Radovan Ćurčić (©MN Press)
Radovan Ćurčić (©MN Press)

Ćurčić i Javor ostaju zajedno: Nema predaje, borba se nastavlja!

Vreme čitanja: 2min | čet. 29.02.24. | 10:38

„Nije to toliko loše izgledalo u prva dva kola, u trećem smo podbacili“, kaže trener Ivanjičana

Tri prolećna kola, tri poraza za Javor i odmah su sa lokala krenule glasine da Radovan Ćurčić odlazi sa klupe ivanjičkog tima. Međutim, iskusni strateg, nekadašnji selektor reprezentacije Srbije, uveliko priprema ekipu za duel sa Vojvodinom (subota, 14.00), u koji oba tima ulaze sa imperativom pobede.

Ćurčić i Javor se ne predaju, daleko je kraj sezone, vremena i prostora da se popravi utisak i te kako ima.

Izabrane vesti

„Nisam bio na treningu posle utakmice sa Radničkim, pa su verovatno zbog toga krenule glasine da odlazim, ali nije to tačno. Tu sam, spreman da se borim, ne predajemo se Javor i ja. Imali smo razgovor u klubu o svemu što je bilo, šta nas čeka, međutim, ništa tako dramatično“, kaže Ćurčić za Mozzart Sport.

Strateg ivanjičkog tima priznaje da je lošiji prolećni start u neku ruku očekivan, pošto je klub maltene na samom kraju zimske „pijace“ prodao napadače Petra Gigića (Turska) i Ibrahima Tanka (Izrael), koji su „potpsali“ više od trećine golova Javora u prvom delu šampionata. I zbog toga se „beli“ muče da stvorene šanse pretvore u pogotke.

„Ostali smo bez dvojice napadača u finišu prelaznog roka, napravili su transfere u inostranstvo. Na njihova mesta doveli smo dvojicu novih igrača i potrebno je vreme da sve to dođe na svoje mesto, da se ekipa uigra sa novajlijama. Čak, nije to toliko loše izgledalo protiv Partizana i u Nišu, dok smo protiv Kragujevčana baš podbacili. Videćemo o čemu se radi“, ističe Ćurčić.

U Ivanjicu za vikend dolazi Vojvodina, jednako uzdrmana slabijim startom polusezone. Ni Lale nemaju pobedu u 2024. godini i pod velikim su pritiskom pred gostovanje na kojem ne znaju za trijumf tri i po godine.


tagovi

Radovan ĆurčićJavorMozzart Bet Superliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara