"Vulićević, Janković, Ožegović i Ilić"
"Vulićević, Janković, Ožegović i Ilić"

Partizanov tim za Voždovac: Bez Jankovića i Vulićevića, Miletić na beku, vraća se Ožegović

Vreme čitanja: 2min | uto. 28.11.17. | 10:09

Danas će se znati težina povrede crnogorskog reprezentativca

Vulićević, Janković, Ožegović i IlićPartizanov stručni štab ponovo je suočen sa problemima, uoči odlaska u Zaplanjsku ulicu, u goste Voždovcu. Miroslav Đukić skoro ni za jednu utakmicu jesenjeg dela sezone nije mogao da računa na najjači sastav, a tako će biti i u vanrednom 19. kolu Superlige Srbije (sreda, 16.00).

Za crno-bele na krovu tržnog centra sigurno neće igrati zamenik kapitena Miroslav Vulićević. Iskusni defanzivac oseća bolove u leđima još od susreta sa Jang Bojsom, propustio je duel sa Spartakom, a neće moći da pomogne šampionu ni u jednoj od zahtevnijih utakmica do zimske pauze. Njega je u nedelju menjao Milan Radin, dok će sutra poziciju desnog beka da pokrije Nemanja R. Miletić.

Izabrane vesti

Letošnji novajlija iz Vesterloa zalečio je lakšu povredu i stavio se na raspolaganje Đukiću, igraće beka kao na nekoliko prvenstvenih susreta, što dalje znači da će Bojan Ostojić i Milan Mitrović ostati štoperi, dok se Nemanja G. Miletić vraća ne mesto levog beka.

MOZZART kvote 2702 --->>> Voždovac - Partizan 1 (6,25), X (4,10), 2 (1,47)

Dodatna nevolja za Partizan je saznanje da se u okršaju sa Subotičanima povredio Marko Janković. Zbog udarca u kuk, crnogorski reprezentativac je još početkom drugog poluvremena napustio teren i sigurno neće igrati protiv Voždovca. Štaviše, u opasnosti je da propusti i narednih nekoliko utakmica, možda čak i sudar sa Dinamom u Kijevu vredan prvog mesta u Grupi B Lige Evrope, kao i večiti derbi zakazan za 13. decembar.

Sve će biti jasnije posle današnejg pregleda magnetnom rezonancom.
Jedva idem, gegam se nekako. Mnogo me boli. Sad ne mogu ništa konkretno da kažem, niti da predvidim težinu povrede, jer i pored toga što je bol baš jak, nezahvalno je bilo šta prognozirati. Nadam se da neće biti u pitanju isto što se dogodilo golmanu Stojkoviću, jer ću u tom slučaju morati da pauziram 20 dana, i izvesno je da bi tada prvi deo sezone bio završen za mene“, zabrinuto će Janković u izjavi za Večernje novosti.

Povoljna okolnost po crno-bele je da je Ognjen Ožegović ozdravio i ovih dana trenira normalno, očekuje se da zajedno sa Leandreom Tavambom predvodi napad, dok Đukiću ostaje da pronađe zamenu Marku Jankoviću i posle odbrane pretumba i vezni red.

(FOTO: Star sport)


tagovi

Marko JankovićMiroslav ĐukićMiroslav VulićevićFK PartizanSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara