Fakultetska diploma u rukama Miroslava Vulićevića

Vreme čitanja: 2min | sub. 18.12.21. | 06:56

Bivši kapiten Partizana se usavršava

Ne tako davno rekli bi pasionirani navijači da je Miroslav Vulićević desnu stranu Partizanove odbrane držao doktorski, a odnedavno bivši kapiten crno-belih može da kaže da se podiči i profesorskim znanjem.

Aktuelni trener u omladinskoj selekciji crno-belih je diplomirao na Fakultetu za sport i fizičko vapitanje u Leposaviću, odbranivši rad na temu „Razlike u ispoljavanju nekih motoričkih sposobnosti u zavisnosti od nivoa utakmice”, što mu je omogućilo da stekne status profesora fizičkog vaspitanja.

Izabrane vesti

„Posle okončanja igračkle karijere i vremena koje sam kao kapiten Partizana proveo u voljenom klubu, odlučio sam da kao trener nastavim rad u Omladinskoj školi. U tome će mi dalje mnogo pomoći diploma i znanje stečeno na ovom fakuktetu prištinskog univerziteta. Bivši dekan, Veroljub Stanković, kao i sadašnj, Ljubiša Lilić, sa ostalim profesorima i saradnicima mnogo su mi pomogli da se uz rad u klubu, školujem i usavršavam“, pojasnio je Vulićević.

Posle skoro dve decenije špartanja sprskim terenima, nekadašnji član Baneta iz Raške, Javora, Vojvodine i Partizana otisnuo se u trenerske vode, uveren da će mu praktično znanje i profesionalni pristup profesorskog kadra doprineti da se usavrši kako bi nastavio da oblikuje mlade naraštaje.

Nastaviću da kao sportski radnik vaspitavam i obučavam mlade fudbalere onako kako su mene obučili moji priofesori i treneri“, dodao je Vulićević.

Profesori Fakukteta za sport i fizičko vaspitanje su naglasili da je Vulićević, i pored toga što je bio zauzet radom u klubu, svakodnevno pratio nastavni proces, učestvovao u njemu i da je pokazao izvanredne rezultate u teorijskom delu što je rezultiralo odbranom iscrpnog diplomskog rada na temu na kojoj se dosada na fakultetu niko nije bavio.


tagovi

Miroslav Vulićević

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara