Igor Duljaj (©MN Press)
Igor Duljaj (©MN Press)

Odgovor na Duljajevu prozivku: Da izjavu, pa se sutra izvinjava... Zaslepljuje ga ljubav prema Partizanu

Vreme čitanja: 2min | sre. 24.04.24. | 23:34

"On diskutuje o nekim stvarima za koje nije edukovan", kazao je Zdravko Jokić

Trener Partizana Igor Duljaj je na konferenciji za medije posle utakmice sa Crvenom zvezdom (0:2) u polufinalu Kupa Srbije 'potkačio' sudijske eksperte koji su komentarisali arbitražu sa prethodnog večitog derbija u Mozzart Bet Superligi odigranog pre pet dana, a na odgovor druge strane nije se dugo čekalo.

Nedugo posle pomenute konferencije na reči trenera crno-belih u reagovao je Zdravko Jokić, nekadašnji arbitar, a trenutno sudijski analitičar.

Izabrane vesti

On je, gostujući u studiju Arene Sport, na Duljajeve reči kako 'razni eksperti pričaju, a ne zna ni da li imaju licencu' podsetio gde je i koliko dugo sticao iskustvo.

"On spominje eksperte, ja sebe ne smatram za eksperta, mislim da je to pretenciozno. Ja imam zvanje instruktora prve kategorije, bio sam fudbaler poslednjih deset godina, sudio sam 11 godina ligu Jugoslavije, 20 godina sam bio u elit kategoriji, najvišoj. Odsudio sam 65 mečeva Lige šampiona, pratim pravila, dva puta godišnje seminare, ali opet mislim da nisam ekspert i mislim da je to pretenciozno. Duljaja cenim kao čoveka, koji je odan klubu, koji veliku pažnju pokazuje klubu, ali ga ta ljubav zaslepljuje. On diskutuje o nekim stvarima za koje nije edukovan, a poznat je i po tome da prvo da neku izjavu, a sutradan se izvinjava. Možda će i sutra da se izvini", izjavio je Jokić.

Na pitanje da li očekuje da lično njemu uputi izvinjenje, Jokić je dodao:

"Ne, ne, ne znam da li je na mene mislio. Ovih dana je bilo u novinama posle prve utakmice još nekih komentara. Svako radi svoj posao".


tagovi

Zdravko JokićIgor Duljaj

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara