""
""

Grobari, upoznajte naslednika Miroslava Vulićevića

Vreme čitanja: 2min | ned. 14.01.18. | 23:03

Crno-beli mnogo očekuju od talentovanog Luke Cucina

Sve deluje kao tipičan, ali jedini ispravan put. Stigao je u Partizan sa osam godina, zatim izučavao fudbalsku azbuku u čuvenoj školi fudbala, a sve je začinio usavršavanjem u Teleoptiku. Pred talentovanim desnim bekom crno-belih Lukom Cucinom je naredni cilj - da se u seniorskom timu izbori za značajnu minutažu.

Zajedno sa još nekoliko klasića Luka Cuvin je ove zime prekomandovan u prvi tim Partizana. Imaće šansu da se da se nametne Miroslavu Đukiću u narednom periodu.
„Još uvek sam pod utiskom, jer mi je to san od malen. Svaki fudbaler sanja o ovome, a posebno mi koji smo rasli gledajući prvi tim kako trenira. Imam malu tremu, više neku vrstu odgovornosti da se pokažemo u najboljem svetlu, ali to nestaje iz treninga u trening. Za nas mnogo znači što su nas svi momci dobro prihvatili“, poručio je Luka Cucibn

Izabrane vesti

Uzor mu je Dani Alaves, ali voleo bi da ima sličnu karijeru kao njegov kolega po mestu u timu Miroslav Vulićević..
„Kada bih trebao da pričam o njegovim vrlinama i šta mi se sviđa kod njega, onda bi ovaj intervju potrajao. Svakako mi je želja da budem njegov naslednik i da upravo od njega tokom ovih treninga naučim one prave stvari. Vulićević se sa svima ophodni sa puno pažnje i razumevanja i drago mi je da mogu da učim od najboljih“.

Mladi bek je imao odlične rezultate na medicinskim i testovima opšte funkcionalnosti
„Iskreno očekivao sam takve rezultate, jer sam mnogo radio. Želja mi je da ostanem u prvom timu i da radom, posvećenošću i igrama nasledim jednom Vulićevića".

(Foto partizanfk.com)


tagovi

EvropaMiroslav VulićevićFK PartizanSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara