Skandal posle crnogorskog derbija: Golman Budućnosti udario saigrača (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sub. 27.04.24. | 22:37

Fudbaleri pozvani na raport kod navijača

Najveći derbi crnogorskog fudbala, između Budućnosti i Sutjeske (2:2), ostao je potpuno u drugom planu, pošto nakon utakmice došlo do žestokog fizičkog obračuna između igrača domaćeg tima!

Golman Podgoričana Đorđije Pavličić zaleteo se na saigrača Igora Ivanovića i tako ga udario da se ovaj sručio na zemlju. Sve se to dešavalo podno severne tribine, gde su fudbaleri Budućnosti prethodno pozvani od strane navijača da skinu dresove.

Izabrane vesti

“Bio sam u svlačionici kada se desilo i nisam to video, ali sam čuo", kazao je trener Budućnosti Ivan Brnović, a prenele Vijesti. "To su stvari koje ćemo rešavati unutar kluba. Zaista nemam komentar, razgovaraću sa igračima pa ćemo videti kako da to rešimo“.

Kada je u pitanju borba za titulu, ovaj rezultat najviše odgovara Dečiću...

“Sa ovim remijem smo smanjili sanse da dođemo do prvog mesta, ali ima još četiri kola do kraja pa ćemo videti, nije gotovo. Dok postoji teorija borićemo se, mada više ne zavisimo od sebe".

Naravno, nakon svega što se dogodilo među igračima veliko je pitanje šta se može očekivati od Podgoričana u finišu prvenstva...

Golove za Budućnost u derbiju postigli su nekadašnji igrač Crvene zvezde Đorđe Despotović u 6. i Ivan Bojović u 80. minutu. Na drugoj strani pogađali su Đorđe Šaletić u 1. i Vasko Kalezić u 90. minutu.

Golman Pavličić nakon incidenta otrčao je prvi u svlačionicu...



tagovi

Budućnost PodgoricaSutjeska Nikšić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara