Fudbaler Mladosti Bojan Čečerić (©Starsport)
Fudbaler Mladosti Bojan Čečerić (©Starsport)

Raspucani GAT veliki favorit u Vršcu iako je dvaput već gubio od njega

Vreme čitanja: 2min | pon. 22.04.24. | 09:56

Poslednji meč prvog kola plej-auta Mozzart Bet Prve lige Srbije igra se ovog ponedeljka od 16 časova

Iz prvih 27 utakmica ove sezone u Mozzart Bet Prvoj ligi Srbije fudbaleri Mladosti GAT iz Novog Sada su ostvarili samo pet pobeda. Zbog toga su bili među glavnim favoritima za ispadanje u treći rang. Međutim, stvari su se promenile naglavačke preko noći, u poslednja tri meča prve faze Gatovci su vezali tri pobede i sada su značajno popravili sebi izglede za opstanak. Čak bi mogli i da isplivaju iz opasne zone, ukoliko ovog ponedeljka od 16 časova kao gosti savladaju OFK Vršac.

Zbog trenutne forme Mladost je veliki favorit po mišljenju kladionica. Uprkos tome što je Vršac siguran domaćin (osam pobeda kod kuće u prvoj fazi) kvota 1,67 jasno odražava kako igraju Novosađani u poslednje vreme.

Izabrane vesti

Uostalom, dve od te tri pobede su došle protiv timova koji pretenduju na plasman u Mozzart Bet Superligu, OFK Beograda (3:1) i Tekstilca iz Odžaka (2:1). U prošlom kolu su Gatovci savladali i Kolubaru (3:1).

Trener Mladosti Dragan Perišić u dobrom raspoloženju je dočekao put u Vršac, ali svestan je i on – da su narednih sedam kola ključni za budućnost kluba.

Kreće plej-aut i sve ovo više nije šala. Vršac ima čvrstu ekipu, teško ga je probiti, a svaka greška u ovakvim susretima može da bude preskupa. Raduje me odnos igrača prema treninzima, jer je ulog za koji igramo izuzetno velik“, kazao je Perišić.


16.00: (5,20) OFK Vršac (3,45) Mladost GAT (1,67)


OFK Vršac je u jednom trenutku delovao kao tim koji će igrati u plej-ofu, ali je porazima od direktnih konkurenata ispao u doigravanje za opstanak. Pre nego što je savladao Tekstilac (2:1) u prošlom kolu tim iz Banata je vezao šest utakmica bez pobede (remi i pet poraza, od kojih je jedan od Crvene zvezde u Kupu Srbije).

Igrači su svesni toga šta nas čeka i koncentrisani su na to da krajnji cilj ostvarimo, ostanemo prvoligaši. Ne smeju da nam se dešavaju oscilacije u igri, potrebno je da budemo konstantni i da vidimo da li i koliko smo se podigli“, dodao je Perišić.

Prethodna dva susreta sa Vrščanima Gatovci su izgubili. U avgustu je bilo 2:1, a u decembru 2:0 za crveno-bele.



------------

MOZZART TE VODI NA... NA ENFILD, SAN SIRO, VESTFALEN... STADION ILI DVORANU KOJE ODABEREŠ!

------------


MOZZART BET PRVA LIGA SRBIJE (PLEJ-AUT) – 31. KOLO

Subota

Kolubara – RFK Novi Sad 0:0

Metalac – Radnički Novi Beograd 3:2 (1:0)

/Žakula 31, 90+5, Maksimović 90+1 – Đokić 63, Stojanović 85/

Dubočica – Sloboda 1:1 (0:1)

/Savić 73pen – Glišović 36pen/

Ponedeljak

16.00: (5,20) OFK Vršac (3,45) Mladost GAT (1,67)

***Kvote su podložne promenama



tagovi

Mozzart Bet Prva liga SrbijePrva liga SrbijeMladost Novi SadOFK Vršac

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara