Adio na najlepši mogući način! Filip Filipović zaokružio reprezentativnu priču

Vreme čitanja: 1min | ned. 26.12.21. | 20:40

Ova generacija je sa mladim snagama na Olimpijskim igrama uspela nešto što je malo kome u istoriji sporta pošlo za rukom

Najbolji srportista u izboru Olimpijskog komiteta Srbije, Filip Filipović, interesantnim govorom je izrazio zadovoljstvo svemu učinjenom u karijeri i zahvalio selektorima i svim saigračima na fenomenalnim rezultatima proteklih godina.

Bio je ovo svojevrstan oproštaj najboljeg igrača na planeti od reprezentativne kapice, što je već bilo najavljeno.

Izabrane vesti

"Olimpijska zlata su najveća priznanja ne samo za mene, već i za ekipu. Sa Tokijom smo zaokružili fantastičnu priču, ova generacija je sa mladim snagama na Olimpijskim igrama uspela nešto što je malo kome u istoriji sporta pošlo za rukom. Hvala dragom Bogu i momcima koji su izdržali sve ovo i naravno našim trenerima", rekao je Filipović.

Teško da postoji nešto što nije osvojeno od strane trofejne selekcije srpskih Delfina.

"Moglo je još nešto, ali ostavićemo to na mlađim generacijama. Što se nas tiče, mislim da smo rekli svoje i ono što je trebalo rekli smo u bazenu. Ostvarili smo svoje snove. Ovo olimpijsko zlato u Tokiju je za nas bilo kruna reprezentativne karijere i na najlepši mogući način smo rekli Adio", rekao je Filipović.



tagovi

Filip Filipović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara