Aleksandar Dragović (©Starsport)
Aleksandar Dragović (©Starsport)

Dragović likuje posle derbija: Je l' sad bilo sve regularno, zna li se šta?

Vreme čitanja: 1min | čet. 25.04.24. | 06:59

Kapiten Crvene zvezde na društvenoj mreži Instagram podelio poruku koja bi mogla da izazove burnu reakciju u javnosti

Poraz u prvenstvenom večitom derbiju (2:3) odigranom prošlog vikenda izazvao je ogromnu dozu nezadovoljstva u Partizanu prouzrokovanog suđenjem glavnog arbitra Pavla Ilića kojeg su iz tabora crno-belih i javno kritikovali. I zbog istog najavili mogućnost nepojavljivanja na narednom derbiju u Kupu Srbije.

U međuvremenu su doneli odluku da se pojave, ali osećaj nepravde doživljene u prvom derbiju i besa zbog istog fudbaleri Partizana nisu uspeli da pretoče u pobedu. Crvena zvezda je u razmaku od samo pet dana i drugi put savladala večitog rivala (2:0), ovog puta bez veće drame i i tako napravila ogroman korak ka duploj kruni, a kapiten srpskog šampiona Aleksandar Dragović tim povodom likovao je na društvenim mrežama.

Izabrane vesti

Dugogodišnji reprezentativac Austrije je na društvenoj mreži Instagram podelio poruku korisnika 'markodvetackev' u kojoj se pomenuti između ostalog pita 'da li je ovog puta sve bilo regularno'.

"Šta kažu geometri, VAR stručnjaci, sportski radnici, Evropski sud za ljudska prava u Strazburu, Žene u crnom i ostale nevladine organizacije, je l' sada bilo sve regularno, zna li se šta?", piše u poruci koju je Dragović podelio na svom Instagram profilu.

Štoper crveno-belih je objavu u međuvremenu obrisao, ali je bilo prekasno pa ostaje da se vidi da li će i kakvu reakciju ona izazvati u javnosti, a posebno u taboru Partizana.



tagovi

Aleksandar DragovićFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara