Komentari na vest

Avramović, Panter i Naneli sklonili Partizan sa ivice i bukirali kartu za finale

S

SSSR

pre 24 dana

UDRUŽENI ZLOČINAČKI SPORTSKI PODUHVAT.
J

Jtd

pre 24 dana

Vratite kosarku kosarkasima, gadite mi se sve vise, sudije, treneri, menadzeri...smucili ste mi se. Iz dana u dan ste sve odvratniji, postaje negledljivo, toliko da sam ubedjen da bi igra bila pet puta bolja da igraci sami traze faul
j

je8o vas partizan

pre 24 dana

mozzarte ne prenosite jokaru u lajvu ?
D

Dex74

pre 24 dana

Pokrali Buducnost na pravdi boga...nekrsti dusmani
D

DD777777

pre 24 dana

Ha ha ha ha... Kakva pljačka. Ali najjače je bilo kad panter kod šuta namerno izbaci desnu nogu skroz napred i šutne onog Farela i dobije 3 bacanja, a Farel tehničku i isključenje. Dok je Javora i Pukla, nema zime za Partizan. Ali ova otimačina vam neće proći u finalu. Pionir je antibiotik za nepravde.
p

pocelo zvakanje gaca

pre 24 dana

Op cvrc, evo kaznene ekspedicije.Mogu samo da vas spasu agresivci sa triqina i ovi sa pistaljkama. Inace nemate sanse iako znam da cete igrati vise ragbi nego basket
A

Ajde de ne …

pre 24 dana

Smetaju vam ABA sudije koje su vam poklonile 1. mesto nezasluzeno a evroligaske su vam ok gde ste ubedljivo fenjerasi sa 24 poraza i samo 10 pobeda …
Љ

Љубиша

pre 23 dana

А како ће 12000 претплатника да стане у Пионир који прима 6500?!
F

Finale pre finala

pre 24 dana

Lagano do finala … bez po muke …Partizanu je ova dodatna utakmica bila neophodna da razigra neke od igraca poput Avramovica, Smita, Ponjitke, Smajlija i Kaminskog, donekle i Douzera … moglo bi se reci finale pre finala jer su Ferel, Megi i Rajt daleko bolji suteri od npr Gedraitisa, Jaga a posebno od Nedovica, Makondu je bolji od svih CZ centara zajedno, Kamenjas od Luke i ostalih krilnih a tu je i Tanaskovic … Jedino gde je CZ u prednosti u odnosu na Buducnost je Teo … uostalom nije CZ slucajno fenjeras koga su gazili i Alba i Asvel i Bajern i Zalgiris itd u sred Bg
S

SSSR

pre 24 dana

Vi 13,mi 16.I nije neka razlika.Zavisi samo od glave,do glave.
R

Rekreativci

pre 23 dana

Razlika je ogromna, Partizan ima 6 pobeda vise sto je 60% vise u odnosu na vasih preskromnih 10 pobeda. Ako tako gledas nikakve razlike izmedju vas i zadnjeg tima koji ima samo 5 pobeda a sa druge strane Partizan bi sa 5 pobeda vise bio medju 4 prvoplasirana tima. Ali znamo da ste u kosarci samo statisti bez ikakvih rezultata.
A

Atmosfera linča loading...

pre 24 dana

"Javor, Pukl i Hordov sklonili HNK partizai sa ivice..." Evo, popravio sam vam naslov. Nema na čemu.
Z

Zeleznik

pre 24 dana

Pitanje za navijače KKFMP2, zašto ste nervozni? Ko da je vama bitno dal igrate protiv Budućnosti ili Partizana, vi svakako (po vama) lagano pobeđujete 3:0 jer ste (ponovo, po vama) mnogooo kvalitetniji i bolji tim. Ne znam čemu bespotrebno trošenje energije oko bilo čega vezanog za večerašnju utakmic. Ako je Partizan kao što vi tvrdite "pokrao" Budućnost (mada je utakmica u Podgorici isto bilo veoma diskutabilna što se tiče suđenja ali za Budućnost) vi ćete, pošto ste toliko nadmoćniji, to i pokazati u finalu . Čega se plašite, ne razumem.
D

Dex15

pre 24 dana

Pokrali jeste... a da ste drzavni projekat vaseg AV ..dabome
J

Jbu

pre 24 dana

Sudija
N

Nenad B.

pre 24 dana

Vidim da ovi crveni šize zbog isključenja Ferela. A kada je Kaminski isključen u prošloj utakmici, tako što mu je prvo suđena nesportska a odmah potom i tehnička, nešto se ne sećam da je bilo ko kukao iz Partizana i pominjao suđenje, iako je u najmanju ruku bilo domaćinsko. U prvom poluvremenu sudije kralj po naprednjački za milogorce, ali bilo im uzalud, mnogo bolji tim ide u finale.
D

Dingo

pre 24 dana

Sad ce javor i pukl da plate po 30 000 dinara u dobrotvorne svrhe isto kao i boltauzer i nikome nista
T

Top Gun

pre 24 dana

Pa ovako da objasnim ljudima,odete lepo na Google pa kucate: prtizan fuzija igokea,procitate prvih par linkova sto vam izbaci i sve vam odmah bude jasno ko dan koji klub je prvi fuzionisan na ovim prostorima i ne postoji jos od 2007 god! Internet je cudo,pamti pravu istinu i posle skoro 20 godina i ne mozes je izbrisati i poreci nikako ma koliko se trudio!

Naravno

pre 24 dana

Zaista je cudo ima za vas tacna dijagnoza moze se pronaci na internetu kakava je to vrsta poremecaja mada mislim da je u pitanju kombinacija nekoliko.
P

Pacificateur

pre 24 dana

Jel bas toliko boli prodaja grba, imena i svega bitnog 2011 godine coveku kome niko ne sme da zabrani kako ce da zove svoj privatni klub?! Znam da boli i tek ce da boli...
J

Javor i Pukl

pre 24 dana

NAJVECA PLJACKA U ISTORIJI KOSARKE OD STRANE SUDIJA.
P

Pukl2

pre 24 dana

Uz veliku pomoć 6. igrača , sudijske trojke.
К

Кљаки

pre 24 dana

Проблем Будућности је што имају паланачки менталитет односно људи који воде клуб. Сећам се Будућности са краја 90их и почетка 21 века. Направили тим за Евролигу у којој ништа нису направили,стално мењали тренере итд. Морају са собом да рашчисте неке ствари. Исто важи за ФК Војводина.

Kalčopolista®

pre 24 dana

Ako za nekog vazi to sto si napisao, to je definitivno kkczt! Mali nebitan, instant mutant tim, palanackog metaliteta koji nikada ali nikada nece uraditit nista u kosarci, ma koliko narodnih para bilo sprcano u nju! Jednostavno, crvena zvezda i kosarka ne idu u istu recenicu!
К

Кљаки

pre 24 dana

@Kalčopolista Говорим о Будућности јер су они играли вечерас. Звезда се трудила да копира Партизан. Рецимо Радоњић је требало да буде Дуле,Лазић је глумио Перу Божића па чврста игра одбрана то су Дулетови постулати. Низ домаћих титула мора да се деси јер је то опет алузија на Партизан итд.
J

JužniFrontPančevo

pre 24 dana

Zaslužena pobeda protiv uvek nezgodne Budućnosti. Što se suđenja tiče, celo prvo poluvreme su bile mahom greške na štetu domaćina. Zaslužio je i pre 3/4 Ferel stolicu iza reklama. Pozdrav.
E

E moj jado

pre 24 dana

Sta li si ti gledao i koju utakmicu?
в

всс

pre 24 dana

Лажеш кап и сваки гробар, без икаквог образа! На штету Будућности гомила грешака, а на штету Партизана која??? И то након што им публика скандирала Цигани, Цигани… И јесу! Крађа креће на 55-60 и није стала до краја.
R

Rebel

pre 24 dana

Oruzana pljacka u prvom poluvremenu, ali nista neocekivano posle vec vidjenih uvertira. Pokazna vezba sta nas ceka u finalu sa propalim drzavnim projektom. Pored ovakvih covicevih razbojnika, moramo biti bolji 20 razlike za pobedu. Naravno, bolji smo zapravo 30, pa nece biti problema
i

ispali iz EL

pre 24 dana

@Rebel haha...toliko ste "bolji" da vas redovno metlamo u sva 3 zadnja derbija i uzimamo vam Kup ispred nosa i to sa pola gasa...pravi ste Top 13 ispadnus klub!
R

Rebel

pre 24 dana

Imas li ti pristup tabel EL? Mozes li da nadjes na njoj tvoj simpaticni klubic? Trebace ti malo vremena, ali uspeces. Samo da te upozorim da ces prvo naici na Partizan, ali ti samo produzi nanize, nemoj da odustajes
G

Grobarcina

pre 24 dana

Veoma interesantna anegdota koju je za Bosanske medije ispričao Emir Hadzihafisbegovic, poznat po mnogim ulogama, između ostalih po filmu "Karaula" i seriji "Lud, zbunjen, normalan". Ispričao je anegdotu sa snimanja filma ''Karaula'' i priču oko toga kako se grb Partizana našao u njegovoj kancelariji. Rajko Grlić je hteo da u mojoj kancelariji stoji poster Crvene zvezde. Ja kažem: ''On (misleći na lik poručnika Safeta Pašića) nije Delija, on je Grobar. ja ako budem igrao Deliju to neće biti taj lik - rekao je Hadžihafizbegović, pa dodao: Kaže nebitno. Ma, bitno je. Jako je bitno, jer sam ja proverio da su svi oficiri muslimani u JNA navijali za Partizan. Ne postoji nijedan slučaj da je oficir musliman u JNA navijao za Crvenu zvezdu. I ja sam snagom argumenata ubedio Grlića da tu stoji poster Partizana, a ne Zvezde - rekao je poznati BiH glumac!

Marko Pavlovic

pre 24 dana

o cemu ti pises?
G

Godzila

pre 24 dana

Grobari su zbunjeni sada, jel treba da pritisnu + ili - ?
T

Top Gun

pre 24 dana

Kakve veze ima tema sa PARTIZAN BUDUĆNOST??
B

Bnm

pre 24 dana

HVALA NASIMA JAVORU I PUKLU STO SU OSTETILI BUDUCNOST A NAMA DONELI POBEDU.
Г

Групни

pre 24 dana

не каже се Донели, него Нанели ...
d

don vito trapatone

pre 24 dana

Navijam za zvezdu, slavim krsnu slavu, kunem se u Krucuna i Slavka Komara
E

Efes pivo

pre 24 dana

@trapatone Ma samo nek ste vi ispali iz EL i zavrsili u Top 12 tako sto smo Pustili Efes, i nek ste izgubili i 7-mu titulu za redom u fudbalu i 4-tu duplu krunu takodje za redom,to je najbitnije!
T

Top Gun

pre 24 dana

Živ bio SRBINE DELIJO!
D

Don Vito Corleone'

pre 24 dana

Kada će neka titula mukiceeeeeeee. U košarci 11 godina bez titule, u fudbalu 7 godina bez titule. Drže 2 Svetska rekorda, 31 godinu bez titule u košarci, 41 godinu bez pobede u kupu-ligi šampiona, apsolutni i neoborivi Svetski rekord i podatak za Ginisa bez konkurencije. Igrali u drugoj ligi u košarci, rukometu, odbojci, sada vaterpolu itd itd itdddddd.
@

@Don Vito Corleone'

pre 24 dana

Evo stize jedna u kosarci za koju nedelju. Sad ne znas sta ces od muke, al da vidis kako ces tek da se sokiras 17-og Juna kad cujes jednu vest. Hihihihihihihi
B

Bolje druga liga nego

pre 24 dana

Da se ugasimo kao vi u kosarci, odbojci, vaterpolu 😂😂😂
V

View

pre 24 dana

U košarci nije 31 godina već 1974 godine bez pre nove ere a tek to kad se doda,... ali zato CZB za desetak godina je postavila 2 negstivna rekorda EL i čvrsto ih drži.
с

судије

pre 24 dana

одрадиле своје
G

Guh

pre 24 dana

Igokea krade i ne misli na boga
@

@Guh

pre 24 dana

A vi placete, na ponos ne mislite.
p

podeden

pre 24 dana

Licemeru mislis na Beronov cetvorokorak ili na drmanje koseva,bacanje urina u kesama na klupu,svinjsih papaka i bubrega.Pljuvanje i slajmare na ledjima Vlade Jovanovica.Vi i neznate da Bog postoji.
S

Sudije pobedile

pre 24 dana

Sto bi rekao Nebojsa,kada ova trojka prtizanivih sudija Boltauzer,Javor i Pukl marisu parfeme sa aerodroma onda zamislite sta tek rade na terenu...
@

@Sudije pobedile

pre 24 dana

Nebojsa prica svasta, a vi mu slepo verujete. Zato se i razmisljate izmedju Arene i Pionira, a kao imate 11,000 prodatih pretplatnih.

Marko Pavlovic

pre 24 dana

daju procenat sefovima covi,terzi i vuletu
S

Sudije pobedile

pre 24 dana

Mi se ne razmisljamo,vec ce mo finale igrati u PIONIRU, to je ona dvorana u kojoj vasa igokea pobedila nije zadnjih 13 punih godina u borbi za titulu,tako ce biti i ove sezine,saljemo vas nazad u EL naredne godine gde i pripadate!
L

LEBRONKO MVP

pre 24 dana

OVAKAV TALENAT MOŽE DA BELEŽI REKORDE SAMO U SRPSKOJ KOŠARCI KOJU GODINAMA TERORIŠE KLUB KOJEM JE NORMALNO DA SE IZGUBI OD EFESA U EVROLIGI SA 50 RAZLIKE.
Ч

Чокот

pre 24 dana

Е, онда замисли кад вас таква екипа рунда три утакмице за редом.
K

Kurta & Murta

pre 24 dana

Jaoo, samo vi "zamalo plej in" nemojte da pričate!
K

Karma je Cudo

pre 24 dana

Secam se dobro ko juce da je bilo,pre 2 godine sednica ABA lige u Podgorici,Bokan bio predsednik u to vreme,na sednici pred svima Covic ustane i kaze mu: zazalices Bokane sto stajes na stranu ostoje limara i branis njegove placene sudije Javora,Pukla i Boltauzera koji redovno pljackaju Zvezdu godinama u nazad...Bokan se samo nasmejao na to i odgovorio da se on ne plasi te trojice sudija, i sta bi...evo Karma mu sad vrati istom merom,i upravo te iste sudije opljackase Buducnost veceras i izbacise je iz trke za trofej na pravdi boga,nadam se da je Bokanu sad jasno o cemu mu je Covic pricao jos pre 2 godine i na sta ga je upozoravao,veceras mu je jasno sve posle ove utakmice!
@

@Karma je Cudo

pre 24 dana

Sve tacno, ja sam bio Bokanov osmeh.
@

@@@@

pre 24 dana

Ahahahahahaha
K

Kiki Golub

pre 24 dana

A ti sedeo sa njima i sve to slušao....
Y

Yika

pre 24 dana

Zamisli to kaze navijac ciji fudbaler asistira iz gornera za gol i ciji klub na trokorak uzima titulu. Vidi se da ste postenjacine
J

Javorizan

pre 24 dana

@Kiki Golub Bio snimak cele te sednice ABA lige na YT-bu, neko postavio video!
P

PenaLtko

pre 24 dana

@Yika A o postenju prica navijac jsd kluba koji u prvom delu sezone na 8 meceva dobije od sudija na poklon cak 7 uzastopnih penala,u to vreme vas PenaLtko bio prvi strelac lige...cisto da te podsetim akobsi zaboravio!
v

voli

pre 24 dana

A onda Bokan ponudio Čoviću banane iz VOLI-a a on se nasmejao i rekao neka ostanu te sudije jer je to unosniji posao od šverca sa Kosova! I tako se završi ciganska sapunica!
Д

Др. Машинства

pre 24 dana

Небојша Човић,визионар.
a

asi

pre 24 dana

A jel pito Bokan da mu Čovke da recept kako da sudije ćute za osvajanje titule četvorokorakom?
e

e

pre 24 dana

Jbs sport u kom sudije mogu da odluce svaku utakmicu i da je tesko dokazati kako to rade.
@

@@@@

pre 24 dana

Pa ti nemoj da gledaš taj sport. Gledaj sport gde sudi PAVLE ILIĆ.
@

@e

pre 24 dana

Nije tesko ako znas pravila. Ali, ako ti klub postoji 10 godina, a slepo verujes jednom coveku, onda dodjes u stanje zablude i neverice.
F

FMPOVCU...

pre 24 dana

TI ONDA GLEDAJ FUDBAL ALI SAMO SUPERLIGU JER CES TO POMISLITI I ZA FUDBAL AKO GLEDAS SVOJ KLUB U EVROPI.
e

e

pre 24 dana

Da neces ti da me naucis pravila,mali si za to.Ovo je bio komentar kosarke,a ne Partizana,samo moras naci nekog obrazovanijeg,da ti to objasni.
M

Meraklijaa

pre 24 dana

Svrha zvezde je pobediti partizan i nista drugo...nikakve ambicije, evropa, evroliga...samo bolesna ljubomora 24/7, lazi spinovi, po svaku cenu..i time se prikrivaju kradje u klubu i sve ostalo
F

FMP LIMENKE..

pre 24 dana

HOĆEMO SUDIJE IZ SUPERLIGE.
s

spanulisss

pre 24 dana

jedino to je ispravno i validno...svi ostali kradu....
O

Ojo

pre 24 dana

Državni projekat
@

@@@@

pre 24 dana

Pa jesu. Crna Gora stoji iza Budućnosti. Prodaju banane i tako finansiraju klub.

Marko Pavlovic

pre 24 dana

i jesu kad vule ,el magiko i cova stoje iza njih
@

@@@@

pre 24 dana

Od kad navijači zvezde podržavaju Budućnost?! Ipak je mržnja prema Partizanu jača.
@

@@@@@

pre 24 dana

Strah im je ipak veci od mrznje.
e

e

pre 24 dana

Ne podrzavam Buducnost,nego pravdu.Mnogo ste pokvareni
J

Javor i Pukl...

pre 24 dana

...OSTOJINI KUCNI PRIJATELJI,TO JE ON SAM IZJAVIO!
P

PAVLE ILIĆ...

pre 24 dana

HMMM JA SAM ONDA KUMIĆ NEKOME...HAHAHAHAHA
S

Srdjan Jovanovic.

pre 24 dana

@pavle.. Na pravdi boga ponistio Vosi 2 cista gola samo da bi njegov jsd pobedio a vi opet i pored toga izgubili🤣
G

Gost74

pre 24 dana

Nije vam los ovaj trio Javor, Pukl i Hordov. Nemaju poenterski ucinak,ali asistencije su im vrhunske. Trecu cetvrtinu su strasno odradili.
S

Sima Arauho

pre 24 dana

Pokradosmo Bokana.
c

crni73

pre 24 dana

NO NO ...nisu to ta trojica .... pogresili ste imena druga trojka je
D

Dr Laza

pre 24 dana

Javor Bend je odlično "odsvirao" utakmicu, "note" su im uručene na poluvremenu
A

Anđus

pre 24 dana

Budućnost .....je pokazala da nema pojma. I...to su sada videli I Milo Đukanović,Bokan i ostala bratija što voli da trguje bananama. Šta dalje da radimo.
M

Mauro Tasoti

pre 24 dana

Nije ovo dobro,sve je nekako usiljeno i na mišiće.Sa ovakvom igrom teško ćemo do brejka protiv Zvezde.Panter,Kaboklo,Kaminski,Dožer,Ponitka,Ledej,moraju da daju mnogo,mnogo više s obzirom na to koliko su plaćeni i šta se na početku sezone očekivalo od njih.Slede 3-4 ili 5 utakmica sa Zvezdom gde nema kalkulacija jer pobednik dobija sve dok poraženi gubi sve i čeka da se EL smiluje i udeli pozivnicu.A Budućnost ko Budućnost,čekamo saopštenje o suđenju i snimke sa sudijskim greškama,zato je i šteta što Aleksa u drugoj nije pogodio onaj šut na kraju.
s

sasasasasa

pre 24 dana

gROBARI sede u administraciji mamicu vam
G

Gost PG

pre 24 dana

E moj Bojane jesi ti gledao utakmicu?
G

Gost74

pre 24 dana

I nije ga sramota
B

BC PARTIZAN

pre 24 dana

Nismo dobro igrali,sudije navlacile za milogorce celo prvo poluvreme,dozier igrac manje uvek,sa ovakvom igrom i tretmanom sudija nemamo sanse u finalu,gde je cela drzava udruzena protiv nas..Partizan ako se ne oglasi nekim soapstenjem poritv ova dva lopova javora i pukla,onda ne znam sta..hordov korektan..
A

Avanti BAL

pre 24 dana

Daj adresu da zovem one iz Kovina
P

Pobeda je resenje

pre 24 dana

Avramović,Panter i Naneli uz huk Grobara sa tribina su rešili Buducnost i vratili je u proslost a ne sudije navijači Zvezde.
J

JKP+Obrenovac

pre 24 dana

Zasto vodovod nije dobio karte?!
c

crni73

pre 24 dana

a zasto ne kazete da ih je spasao javor i pukla i zasto niste nikad realni kad svi vidimo da je ove godine najskuplje pojacanje partizana sudije
O

Ognjeeeen

pre 24 dana

Ovi sto su pokrali SC Derby u prvom mecu sad pricaju o postenju…
a

apsolutnisto

pre 24 dana

od -18 za četrtinu bez lične greske su jurili , udbaska spinovanja
J

Jel?

pre 24 dana

Ovi kazu da Pavle Ilic treba da ide u zatvor?
a

armija

pre 24 dana

Nisu oni, nego sudije...
P

Parfem sudije

pre 24 dana

HOCE OSTOJA CASTITI JAVORA I PUKLA PARFEMIMA ZA POBEDU?
ć

ćorislav

pre 24 dana

Častiće Čovića i Vesnu da ne kradu vise državu
J

Javor i Pukl

pre 24 dana

@ćorislav Jel te sramota sto vam limarske sudije javor i pukl veceras polonili pobedu?
p

pjer

pre 24 dana

Igokea krade bestidno
p

pjer

pre 24 dana

Naneli MVP NBA lige
P

Peki 2

pre 24 dana

Pa nisu ta trojica odlucila.
ц

црно на бело

pre 24 dana

Сад да се спремимо за дрмање кошева,кесе са урином,четворокорак,ПП апарате,крађу пехара,гађање столицама из првог реда...домаћинску атмосферу...
j

jsja

pre 24 dana

kad ste bili normalni normalno se odnosimo prema vama ovo večeras nije normalno sve te kese sa urinom, koševi, pehar su reakcija na vaše akcije
J

Japi

pre 24 dana

Zasluzujete mnogo gore stvari.
U

U pravu si ,dete

pre 24 dana

Naravno ....ako pocnete da kradete, to vas ceka....
P

Preža

pre 24 dana

Ne nego se spremite za nićpor i to hard. Zvezda u srcu!🫶👍
@

@ u pravu si dete

pre 24 dana

Hriscanski, srpski, zvezdaski :) Ako neko krade, mi cemo jos vise, to je opravdanje:) A cinjenica je da se kralo na sve strane i to sa obe strane, i moze se pricati u nedogled gde je ko i sta pokrao... Da ima pravde ne bi postojali ni jedni ni drugi. Trulez jedan, uhvatio kancer i sport posle svega ostalog u sistemu.
A

ABCDE

pre 24 dana

Ovo je pljacka bila u korist Partizana a ne utakmica. Sramota za ABA ligu. Mada ne volim ni jedne ni druge,tako da me bas briga.
l

lepi Cane

pre 24 dana

Upravo sudije potpisale izjavu i prijavile pretnju na život i telo na poluvremenu
A

Apsolutni

pre 24 dana

Vi ulazite u svlačionice , pa posle pisete saopstenja kako vas kradu , klasicna udbaška retorika koja je upropastila sve cega se dotakla
l

lepi Cane

pre 24 dana

Upravo sudije potpisale izjavu i prijavile pretnju na život i telo na poluvremenu
l

lepi Cane

pre 24 dana

Upravo sudije potpisale izjavu i prijavile pretnju na život i telo na poluvremenu
l

lepi Cane

pre 24 dana

Upravo sudije potpisale izjavu i prijavile pretnju na život i telo na poluvremenu
E

E ljakse

pre 24 dana

Ne moraš jedan komentar po 4 puta....
p

podesen

pre 24 dana

Sudije se zakljucale u svlacionici,kad trebali da izadju neko stavio kljuc da spoljne strane i nece da moze napolje.Krenuli da se deru,otvaraj,otvaraj,tuda slucajno prolazio onaj sto lici na konja i otkljucao.Eto to je istina.Rekao im sudite posteno i oni ljudi sudili kao u EL.Nista sporno.
p

pp

pre 24 dana

tačno je da su sudili kao u el
P

PG

pre 24 dana

Po prvi put ću navijati za Zvezdu.. Počistite ih sa 3:0, veće pljačke od ovoga noćas nisam gledao..
s

samo

pre 24 dana

Ne mozemo ni mi da ih pocistimo,bice jos gora pljacka u finalu,garantovano.Inace tacno je sto kazes,ni ja nisam video ovakvu pljacku kao ovu u trecoj cetvrtini.
O

Onako realno

pre 24 dana

Kao neko ko voli kosarku a nije navijac nijednog kluba moram da konstatujem da je od povratka Zeljka Obradovica kosarka na ovim prostorima izgubila svaki smisao. Kradja,otimacina kakva se retko gde vidja. Iskljucenje Jogija je sramotno. Sudjenje celu seriju,skandalozno.
@

@onako realno

pre 24 dana

Nisi se potpisao na kraju, Nebojša.
ц

црно на бело

pre 24 dana

Навикач ниједног клуба🤣🤣🤣
S

Slavuj

pre 24 dana

@ onako realno kako samo mogu navijači CZ Beograd. Jadan si i idi vidi sa svojim predsjednikom kako će 12 hiljada sezonskih strpati u 7 hiljada koliki je kapacitet Pionira, ili će biti da toliko niste ni prodali već je to otkupio sponzor MTS pa dijelio svojim radnicima kao bonus i obavezu da skoknu do Arene da budu viđeni.
1

1969

pre 24 dana

Jogi je isključen isto kao onaj Kaminski u prvom meču, pa niko ne kaže da možda nebi ni bilo ove utakmice da toga nije bilo.zasluženo obojica aut...
o

ostojine sudije

pre 24 dana

A KAKO DRUGACIJE NEGO UZ POMOC JAVORA I PUKLA,PA NARAVNO!
p

pfc

pre 24 dana

A kada sudije budu krale za Zvezdu Onda ce biti sve ok? Kao sto sudije navlace za Zvezdu u fudbalu
E

EFES TURKEY

pre 24 dana

EVROLIGA DA UVEDE NEKO PLEJOUT DOIGRAVANJE ZA FENJERAŠE, ČISTO DA ALBA I ASVEL POKAŽU FMP DA SU NAJGORI TIM .
T

Top 12 klub

pre 24 dana

@Efes... Rece navijac kluba koji sa 30mil budzetom ove godine ispao iz EL i zavrsio na 12-13 mestu a jos na sve to pukao u sva 3 zadnja derbija od Zvezde i jos i Kup izgubio...kud ces gore od toga?
l

ljuljaj

pre 24 dana

javore
o

oo

pre 24 dana

Doužer igrač manje, da je Smit imao prostora koliko on sada bi možda bili na f4. Anđušić bez minuta čitavu seriju, po meni nezasluženo. Veći doprinos od Doužera ima sigurno.
I

Ivan,,,

pre 24 dana

Coki na potezu si. Znas sta ti je ciniti, kao sa Boltauzerom. Partizan bez Parfem bojsa nece imati skoro nikakve sanse.
Б

Блок

pre 24 dana

Сад ће моралиста Желимир о кошарци ,а играчи да вређају Звезду..,после сваког дербија итд Прошле године највећа крађа у Аба лиги ,дерби они домаћини .Сам моралиста рекао најбоље суђење.Ово је крађа ,али прошле сезоне је била већа. Што су судије касниле ? Што је онај искључен ? Звезда је онда требала да оде са терена и Будућност сада .
L

Loznica

pre 24 dana

Ako tvrdiš da je TREBALO da napustite teren, i vi i oni, znači da je Dule Vujošević bio u pravu kada je povukao ekipu!!! Pa vi ste upali u teren, potezali stolice, pljuvali, pa ne povuče Želimir ekipu, nego odigra do kraja!!!
Б

Блок

pre 24 dana

Он декра до краја он моралише до краја . Ја сам се надао кад смо имали +15 да ћемо у бус и кући на полувремену.Други дерби ви домаћи ,да је било фер било би +30 полувреме.

Bojan Urosevic

pre 24 dana

Prošle sezone u finale kad Partizan bio domaćin nikakvi neredi nisu bili izuzev povika a vi kad ste bili domaćini znamo šta je bilo ogradjene klupe i više puta prekidi utakmice to u normalnoj državi prekid i izgubljena utakmica službenim rezultatom
Б

Блок

pre 24 dana

У нормалној држави за овакво суђење иде творза. За суђење на дербију ,који спомињем ,би у нормалној земљи ишла робија велика
T

TraJan83

pre 24 dana

Hordov,Javor i Pukl ne ova pomenuta trojica u naslovu..,jeste da ste im sponzori,ali budite malo objektivniji,sramota je za Vasu profesiju da ste toliko pristrasni...🤣🤣🤣
A

Aranđel

pre 24 dana

A za igrača utakmice-parfem
b

banence

pre 24 dana

NISTA BEZ NASIH SUDIJA JAVORA I PUKLA,HVALA IM ZA POBEDU!
S

Sudije i Parfemi

pre 24 dana

Lepo je Nebojsa rekao pre 6-7 dana u izjavi za Zurnal,da limarski klub nikog na posteno da dobije ne moze bez svojih sudija koji marisu parfeme Javora,Pukla i Boltauzera,veceras smo se i licno uverili u to,cela Srbija je veceras to mogla da vidi na delu!
s

spiritus movens

pre 24 dana

Igraju sa bratskom Buducnoscu, a pevaju protiv Zvezde. Posle se ljute kad ih navijaci Zvezde tuku posle utakmice.
t

taster huligan

pre 24 dana

ti u zivotu nisi video tucu a kamoli se potukao...cuti i cuclaj prst.
E

Ej mali

pre 24 dana

@Taster huligan. Ni ti nikada nisi video tuču jer su odmah dobio po labrnji.
@

@ej mali

pre 24 dana

A jel se sećaš kako si dobio po labrnji od mene? Dobra stara vremena
A

Alo, alo

pre 24 dana

Crveni i vas ce da poguramo do Evrokupa gde vam je i mesto, al ostakejete u Arenu ili bezite u Pionir da drmate koseve.
T

Tramvaj

pre 24 dana

Jel kao sto se nas kod Tramvaja pogurali?
T

To je to

pre 24 dana

I ovi lopovi traze smene u FSS? E pa nikad ali nikad im ne treba vise dati FSS u ruke.
T

Tebi

pre 24 dana

Treba da se da jedan bendzos da se smiris.
D

Don Vito Corleone'

pre 24 dana

Ok nikakav problem, u finalu Zvezda ima 3 utakmice kući a oni 2, neka sudije kradu kod njih, kod nas neće smeti, jer se treba vratiti posle kući ... pa da vidimo ... A partizani ne mogu da pobede Zvezdu na Zvezdinom terenu u borbi za trofej, ni Real ne bi pobedio Zvezdu na Zvezdinom terenu u borbi za trofej. U najgorem slučaju biće 3:2 za Zvezdu.
d

druze

pre 24 dana

u najgorem slucaju bice 3:0 ...bicete kaznjeni zbog nereda, izbaceni pa fmp3.
A

Alan Brut

pre 24 dana

Moze, ali da se ne iskljucuju struja i ARENA SPORT, jer mi igrace za ove dve stvari nemamo...
T

Teško oboleli lik

pre 24 dana

Dečko iscirkaj terapiju Real vas je pamprčio gde je i kad stigao
D

DSCZ

pre 24 dana

@druže. U najgorem slučaju znamo za koga Glavni navija, nemoj da dotle teramo pa da vam on kaže no no no no ahahaha ahahaha ahahaha pa da vidimo to vaše bahaćenje
F

Finale u Pioniru

pre 24 dana

@don vito Tako je brate, upravo zbog ovoga i ovolike pljacke uz pomoc jsd sudija finale treba da igramo u Pioniru jer tamo igokea nikad pobediti ne moze cak ni sa sudijama,ima da gori Pionir i sve da se trese!
D

Don Vito Corleone'

pre 24 dana

@Teško oboleli. Mukoooo da li ti je lepo 7 godina bez titule u fudbalu i 11 godina bez titule u košarci???? Ajde plači pezi, ajde jedi se još više. Klub koji drži 2 Svetska rekorda, 31 godinu čekali na titulu u košarci i 41 godinu bez pobede u kupu-ligi šampiona u fudbalu. Apsolutni i neoborivi Svetski rekord i podatak za Ginisa bez konkurencije. Igrali u drugoj ligi u košarci, rukometu, odbojci, sada vaterpolu itd itd itdddddd.

Protiv propagande

pre 24 dana

Tacno na tom terenu na kome su igrali Partizan u kls pa Buducnost pa sada opet ce Partizan tu ni Golden Stejt Voriorsi ne bi imali velike sanse a Zvezda u Evropi pokazuje ko je visegodisnjim rezultatima i ostalim delatnostima van terena ili su tamo sudije najgore a nase sudije najpostenije sto bi rekao i fudbalski trener kakve su takve su nase su i zato su najbolje.

Gradinaboys

pre 24 dana

Bilo je svega i svačega prethodnih godina u duelima između Zvezde i Budućnosti, ali ovo večeras je zaista prevazišlo sve viđeno do sada u završnicama ABA lige. KKP definitivno radi sjajan posao van terene i biće ih veoma teško dobiti u finalu bez obzira na prednost domaćeg terena, jer će učiniti sve da opravdaju novi ugovor koji su dali Žocu i obezbijede mu barem jedan trofej ove sezone.
D

Dalibor CZ

pre 24 dana

Sramno sudjenje ali bas sramno sta li nas tek čeka u finalu?!
G

Gost74

pre 24 dana

Jel moguce da se ovaj ,,objektivni" novinar jos i potpise ispod teksta. Tuzno
i

i posle

pre 24 dana

se cude sto im se kroz istoriju desavaju az alkmar augzburg sarloa kroacia prag
k

kVARne navijačice zvezde....

pre 24 dana

HAAA BAŠ SMO SE PONADALI....SPREMITE SE ZA ČASOVE KOŠARKE, NAJVEĆEG TRENERA KOJEG JE EVROPA VIDELA...GOSPODIN ŽELJKO OBRADOVIĆ !!!!!!!
B

Bnm

pre 24 dana

HVALA NASIM SUDIJAMA JAVORU I PUKLU NA POBEDI.
G

Gost111

pre 24 dana

Sudije su u prvom poluvremenu pokazale šta nas čeka u finalu. Jbg posle se izvadile na početku 3 četvrtine. Ferel kokiko god je dobar igrač je divljak i ima kratak fitilj. Biće odvratno finale, sudije će uništiti seriju jer zvezda mora da dobije ovo.
G

Ghostovanje

pre 24 dana

Kako plaču sestrice za braćom iz Montenegra, suza suzu stiže.
D

Djape45||

pre 24 dana

Kako znamo i umemo moramo dobiti sve 3 utakmice kući, jer na "njihovom" terenu ne možemo dobiti nijedan meč.
j

jel bilo kakvih

pre 24 dana

parfema za sudije na kraju meca hahahahaha
B

Boners

pre 24 dana

Ferel sebe izbacio? Savic i sudije kasne, sve ostalo je istorija. Svi se secamo kad je predsednik jednog kluba,koji voli belu boju, udario sudiju i dobio simbolicnu kaznu. Jsd se ponovo osilio, nema vise hrvatskih i slovenackih klubova pa su sudije iz te dve zemlje ponovo najbolji igraci jsd kk Partizan.
G

Gost9

pre 24 dana

Iskljucili Ferela,100 bacanja,faul za 3 and Avramovicem na centru,kradja brutalna,ali cekamo vas spremni.

Kalčopolista®

pre 24 dana

Bravo crno beli! Da ih posle finala ABA ugasimo po drugi put!
M

Mile led

pre 24 dana

Bićete vraćeni tamo gde ste osnovani 45'
g

gost23 #

pre 24 dana

Tvoj ideal nam je odavno poznat. Ali, neće biti baš tako.
L

LK 1962

pre 24 dana

Ma ko se to meni ponadao
S

SilverSurfer

pre 24 dana

Pogurao je jedan drugi trio.
L

Limarske sudije

pre 24 dana

...ODRADILE POSAO ISTO KO SA PARFEMIMA,JAVOR,PUKL I BOLTAUZER!
S

Skandalozno

pre 24 dana

Ako su Pukl i Javor promenili imena onda ste lepo ovo napisali. Sram vas bilo. Iskljucise coveka na pravdi Boga, nek se oglasi Rumeni i nek prokomentarise kako su ove sudije dorasle da sude zavrsnice ABA lige, posto mu one u finalu kupa nisu odgovarale. Sramota.
P

Propala najezda na Berlin

pre 24 dana

Nisu otišli u Berlin na F4. Pravda !
h

hj

pre 24 dana

Budućnost je na 20 razlike dobila 10 slobodnih eto čisto onako da nekako naprave balans
D

Disco Cigareta

pre 24 dana

I posle sto gotivim Covica, pa zato sto jedini moze da se tera sa ovim lopovima, zamislite da imamo nekog normalnog, da nas ovako šikaniraju
J

Javor(izan)

pre 24 dana

Tako je,puna podrska za Nebojsu,covek je sve potpuno u pravu,zato ga dusmani i mrze toliko!
1

12345m12345

pre 24 dana

omasili ste imena sudija u naslovu..
r

r.g.

pre 24 dana

jel ovo komentarise sudjenje onaj deo populacije koji misli da u kosarci postoji petokorak?
j

jos mi draze

pre 24 dana

sto su prosli. raskantace ih drugi blizanac
G

Gost997

pre 24 dana

Posto ovima sa ispranim mozgom nije bilo jasno ko su oni ako ni veceras nisu shvatili nek im opet aplaudiraju svugde, izlazi savic, za njim sudije koje kasne i iskljucuju ferela kao kampaca na pocetku poluvremena iz samo njima znanih razloga, ali mi vas znamo dobro, ovo vam nece proci obaj put
G

Grobar CACAK 032

pre 24 dana

Ne pamtim da nas je neko ovoliko pokrao kao javor i pukl u rpvom poluvremenu,sta su sve radili,sudili,nije im dzaba Bokan ualzio u svlacioniuc,..u drugom poluvremenu ujednacen kriterijum i Buducnost pada odmah..Av i covic specijalci za finale javor,pukl,zapamtitet ta imena!Ne dati im da sude vise urtakmice Partizana!
h

hfr

pre 24 dana

Bukvalno svaku utakmicu gde im sude slovenci imaju više slobodnih a manje prekršaja od protivnika, mislim imate svi internet slobodno proverite
d

druze

pre 24 dana

cega je to tacno merilo ?
B

Bandus

pre 24 dana

Zoc prevarant. Kakvo odvratno ponasanje a sve kao poziva na fer igru,sportsko navijanje,svi smo prijatelji bla bla bla. Takvi ljudi su najodvratniji. I da, opljackali ste Buducnost. Mada je i to mala rec.
R

Rige od Fere

pre 24 dana

parrizan jeste kvalitetnija ekipa, ali je ocigledno da su spremni na sve i da nista ne prepustaju slucaju, jer desavanja iz 3/4 (na pocetku 7 faulova buducnost, 1 partizani, iskljucenje ferela...) . Ako u finalu ovako nesto dozvolimo, a bice verovatno i gorih stvari, onda smo neozbiljan klub. Ako vec nije kasno, onda se takve stvari moraju spreciti po svaku cenu.
k

kaze tim

pre 24 dana

koji krece ligu sa 2:0, i ima 49:0 score
B

Boners

pre 24 dana

@kaze tim Mnogo ste se zalili kad ste imali 20, 30 poena pre prvog kola, Metalac, Hajduk, Smederevo, Buducnost , BSK, Novi Pazar dok je glavni bio Ljajic, Javor...
A

Alan Brut

pre 24 dana

Nisam uspeo da cujem, iz kojih razloga je Ferel iskljucen, odnosno da li je imao prekrsaje za tako nesto...Ako jeste, onda TISINA.
3

3,2,1.....

pre 24 dana

kreće kukanje navijača fmp.....pa onda gostovanje u jutarnjem programu.....JER STRAH VAM SE UTERO U KOSTI .... PARTIZAN ŠAMPION !!!
j

jeste

pre 24 dana

care pogotovo od ovakvog partizana nam nije dobro strah nas obuzeo...realno govoreci iskreno prosle godine sam se plasio partizana i nije me sramota da kazem ali veceras sam se jako uplasio od pomisli da nam buducnost bude protvinik posto je jasno bolja od vas i drago mi je sto cemo igrati protiv goreg tima od dva koja su igrala veceras koji je prosao samo zbog sudjenja.
@

@3,2,1

pre 24 dana

toliki strah imamo da smo vas omlatili 3 puta u roku od mesec dana, gde da nije bilo opustanja u aba ne bi spustili ispod 20
z

zaks

pre 24 dana

Vi ćete tek vidjeti šta je strah.Zar misliš da ćemo mi dozvoliti u finalu ovakvo suđenje kad budemo domaćini?
F

Ff

pre 24 dana

Pa vama je strah već od ponedeljka, kako će da klecaju kolena niste svesni šta vas čeka!
M

Mikula

pre 24 dana

Trio fantastikno😂😂
M

Milane22

pre 24 dana

Odnos bacanja 29:25 u korist Partizana, no dobro...
p

pppo

pre 24 dana

s time što su ovim plavcima sudili na kraj utakmice da ne bi bude previše očigledno
o

od 25

pre 24 dana

nekih 13 u poslednjih 3 minuta kad su sutije vec uradile ceo posao kad je bilo jasno da mogu maksimalno da se spuste na minus 10.
К

Коме је сад до кошарке

pre 24 dana

Зоран Савић МВП утакмице!
n

nik15

pre 24 dana

Neverovatna sudijska krađa.. ako ovako bude u Pioniru, prekinuti utakmicu.. za ovakve krađe, Tuzilastvo treba da reaguje..
v

vdfb

pre 24 dana

Tuzilastvo od 2012 te cuti zarad Zvezde i AV
H

Hmmm???

pre 24 dana

Jel tužilaštvo da reaguje i za višegodišnje vaše blamaže u EL?!
M

Mirt

pre 24 dana

Tesko drugovi iz JSD da će smeti ovako sudjenje protiv Zvezde, samo da znate budni smo u grotlu Arene!
T

Ti si budan

pre 24 dana

Indijancu, na spavanje
j

jjjjjj

pre 24 dana

Bravo tako se to radi sudije,izbacite najboljeg protivnickog igraca i sudite 100 faulova buducnosti i 30 slobodnih i onda na 20 razlike 4 minuta pre kraja kada je sve reseno pocnete da sudite faulove domacinu da bi se to nivelisalo i da onda neko pogleda statistiku i kaze pa i nije neka razlika u penalima i faulovima, takorade pravi sudijski "majstori"
K

Kop

pre 24 dana

A crnogorski komentar kaže, biće finale kao u pojasu gaze, ima istine. 😂😂😂😂😂
R

Raznecemo fmp

pre 24 dana

Kao Efes!
S

Sponzor

pre 24 dana

Kasne sudije, izlazi Savic pa sudije, posle 3 minuta Buducnost u bonusu, isteran najbolji igrac Buducnosti, panter sutira igraca i dobija 3 slobodna bacanja.Zalosno
G

Gle ga ovaj

pre 24 dana

Ćuti bolje ti je vama se zalizani sklonio u 1/2 finalu imali ste lakši trening
B

Bogoljub Gagic

pre 24 dana

Uh kakva se zvrčka i mućka Zvezdi sprema u finalu,treba ovo preživeti u svakom smislu.
p

partizanov papa pio XII

pre 24 dana

Vamos!
W

Wule Popowić

pre 24 dana

uvaženi Vladane više nismo prijatelji
i

ivica :D

pre 24 dana

Izabrali ste lijepe nadimke u naslovu za tri super junaka
v

vroom

pre 24 dana

Tesko je igrati 5 na 8, pogotovo kad ti pride izbace i ponajboljeg igraca....da su i dalje vodili kontam da bi spedeca kazna bila da ovoj petorici vezu oci, ili jednu ruku iza ledja....
r

realista007

pre 24 dana

Znali neki da igraju i 2 na 5 ne tako davno
K

KK drzavni projekat

pre 24 dana

Kakva nevidjena kradja!Pa nećete izaći iz tunela u Pioniru...
M

MVPČAČAK

pre 24 dana

U tom slučaju, nećete ni vi u EL. razmislite malo o tome...
J

Jhvhjje

pre 24 dana

Tako i jeste, bude li ovako..nema lopte..ne igra košarku niko...lepo..
k

kerta

pre 24 dana

Realno uz ovakvo suđenje biće ih nemoguće pobediti, kad imaju po 30 slobodnih
I

Ivan...

pre 24 dana

Ovo je objava rata kosarci, nema tu sporta, kada ti ovako guras nekoga.

OS

pre 24 dana

Gde ste bili ranije kada je bilo ratno stanje na svakoj utakmici finala Aba lige godinama ali to vasi podrzavaju neki od njih i najavljuju takvu atmosferu.
M

Meraklijaa

pre 24 dana

Plačite samnom jesenje kise
A

Aleksandar Joksic

pre 24 dana

Mi ne kraduckamo, mi krademo na veliko i tek cemo.
S

Strop

pre 24 dana

Bratski klubovi, bratska kradja... nema sta posteno
.

.............

pre 24 dana

Kako cudno pise javor i ekipa
G

Guh

pre 24 dana

Plac železnika na 3,2,1
A

Aqa

pre 24 dana

Nunn the gun!!!
I

Istina je negde tamo

pre 24 dana

Parfemska družina sklonila partizan sa ivice
k

km

pre 24 dana

Jezivo ponašanje i glumatanje Avramovića, nedostojno dresa reprezentacije.
r

realista007

pre 24 dana

Isto kao onaj Petrusev!
k

kakvakradja

pre 24 dana

Sudijska trojka Tom Ford odradila zadatak vrhunski, kasne 5 minuta na početak drugog poluvremena, Panter 3 bacanja čist faul u napadu pružio nogu, o izbacivanju Ferela ne treba trošiti reči. Bolje se koliko večeras oprostite od titule, u Pioniru vam neće pomoći ni Bog lično. Večita avangarda slavi bez imalo blama i stida ovu oružanu pljačku, finale uzeti nećete makar izbio građanski rat, živi bili pa videli, a zna se i kome će ići ceo prvi red karata u Pioniru. NIKO VAM NEĆE DOĆI U POMOĆ.
J

Jeb...mo

pre 24 dana

Te celu nocccc
Z

Zvezdas 22345

pre 24 dana

Vi ste sampioni u kradji,ovo davno nije vidjeno,samo je falilo jos da neko upuca onog beka Buducnosti
P

Prnda Paracinac

pre 24 dana

iskljucenjem ferela menja se tok utakmice na vodemicu partizana i videli smo ostatak meca.jednostavmo odstranjen igrac koji je bio neresiva enigma za domacine i bukvalno trasiran put u finale.gosti imaju razloga za ljutnju usled onakvog sudjenja ne samo te odluke.a sad tek sledi svinjac gledajte jer ste trazili.
D

Dahdhshdh

pre 24 dana

U slucaju ovakve oruzane pljacke od sudjenja,odmah napustiti finale…Mi smo Zvezda i ovakvu kradju ne smemo dopustiti…I
0

09999

pre 24 dana

SUDIJE SU TO URADI LI. KAKAV AVRAMOVIC I NANELI. KAKAV SRAMAN NASLOV. A KOMENTAR VAS NA SUDIJSKU KRADJU?
N

Nikad nisam video

pre 24 dana

Da na -7 sudije bez ikakbog razloga izbace ubedljivo najboljeg igraca na terenu, a onda daju Panteru 7 slobodnih bacanja. Lopovluk
o

oop

pre 24 dana

ne bojimo se mi vas, nego vašeg poštenja i pravde i ovakvih i prošlogodišnjih skandala
d

dejang12

pre 24 dana

Pero je u vasim rukama.
J

Joksa1986

pre 24 dana

Zoki, ko je drzao vrata ? To me interesuje ??? 🤣🤣🤣
r

realista007

pre 24 dana

Cika Covke
M

Mile led

pre 24 dana

Tako jer breeeeee. Tuci milogorce!!!!

bebs

pre 24 dana

druga trojka je resila ovu utakmicu
k

kipp

pre 24 dana

Za ovo ponašanje žoca, savića navijača avramovića ne postoji opis
Z

Zbaj

pre 24 dana

Ovo je jedna sramota za sport, koja je poslednji put vidjena kada je Moggi u periodu prije Kalcopolija, zadrzavao sudije na poluvremenu, da om "objasni" neke stvari. Svako ko je pratio Serie A tada zna o cemu pricam, izuzetak su jedino subjektivni navijaci juventusa.
G

Grobarcina

pre 24 dana

Karma je cudooooo toooooo
D

DSB

pre 24 dana

Pljacka.
Z

Zeleznik

pre 24 dana

A ponadali su se neki? Hehehehehe.
k

ko se nadao i cemu

pre 24 dana

sudije su na vasoj strani da nije bilo njih i ovi bi vas izbacili ali nema veze finale gubite bice vam malo dva oka za plakanje
d

da liii

pre 24 dana

ste sto posto ali bas ono sto posto sigurni da su avram panter i naneli ti koji su bukirali laznu kartu za finale? Karta je ono bas fejk, losa kopija tapkarosa, falsifikat klasican al ajde...
G

Grobarcina

pre 24 dana

Na redu je fmp idemoooooooo
G

Grobarcina

pre 24 dana

Gaziiiii breeeeee
B

Borani

pre 24 dana

Ni sramote ni stida !
h

hssloo

pre 24 dana

Pa nama onda protiv Turske nisu ovako sudili
C

CileMile123

pre 24 dana

Auh kakva kradja prijatelji moji
B

Burek

pre 24 dana

Iskreno, nije bilo realno da Budućnost večeras pobedi, tako da čestitke Partizanu za plasman u finale. Ipak, ovo mučenje je pokazatelj da će Zvezda koliko god da je loša biti favorit u finalu (pre svega zbog prednosti domaćeg terena, a potom i zbog odmora jer nije igrala majstoricu). Nisam gledao ceo meč (samo mali deo jesam) pa ne mogu da tvrdim koliki uticaj su imale sudije, ali ako je zaista Partizan večeras poguran, onda će im se to vratiti u finalu. Mada je svakako Budućnost slabija od oba večita rivala
c

czv bgd

pre 24 dana

avramovic dzukela
J

Joksa1986

pre 24 dana

Zoki, ko je drzao vrata ovaj put ??????
K

Kešig

pre 24 dana

Ovo je najsramotnija utakmica u istoriji ABA lige.
M

Mister M

pre 24 dana

Kako Zelimir kad pobedi voli da grli i ljubi protivnike. Kad izgubi psuje sudije, rivala i govori cuvenu: kome je sad do kosarke. KRADJA!
e

evo banke

pre 24 dana

Zagrlice i Grka,ne brini.
N

No.1

pre 24 dana

I to po srpski tri puta!
R

RECIKLIRAJ

pre 24 dana

NEK SE SPREME zvezdine ČILIDERSICE....BIĆE ROKO, BIĆE ŽESTOKO !!!
n

neshha

pre 24 dana

U pravu ste da se aktivirao trio,ali jedan drugi-Javor,Pukl,Hordov!!!
E

Ejj

pre 24 dana

Sudijski trio je doneo finale a ne ova trojca, prestanite da lazete besramno
J

Jöle 39

pre 24 dana

Bravo crno beli! U finalu razbiti zlo iz železnika kao Efes
A

AK10

pre 24 dana

Hahahahahahahahaha jesu, jesu Panter i Avramović sklonili sigurno.. Po jedan Tom Ford za sudijsku trojku za odličan posao večeras
9

98

pre 24 dana

60 55 za Budućnost, Panter pravi faul u napadu, umesto toga faul Ferela za 3 slobodna plus tehnička, sledeći napad Ledej nepravilno postavljen blok međutim faul u napadu za Budućnost, epilog 6 uzastopnih slobodnih i isključenje najboljeg igrača 17 minuta pre kraja
N

Nikson

pre 24 dana

Vidjao sam razne kradje, ali ovo sto su uradili veceras, ovo je neverovatno...
c

cv

pre 24 dana

zašto ne budete fer i pošteni pa lepo kažete da ste pogurani od strane sudija
D

DCCZV

pre 24 dana

Ovaj Partizan je truba teska. Bice metla u finalu lagano.
D

DV91

pre 24 dana

Prevrnućemo Pionir ako treba, rumenoglu i ovi prevaranti moraju biti zaustavljeni! Čeka vas pakao.
N

Najveca

pre 24 dana

kradja u istoriji športa.
F

Figaro

pre 24 dana

Navijači zvezde navijaju za budućnost odnosno milogorce a upravo oni danas su saopštili da će glasati za rezoluciju u srebrenici.. Za mene ništa neočekivano kada se uzme u obzir koliko vole i podržavaju svoju legendu Čovića a svi znamo šta je čovek uradio sa južnom srpskom pokrajinom.
d

darves

pre 24 dana

kradja
F

Figaro

pre 24 dana

Navijači zvezde navijaju za budućnost odnosno milogorce a upravo oni danas su saopštili da će glasati za rezoluciju u srebrenici.. Za mene ništa neočekivano kada se uzme u obzir koliko vole i podržavaju svoju legendu Čovića a svi znamo šta je čovek uradio sa južnom srpskom pokrajinom.
e

esteghlas

pre 24 dana

Pre nego sto se trio Pukl, Javor i Hordov aktivirao, ispravite ovo u tekstu.
Z

Znik

pre 24 dana

Manjino vraca vas Zeljko u Zeleznik
F

Figaro

pre 24 dana

Navijači zvezde navijaju za budućnost odnosno milogorce a upravo oni danas su saopštili da će glasati za rezoluciju u srebrenici.. Za mene ništa neočekivano kada se uzme u obzir koliko vole i podržavaju svoju legendu Čovića a svi znamo šta je čovek uradio sa južnom srpskom pokrajinom.