferencijsku grupu ! Vjerujem da se možemo nečemu nadati ... napred Partizan ! Sportski pozdrav !
A

Asparagus Topolus

pre 11 dana

Napred TSC! S verom da ce TSC biti drugi do kraja.
u

u zgrebu

pre 11 dana

...dan zalosti zbog losih rezultata njihovog kluba protiv napretka!
g

gasi jsd...

pre 11 dana

...i vracaj u hr odakle su i potekli
j

jsdovci...

pre 11 dana

....ma sta vas briga Srpska liga ne zanima u opste jer uvek mozete da se vratite u vas maticni HNL i da tamo uz vase dinama i hajduka jurite titulu!
D

Da podsetim...

pre 11 dana

Franjo Glaser, Zlatko Čajkovski, Florijan Matekalo, Stjepan Bobek, Ivan Švaljek, Vladimir Čulik, Franjo Rupnik, Miroslav Brozović, Franjo Šoštarić, Bruno Belin, Branko Zebec, Ante Mladinić (trener) i mnogi mnogi drugi... jsd stub srBstva!😂
K

Karlo Veliki

pre 11 dana

Da podsetim i ja tebe..Glaser je Jevrej, Cajkovski je Rusin, Bobek je mesovit Poljak-Slovak, Rupnik Slovenac, Zebec je Hrvat koji je igrao i u Crvenoj Zvezdi.... Drugo,"stubovi srpstva" od hrvatskog materijala;Goran Juric, Tomislav Ivkovic, Milivoj Bracun,Novak Tomic, Milan Cop,Zdravko Cakalic,Miroslav Šugar,Mirko Lulic,.. Dalje ne zelim da trosim vreme na tebe...
D

De Roco

pre 11 dana

Ante Mladinic je pokatoliceni Srbin... Mladinici su bili cuveni uskoci....
P

Psihozza

pre 11 dana

Al ga poklopi jujuju...neće mali do avgusta doc sebi hahahah
D

DESETERAC

pre 11 dana

A ostalih deset?

@Da podsetim

pre 11 dana

Dobro je da ste bar malo promenili plocu poceli da prozivate za neke igrace od pre 30 ,50 godina bolje i to nego da vrtite jedno isto kad vec ne mozete bez Partizana ,ima nada da cete se izleciti.
f

franjin klub

pre 11 dana

@Karlo Veliki... A vas osnivac i bivsi predsednik rvatske,jel i on po tebi srbin,rusin,jevrej bla bla...itd? ajde odgovori?
D

DeRossi

pre 11 dana

Ima nađe, vidi se NAPREDAK u igri partizana.
G

GostSteva

pre 11 dana

Pisao sam, posle derbija, kada su se pravile " kalkulacije" za kvalifikacije, i Partizan postavljen kao drugi na tabeli... Rekoh, polako, ima još šest utakmica. Partizan je u lošoj formi. Čukarički, Vojvodina, TSC I Radnički su u naletu, dobroj formi, imaju " momentum". I, što je najvažnije, svima trebaju bodovi za Evropu. Još nešto,.. niko se ne boji Partizana ! Vide svi da su slabi i van forme ! Da se razumemo, nisam navijač BG blizanaca, a nisam ni klinac. Pišem ono što je očigledno. A pisao sam to još posle derbija. Sportski pozdrav
p

postic

pre 11 dana

Mozda jesu malo van forme,ali Zvezda ih je razmontirala u onom derbiju 2:2 toliko da naredna dva kola nisu mogli da se oporave
S

Samo jedan covek

pre 11 dana

Vise je uzalud trositi reci...
M

Miloschichichi

pre 11 dana

Imam druga koji igra u ovom partizanu sada, necu ga imenovati ali cu napisati nesto. Prvo sramota jeste ali kvalitet ekipe je takav da realno su na nivou tsc-a i vojvodine i sve ono sto su radili je na konto ludog duljaja koji je onako stcan i energican i terao ih je na max. Igracima nije nimalo lako, igraju u klubu u kom je uprava protiv njih, ako se stvori pozitivna hemija uprava je razbije i tako godinama unazad, plus sudije plus pritisak odavde, odande.. ima tu svega i svacega verujte znam o cemu pricam nimalo im nije lako, ne oravdam ih ali teako je drzati fokus na teren kad si van terena u totalnom k.. i ima jos sad i podela posto nadja ne vole mnogi, on je ona krpena lutkica uprave kluba i igraci ga ne vole i nemojte se cuditi ako ga nameste namerno serijom losih rezultata zato sto je on busio duljaja i ekipu.
1

12345ss

pre 11 dana

veruj ti meni nije Piksi bzv rekao "da ne zna kako je HNK drugi". imate dva krštena igrača i da niste pogurani u prvom delu sezone sada bi igrali plejaut. REALNO
@

@Miloschi

pre 11 dana

Ali "verujte mi..". Ma verujemo ti ćoveće ne brini ništa.I ja sam čuo priče da bili šampioni i ne bi gubili od fejnorda 6,7,8:0 i od norsjelanda 0:5 , prosto verujemo ti ćoveće.
S

Soko

pre 11 dana

Ako Vojvodina uzme kup nema nama ni ligee koferencije.
G

Grobarcina

pre 11 dana

PODRSKA ZA NADJA I UPRAVU SA JUGA!
M

Milojko Arsenic's

pre 11 dana

Tako je, apsolutna podrška za Gospodina Vučelu i Gospodina Vazuru, u inat dušmanima.
M

Mile led

pre 11 dana

I od mene puna podrška za Nadja I Vazuru. Idemo u nove pobede.
K

Kalčopolista

pre 11 dana

Naravno da svi pravi Grobari podržavaju Vučelu, Vazuru i Nadja. Samo ubačeni Trojanci iz komšiluka ih prozivaju. Nikad veća podrška za njih od Grobara sa južne tribine.
N

Nedeljko Kokot.

pre 11 dana

Tako je,svako ko je pravi grbar podrzace naseg trenera Nadja i upravu!
S

Samo jedan covek

pre 11 dana

Ne kapiram najbolje jesu li ovo trol komentari ili neko stvarno ovo moze da misli?
T

Top Gun

pre 11 dana

Ne razumem sto se nasi navijaci bune na upravu kad onda radi sve sto moze da pomogne klubu,umesto sto napadamo ljude iz kluba bolje da pogledamo sebe kakvi smo i koliko smo ostetili klub divljanjem na tribinama i kaznama u Evropi, vratili smo nas klub u kameno doba,nasi navijaci sa juga su najveci krivci za ovo stanje!
Р

Радослав

pre 11 dana

Навијам за Партизан од 1957.г. Памтим да смо били и 13. У оној СФРЈ. АЛИ ОВО - НЕВИЂЕНА СРАМОТА!!! 😡
D

Don Vito Corleone'

pre 11 dana

A da li pamtiš da ste 79' ostali u ligi u poslednjem kolu tako što ste imali samo bod više od ekipe koja je ispala iz lige. Još samo u fudbalu niste igrali u drugoj ligi, ali ste zato osetili čari igranja drugoligaškog ranga takmičenja, košarka, rukomet, odbojka, sada vaterpolu.

@Don Vito Corleone'

pre 11 dana

Za vaterpolo u kome je Partizan institucija bio drugi je rang u regionalnoj a ne domacoj ligi tako je i Zvezda trebala iz kosarkaske Jadranske da ispadne ali zna se kako se vratila i ko se vratio umesto nje Partizan se bar tako nije vracao nikad.
D

Dr Khumalo

pre 11 dana

Jos ce da ode TSC i opet da nas blamira po Evropi, bolje da ispadnu odmah u kvalifikacijama.
@

@dr khumalo

pre 11 dana

bolje oni nego vi koji ispadate u kvalifikacijama za trecerazredno takmicenje 5 0
T

TSCovci

pre 11 dana

Kad spomenes TSC da ustanes! Jasno?
N

Nejbi

pre 9 dana

TSC ce osvketlat obraz Srskom fudbalu ,mego zvezfa i repka. Da nije onog grobara Mitra nigdje repke me bo bilp. Stpjkpvos fula od selekktora! Toce na Evropskom oi dokazati !
A

ApsolutnoJa

pre 11 dana

Da naletite opet na Nordsjeland prosli bi isto, ne razumem kako vi uopste planirate da igrate kvalifikacije, prava ste sramota
V

View

pre 11 dana

Pod kakvim ptitiskom i nepravdom cele lige, sudija, medija a posebno CZ, ovo je uspeh . A mediji se prave ludi. Mogu misliti kako se osećaju igrači koji igrsju kao u logoru. A mi navijači osećsmo poniženje države koja sve ovo režira.
G

Gorostase

pre 11 dana

Ti si umno zaostao, nema drugog objašnjenja.
n

neshha

pre 11 dana

Krenuse mi suze!

Srpski samuraj

pre 11 dana

😂😂😂
Ч

Чокот

pre 11 dana

Партизански паралелни универзум.
M

Mile led

pre 11 dana

Ocigledno je da ove iz jsd Srpska liga ne zanima jer oni uvek mogi da se vrate u njihovu ligu pa da tamo sa dinamom i hajdukom se bore za trofeje i titule!
S

Samo jedan covek

pre 11 dana

Nevidjeno glup komentar!
T

Top 12 klub

pre 11 dana

Da sudije u prvom delu prvenstva nisu gurali jsd sa cak 7 uzastopnih penala na 8 meceva,oni bi sad bili na 5 mestu na tabeli a TSC na drugom,to je cinjenica koju znaju svi!
c

cinjenica

pre 11 dana

I to drugo mesto ne zasluzuju i pokrali su
@

@uzivajte u vasoj zlobi

pre 11 dana

Hiljadu noci zivis u samoci
U

Uzivajte u svojoj zlobi

pre 11 dana

Bravo za nasu vlast I hvala vam sto ste nam dozvolili da bar malo budemo na 2. mestu, prosle godine sismo ni to imali.Ali ipak bicemo mozda treci, i za to zahvaljujemo, bolje nego cetvrti. Kakva je to lepota kad znas da se neko stara za tebe i da ti garantuje 4. mesto a mozda i trece. To je najbolja i najsrecnija drzava na svetu.Samo tako nastavite , nikad vam ovo necemo zaboraviti.

Naravno

pre 11 dana

Trebamo biti zahvalni sto nismo spaljeni i pretvoreni u prah i pepeo to treba poruciti svim gradjanima da znaju sport je ogledalo drustva i stanja u njemu.
G

Gostgost

pre 11 dana

Nego kako. Jer da se ne stara, bili biste mozda 14., mozda biste i ispali. Inace, sami ste sebi ovo doneli, niko vam ne radi o glavi.
m

mnogo mi je drago

pre 11 dana

ja uzivam dok ti places places i tugujes
T

Troglavi Dzo

pre 11 dana

Pa ljudi iz vlasti su u FK Partizan. O cemu ti? Od drzave je Partizan proslog mesecs dobio na poklon 3.2 miliona evra, a jesenas 2 miliona evra. Koliko su dobili drugi klubovi od drzave na poklon?
S

Sale Kg

pre 11 dana

Seti se da su neki nekada imali sms broj za pomoć klubu na dresu, da igrači nisu imali za šampon… Seti se i nikada ne zaboravi da nam je ova vlast dala novac za evro licencu nekoliko puta, a da je ista vlast dozvolila da neko drugi ostane bez iste te evro licence. Pomisli da uvek može gore.
d

d.g.

pre 11 dana

Vi nemate državu. Davno se raspala. Vi ste poslednje jsd.
C

COOL

pre 11 dana

Meša vlast sa vašim neznanjem,sem vas bilo lepo vam je Tomić rekao. Razumem te teško je biti navijač Partizana ovih dana a i godina .

Uprava napolje

pre 11 dana

Kako se to daje Partizanu , zapravo se daje svojim ljudima koji su klub ostetili za mnogo vece pare,i tako u krug ruka ruku mije dok se ne napune oba dvije.
A

Alexx

pre 11 dana

Ko god da bude drugi neće proći kvalifikacije za LŠ, a ni za LE i LK.
L

Lepi mica1

pre 11 dana

Isto kao ni prvi😆😆😆
B

Bar Kohba

pre 11 dana

Ja ovaj Partizan ne razumem, ljudi ne mogu da se sastave i proslo prvenstvo su na kraju sve prosuli i u evropska takmicenja otisli banana ekipe i blamirale se po grupama. Partizan kakav god u grupama za LK ili LE bi uhvatio uz publiku koji bod i imao bi ako nista top atmosferu. Ne znam sta ce opet ova Čuka u evropi da se blamira. Klub mora pod hitno preuzeti iole normalna uprava i da konsoliduju ekipu inace nista od njih zadugo.

Olimp

pre 11 dana

Kako sam ja rekao svi nasi timovi kada dodje prolece narocito TSC krenuce da melju ligom kiksali jesenas zajedno sa Zvezdom u Evropi se provodili ko bosi po trnju dodje prolece i onda se razigraju sve do sledece sezone. Onda opet punjenje u Evropi i tako u krug samo ce sada svima biti jos teze skoro niko nema garantovanu grupnu fazu.
n

neshha

pre 11 dana

Sta god da si hteo da kazes ovim besmislenim komentarom.

Olimp

pre 11 dana

Itekako ima smisla gde su svi nasi klubovi bili jesenas u Evropi jer se zaboravio onaj bilans 1 pobeda 2 neresene i 26 poraza sada su bar sanse minimalne da ce nasi doci u priliku da obore taj negativni rekord jer ce se tesko plasirati i odigrati toliki broj utakmica.
Z

Ze

pre 11 dana

Koja crna LS. Niko od nasih klubova nema nikakvu sansu u Evropi.
d

d.g.

pre 11 dana

Treba mu samo deset kvalitetnih pojačanja. Goolman može da se provuče. Valjao bi i Srđan Jovanović.
D

Dragan 1985

pre 11 dana

Partizan namerno gura TSC na drugo mesto, jer drugo mesto nema nista zagarantovano, plus teske kvalifikacije u stazi nesampiona ako nisi nosilac, trece mesto obezbedjuje sigurnu LK. Nisu ljudi iz uprave Partizana glupi, a TSC ako ima pameti neka se drzi ispod Partizana jer Zvezda sigurno osvaja Kup.
s

samo

pre 11 dana

Vecu glupost jos nisam cuo.
D

Dragan 1985

pre 11 dana

samo@ ja ne razumem zasto ti pratis sportski portal kada se nerazumes u Uefa sistem takmicenjaj
S

Samo

pre 11 dana

Nije moj komentar bio na sistem Uefe,nego na tvoje shvatanje fudbala i sporta.Da ti ponovim,nikad nista gluplje nisam cuo.Kao kad bi rekao,da je bolje Arsenalu da igra Lk posto su im velike sanse da osvoje trofej,a u Ls nemaju nikakve sanse.
K

Kimmi

pre 11 dana

Čestitke partizanu na osvojenom bodu
K

Kakav sunovrat?

pre 11 dana

Da sudije u prvom delu prvenstva nisu gurali jsd on bi sada bio na petom mestu. On se lazno popeo pa to nije sunovrat nego njegovo ralno stanje. Samo sto novinari ne mogu da odole a da ne budu navijaci
c

cv

pre 11 dana

ma ja prepostena zvezda
D

Dorcolac

pre 11 dana

uzeli su 12 do 15 bodova svi zbamo kako, setimo se utakmica protiv IMTa,Radnika,Radnickog iz Nisa i jos nekoliko sa pocetka sezone, da im nije tih bodova sad bi bili u borbi za top 5 a kamoli za drugo mesto
C

COOL

pre 11 dana

Da li klub koji je u ovakvom sunovratu sme da mašta o kvalifikacijama za ligu šampiona? I liga konferencije je krupan zalogaj za ovakav klub.
D

Drvo

pre 11 dana

Haha, Partizan i Liga Šampiona 🤣
G

Grdne rane

pre 11 dana

Partizan ni kriv ni duzan na drugom mjestu, ako bude nepravde i tu ostanu to ce biti bruka. Bar ce se uzeti pare na kladionici...
B

Bogme....

pre 11 dana

I kriv i duzan jeste!
r

rumenige

pre 11 dana

kakva liga sampiona hahahahahahah ? ispascete u kvalifikacijama za ligu konfekcije prvi maj pirot ko i prosle godine kad ste se brukali sa danskom dhl postarskom decom 6:0 u prvom setu, drugi set se nije igrao 😂
L

Lepi mica1

pre 11 dana

Isto kao i zvezda koja ce u kvalifikacijama za ls imati pobeda kao i prosle godine u ls😆😆😆
r

reslnodt

pre 11 dana

Штета за сам спорт,али ако неко из савеза има храбрости да одстрани партизан из спорта било би уживање гледати кошарку,фудбал и било који спорт. Само један храбар корак и долазимо до цивилизације.
P

PzKM

pre 11 dana

PARTIZAN je vec vas SAM odstranio u nekoliko sportova, kao sportsko drustvo vi ste uvek iza nas, SHVATITE TO!!!
П

Па...

pre 11 dana

... Партизан више не постоји у кошарци и одбојци. У ватерполу су пред гашењем.
П

Потребан ресет

pre 11 dana

Упорно писати да је овај клуб некакав великан је замајавање. Што пре схвате навијачи да су један осредњи, просечан европски клуб биће им боље и кренуће напред, али од тога нема леба. Живеће и даље у заблуди а мржња према Звезди ће их појести, на жалост свих у нашој земљи!
A

A šta ti...

pre 11 dana

imaš od toga?

Ixs

pre 11 dana

Jel ste vi dosli na nase vesti pa pominjete Zvezdu ili smo mi na vasim vi imate veci problem vas tim uzima sedmu titulu vi se vise bavite Partizanom narocito kosarkaskim klubom tu se bas mozete pronaci u toj tvojoj definiciji.
?

??

pre 11 dana

Osrednji evropski klub je zvezda, a partizan je daleko ispod toga
J

Jastrebov

pre 11 dana

Ako gledamo region, pre bih rekao da su Cz i Dinamo Zg prosečni evropski klubovi. Mogli bi možda biti ravnopravni za 7-8 na tabeli u jačim ligama. Partizan je daleko ispod tog proseka. Mislim da bi ih i Osijek ili Rijeka masakrirala, kao nekada Kroacija. A možda bi im i Zrinjski vratio istom merom za onu blamažu.
D

Delija NBGD

pre 11 dana

Inace bi oni igrali LS 🤡
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD,.,.

pre 11 dana

Solidna partija dva tima vrlo sličnog kvaliteta.
o

odgovori ako smeš

pre 11 dana

Jel znaju grobari ko je bio predsednik Jsd kad je boja dresova promenjena u crno belo i kad su zadnji put promenili grb?
P

PzKM

pre 11 dana

OOO, PzKM, PJS, sz!
A

Alan Brut

pre 11 dana

Probaj da budes inteligentan na neki savremeniji nacin.. Na primer, da li primecujes da je drzava preko FSS, sudija, medija i dr.. ucinila sve da igraci Partizana shvate da se dzabe bore, a realno CZ ima 5 puta skuplji tim, a zna se kako ste se oparili? Seti se sta se dogadjalo pre nego sto je CZ nasilno dobila dva derbija, a u trecem igraci FKP shvatili da je ovo cirkus??? Seti se koliko mediji sportsko drustvo Partizan zele da uklone, a posebno jedna budala....
G

GABI GO

pre 11 dana

ALAN BRUT A TA ISTA BUDALA VAM SVAKE SEZONE. PLAĆA LICENCU DA PROBA DA IGRATE EUROPU.E MOI VI NEZAHVALNI GROBARI .MESTO DA MU SE ZAHVALI TE .VI GA SVAKU TEKMU VREDJATE
Z

Zika zivotinja

pre 11 dana

Nemas ni ti pojma,a jel znas ti ko je prvi i pocasni predsednik zvezde?
0

09

pre 11 dana

2024 godina a njima gori 6 baklji sto simbolizuje 6 republika i zovu se Jugoslovensko sportsko društvo, igraju na stadionu Jugoslovenske narodne armije. Jednostavno oni su strano telo koje se raspada
P

Pa...

pre 11 dana

šta?
K

Kikili

pre 11 dana

Izvini, molim te, čuvaru srpstva sa zvezdom petokrakom.
U

UPDP

pre 11 dana

Nije posle osam godina nego posle sedam, kako posle osam? Nije da ne smemo da izgubimo nijednu do kraja nego ne smemo ni na jednoj utakmici da kiksnemo.
r

reslnooo

pre 11 dana

Штета за сам спорт,али ако неко из савеза има храбрости да одстрани партизан из спорта било би уживање гледати кошарку,фудбал и било који спорт. Само један храбар корак и долазимо до цивилизације.
B

Baxter88

pre 11 dana

Hahahhah pa koja crna LS oni se sami namerno spustaju na 3. mesto da bi imali sigurnu LK jer im je tamo i mesto...
V

Veljko9

pre 11 dana

Ni jedan nas klub nece igrati LS, eventualno Zvezda uz adekvatna pojačanja. Partizan i TSC maksimum Liga Konf.
K

Ko god...

pre 11 dana

bude morao u kvalifikacije, za bilo koje takmičenje, sledi ispadanje.
m

miseviii

pre 11 dana

uzmite drugo mesto ako vas nije sramota
s

sta ni rekli

pre 11 dana

sts bi bilo ds je zvezds izgubila od tsc?
G

Gostgost

pre 11 dana

Partizan zeli da bude treci a ne drugi. Jer sa jedne strane ima grupnu fazu i pare, a sa druge epske blamaze i izpadanje, i opet nema para. I to je to.
G

Gostgost

pre 11 dana

ispadanje*