Jovo Caković (©MN Press)
Jovo Caković (©MN Press)

Caković: Sezona iz snova za Jedinstvo! Devojke, nastavite da osvajate i u inostranstvu

Vreme čitanja: 2min | sre. 24.04.24. | 22:30

"Mi koji ostajemo da se još ovako radujemo, da afirmišemo nove igrače, da osvajamo zajedno neke nove trofeje", poručio je trener šampiona Srbije

Još jedan trofej Jedinstva samo je potvrda da se u tom klubu kvalitetno radi. Ove sezone tim koji je sklopio Jovo Caković funkcionisao je kao mašina, nije imao nikakvih kvarova... Tri domaća takmičenja - tri pehara.

Presrećan je bio odbojkaški stručnjak iz Stare Pazove jer su mu igračice priredile još jedan dan za pamćenje. Baš kao i prošle godine - šampionska titula se savi 24. aprila.

Izabrane vesti

"Sezona uz snova za odbojkaški klub Jedinstvo. Čestitke za igračice, ponosan sam na njih. Jedan poraz ove sezone u Srbiji od Radničkog u Beogradu. Zapravo to nije bio poraz nego lekcija. Čestitam im od srca ovaj osvojen trofej. Želim onim devojkama koje nastavljaju karijeru u inostranim klubovima da osvoje još mnogo trofeja. One koje ostanu ovde da rade sa nama - da se još ovako radujemo... I kako ja kažem - da nekih novih igrača naradimo, da ih afirmišemo i da osvajamo zajedno neke nove trofeje", rekao je za OSS posle meča Jovo Caković.

Posle igračica - koje su glavne zvezde, pomenuo je i ostale koji su pomogli u ovom uspešnom pohodu.

"Čestitke mom stručnom štabu, ljudima koji vode ovaj klub i da ne zaboravim čestitke mojim ljudima iz OK Omladinac - stručnom štabu, ljudima koji su sve vreme uz nas, koji su isto bili aktivni učesnici u stafu", poručio je Jovo Caković.

Jedinstvo je odbranilo domaću krunu, pošto je na kraju prošle sezone prvi put postalo prvak Srbije. Sad su u vitrinama već dve titule namenjene najboljoj ekipi u Srbiji.



tagovi

ŽOK Jedinstvo Stara PazovaSuperliga Srbije u odbojciJovo Caković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara