Komentari na vest

Brazil ide na Kopa Ameriku bez Kazemira, Rišarlisona, Bremera...

L

Lago di Como

pre 10 dana

Ne znam za ostale, ali za mene je iznenađenje pozivanje Martinelija, ova sezona mu je daleko slabija, loša forma, povreda, slaba minutaža. Ovde je morao da bude Galeno pre njega, al svakako neće Martineli ni videti teren od Vinija, Rodriga i Rafinje. Jeste da im u vezi igraju svi u PL, ali za mene je vezni red Argentine lično onaj vezni red Španije iz 2010 i 2012 za ove. U odbrani imaju trenutno najboljeg defanzivaca PL koji im neće igrati prvu postavu, jer će prednost imati Militao i Markinjoš, bekovi prosek. Na golu Alison siguran.
D

Dejan Savićević

pre 10 dana

Kada sam ja bio klinac za Brazil su igrali sledeći fudbaleri, nabrojaću samo napadače: Ronaldo, Romario, Bebeto, Paulo Serđo, Đovani, Edmundo, Elber, Žardel, Marsio Amoroso, Soni Anderson… Kada bih krenuo da nabrajam i ostale pozicije mislim da bih se onesvestio. Samo me zanima, da li možete da zamislite 90’ i 00’ da u reprezentaciji Brazila bude pozvan neki fudbaler Vulvsa ili Đirone?? Ja mislim da bi izbile demonstracije, sigurno. I onda meni ljudi pričaju fudbal napreduje. Verujte. Nije za poređenje.
S

Scaloneta

pre 10 dana

Jedino mi je cudno sto nema Galena.
R

Reall

pre 10 dana

Osim vrhunskih golmana i krlinih igrača ostalo čist prosek.
8

8

pre 10 dana

Sad kad su oslobodili Neimara lako će , osvahaju sigurno .
i

imepijal22

pre 10 dana

I ovakav brazil bi nam sakrio loptu i nasi manekeni bi izdisali u 25min
T

The Dark Knight

pre 10 dana

Istina je da je Brazil jako loš i da je ovo po imenima jedna od najslabijih ekipa ali ne vidim da je to neka krivica selektora. Mimo ovih igrača na spisku on nema ne znam ni ja koliko vrhunskih igrača i ne vidim čemu ovoliko čuđenje što nije pozvao Kazemira, Rišarlisona, Bremera i Žezusa. Očigledno je da se vodio formom i minutažom igrača što je sasvim legitimno. Kazemiro se ne može sastaviti od početka sezone, konstantno je povređen a kada igra slabiji je za 50% u odnosu na prethodnu sezonu. Slično se može reći i za Žezusa, dok je Rišarlison jako precijenjen igrač i sasvim je legitimno što se odlučio za druge ofanzivce. Da bar i Piksi tako bira igrače a ne isključivo na osnovu starih zasluga, možda bi nam i igra bila barem malo energičnija. Ako ništa ovima je prosjek godina 25 pa se mogu nadati da će biti bolji kako vrijeme bude odmicalo.
N

Nemanha

pre 10 dana

Nista nece uraditi.
D

Delija NBGD

pre 10 dana

Zadnjih 10 godina tiktok reprezentacija :) Sem malog Rodriga iz Reala ne vidim ni jednog pravog majstora i radnika ove ekipe za neka velika dela. I ne ne zelim da cujem da je Vinisius ozbiljan fudbaler jer je decko klovn.
C

Cupakabra

pre 10 dana

Videcemo ko ce ispasti klovn kad Vinisijus dobije Zlatnu loptu.
R

R3spect

pre 10 dana

Zamisli ti ne zelis nesto da cujes HAHAHAHAHA au al su se istripovali ljudi. Decko dodji sebi. Vinisijus osvaja ligu sampiona, a gde si ti?
K

Kojica

pre 10 dana

Jesil gledao ti skoro vinisijusa,covjek sam izbacio bayern i city
D

Delija NBGD

pre 10 dana

Nejmar je nekad takodje izbacivao Bajerne, Atletike, Parize, u finalu LS davao golove Juventusu za Barsu pa je opet bio klovn. Vinisius je Realov klovn. Igrac dobar a karakterno odvratni maneken. Eto njega kroz par godina u Parizu kada ga smori osvajanje LS kao njegovog sunarodnika sto je Barsa smorila.
D

Debeli86

pre 10 dana

Verovatno najslabiji sastav Brazila u istoriji. Sem eventualno iritantnog Vinisijusa nema vise majstora.
M

Maresca

pre 10 dana

Tanano do bola...nikad slabiji brazil u istoriji mogu slobodno reci...nemaju napadaca klasicnog..svaka cast evanilsonu ali jos on nije ta klasa...da nema vinisijusa borili bi se i grupu da prodju...bruka na sta su spali...posle karlosa arana i wendel...nzm dal bi u nasoj ligi pravili razliku...
P

Pep

pre 10 dana

Prvo nije zvao Kazemira,Bremera,Rišarlisona a onda nije zvao nikoga iz Arabije na primer Fabinja, Talisku i nije pozvao Kutinja