Nebojša Čović  (©MN Press)
Nebojša Čović (©MN Press)

Čović: Tompkinsa smo za dva meseca platili manje od 20.000 evra

Vreme čitanja: 1min | uto. 09.04.24. | 15:16

Krilni centar odigrao prve minute u crveno-belom dresu pre dva dana protiv Splita

Dva meseca su navijači Crvene zvezde čekali na debi poslednjeg pojačanja, Treja Tompkinsa, i dočekali ga u poslednjem kolu jadranske lige. Amerikanac se upisao u crveno-belom dresu protiv Splita kojem je za deset minuta na parketu ubacio četiri poena. Koliko će biti spreman za najvažnije deo sezone, ostaje da vreme pokaže, ali ako na kraju balade i bude okarakterisan za apsolutnog promašaja, barem klub nije stajao velikog novca. Prema rečima predsednika Neboje Čovića, iznetih na gostovanju u emisiji "Indirektno" na televiziji K1, za usluge nekadašnjeg asa madridskog Reala, srpski šampion je platio manje od 20.000 evra. Realno, prava sića s obzirom na kalibar momka rodom iz Džordžije koji je ipak u slobodnom padu poslednjih sezona.

Izabrane vesti

"Na četvorci je doveden kasnije u toku sezone Tompkins, koji je odigrao prvu utakmicu protiv Splita. On je kod nas tek dva meseca. Njegova cena za ta dva meseca je mala, to je nepunih 20.000 evra ukupno. Za igrača takvog kalibra koji može da prima više od milion evra godišnje, ako se vrati na taj nivo.", rekao je Čović.

Tompkins ima 33 godine, u karijeri je nastupao za LA Kliperse u NBA ligi, dok se u evropskoj košarci nalazi od 2014. godine i zasada je branio boje Nižnjeg Novgoroda, Real Madrida i Zenita iz Sankt Petersburga. Sa kraljevskim klubom je između ostalog osvojio Evroligu 2018.






tagovi

Nebojša ČovićTrej TompkinsKK Crvena zvezda

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara