Kalgari digao ruke, a Kolumbus juri plej-of i u najboljoj je formi

Vreme čitanja: 1min | čet. 29.03.18. | 15:25

Šta reći, osim da je dvojka vrlo izgledna

Jeste klizavo na ledu, ali favoriti baš retko padaju. U noći između četvrtka i petka ponovo je na programu NHL, a u njemu jedan par bode oči. I zahteva pažnju, sa razlogom.

Situacija je izuzetno jednostavna. Kalgari dočekuje Kolumbus, a kako je domaćin pri dnu tabele, nalazi se izvan svake kombinacije za doigravanje. Flejmsi imaju šest poraza u nizu, a što je još značajnije igraju bez tri najbolja igrača. Metju Tkačuk, Šon Monahan i Džoni Gudri nalaze se van stroja, a oni su prva linija i autori 78 od 205 golova Kalgarija ove sezone. To je sasvim izvesno nenadoknadivo, pa je jasno zašto u poslednje vreme Flejmsi ne gube sa manje od tri razlike.

Izabrane vesti

Sa druge strane, Kolumbus ima 11 pobeda u proteklih 12 utakmica i ima trenutno najbolju formu u ligi. Ujedno, Blu Džeketsi se bore za plej-of i na tom putu nemaju pravo na kiks.

Dakle, trebalo da sublimiramo: Flejmsi su praktično digli ruke od sezone, nedostaju im tri glavna igrača, šest mečeva zaredom nisu nikome došli na minus tri, a Kolumbusu je neophodan trijumf i uz to je u odličnoj formi. Šta reći, osim da je dvojka vrlo izgledna.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pet 03:00 8058 NHL Calgary - Columbus ki 2 2,15
Ukupna kvota2,15

NHL

Petak
03.00: (2,80) Kalgari (3,85) Kolumbus (2,15)

*** kvote su podložne promenama

ISTOK

ZAPAD

Foto: Action Images


tagovi

sportsko klađenjeKalgari FlejmsKolumbus Blu DžeketsNHLhokej na ledu

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara