Partizan pikirao reprezentativca Slovenije - igrao je u Ligi šampiona! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pet. 08.06.18. | 10:44

Desni bek Maribora prvi izbor sportskog sektora kluba iz Humske

Povremeni kapiten (u odsustvu Saše Ilića) Miroslav Vulićević je dugo prisutan u klubu i vrlo verovatno će karijeru nastaviti u inostranstvu, mladi Luka Cucin posle oporavka od loma metatarzalne kosti je zalog za dana buduće...

Dovođenje kvalitetnog desnog beka je jedan od prioriteta sportskog sektora Partizana u ovom prelaznom roku, a u Humskoj su se nameračili na reprezentativca Slovenije sa iskustvom igranja u Ligi šampiona. Prema saznanjima našeg portala uprava crno-belih vredno radi kako bi u Humsku dovela desnog beka Maribora Martina Mileca.

Izabrane vesti

Reč je o igraču koji je imao jak uticaj na partije ekipa Darka Milaniča u ovoj takmičarskoj godini. Problem, može da predstavlja činjenica da je Marin Milec ugovorom vezan za slovenačkog vicešampiona do 2020.godina, pa bi ljudi iz Partizana morali duboko da zavuku ruku u džep i plate obeštećenje.

Martin Milec ima 26 godina i ne tako davno važio je za jednog od najperspektivnijih igrača Slovenije. Posle dve sezone u Aluminiju i četiri u Mariboru, preselio se u redove Standarda iz Liježa. Posle Belgije igrao je i u Holandiji za Rodu da bi se 6.avgusta 2017.godine vratio u Mariboru.

Za selekciju Slovenije odigrao je sedam mečeva. Ove sezone je bio prvai jedina opcija Darka Milaniča na poziciji desnog beka. Pisao je istoriju Maribora jer je odigrao šest mečeva u u Ligi šampiona.

Martin Milec je rođen 1991.godine. Bio je standardni član svih reprezentativnih selekcija Slovenije.

(Foto Action Images)


tagovi

Miroslav VulićevićLetnji prelazni rok 2018Martin Milec

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara