""
""

Tole Karadžić mahnuo iz lože: Meni je puno srce

Vreme čitanja: 1min | pon. 22.05.17. | 11:08

„Partizan može da reši mnoge probleme ulaskom u Ligu šampiona ili Ligu Evrope“, rekao je počasni predsednik FSS

Bili su tu bivši igrači (Lazar Marković, Radosav Petrović, Vladimir Volkov...), neki od momaka koji su počeli sezonu u crno-belom dresu (Miroslav Bogosavac), nekadašnji funkcioneri (Ivan Ćurković), čak i Ivan Stevanović iako je njegov Borac (gde obavlja funkciju sportksog direktora dva sata ran ije u Surdulici igrao za opstanak), ali niko od zvanica u Humskoj 1 nije privukao toliko pažnje kao - Tomislav Karadžić.

Svojevremeno predsednik Partizana, sada u ulozi počasnog predsednika Fudbalskog saveza Srbije, došao je na meč sa Mladosti i iz centralne lože pratio kako njegov nekadašnji klub osvaja titulu prvaka.
U teškoj godini Partizan je osvojio titulu. To nije slučajno, mora unutrašnja hemija da bude na svim nivoima prisutna. Čestitam svim strukturama kluba na izvarednom rezultatu. On može da bude i prevaga. Ulaskom u Ligu šampiona ili Ligu Evrope, Partizan može da reši mnoge probleme, koji nisu od danas i koji su dugo prisutni“, napomenuo je Tole Karadžić, na kraju utakmice.

Izabrane vesti

Na njenom početku mahnuo je iz lože publici na zapadu, koja ga je dočekala ovacijama.
Atmosfera je prelepa, fudbal se igra zbog ljudi. Očito da je trener Marko Nikolić napravio dobar tim i da je Partizan pokazao da ima kvalitet. Izrasta u evropski tim, a Partizan je evropski klub. Što se mene tiče, puno mi je srce“, dodao je Karadžić.

(FOTO: Star sport)


tagovi

FK PartizanSrbijaSuperligaTomislav Karadžić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara