""
""

Slavlje Partizanove svlačionice: Dajte sad Milan da se igramo! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pet. 25.08.17. | 10:12

Kako je Vulićević ubedio Đukića da crno-beli dobiju slobodan dan

Pesma Grobara sa tribina Pančo arene, pa pesma igrača u svlačionici stadiona u Felčutu. Zasluženo pevaju partizanovci, pošto su opet deo Evrope.

Crno-beli su u revanšu poslednjeg eliminacionog kola slistili Videoton (4:0) i tako osigurali najmanje još šest međunarodnih utakmica, istovremeno napunili klupsku kasu sa bar 3.500.000 evra, ali još više svoja i srca navijača.

Izabrane vesti

Otuda je razumljivo što su znali kako da proslave trijumf u Mađarskoj. Vredan osmog plasmana u grupnu fazu UEFA takmičenja u poslednjoj decenij.
Ko će da broji. Svake godine. Jedne smo preskočili, morali smo da se odmorimo malo“, smeškao se kapiten Miroslav Vulićević.

Desni bek je odmah po ulasku u svlačionicu „izboksovao“ slobodan dan za saigrače i sebe, u razgovoru sa trenerom Miroslavom Đukićem.
Šefe, ovo u drugom poluvremenu je bio trening. Odradili smo oporavak. Sutra - slobodan dan“, aludirao je Vulićević, na činjenicu da je posle 3:0 Parni valjak rutinski priveo meč kraju i pobedu učinio čak i ubedljivijom.

U blagodetima slobodnog dana crno-beli će na miru da isprate žreb za grupnu fazu Lige Evrope, zakazan za 13 sati u Monaku.
Ma, daj taj Milan da se igramo“, čulo se iz svlačionice Partizana, dok su igrači pozirali za zajedničku fotografiju.

(FOTO: FK Partizan)


tagovi

Liga EvropeMiroslav ĐukićMiroslav VulićevićFK PartizanSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara