Komentari na vest

Olga Danilović preko osvajačice devet grend slemova do finala Guangdžoua

A

Aman ljudi

pre oko 2 sata

Nikada necete biti zadovoljni. Godinama vec pisete, nece biti vrhunska igracica, ovo ono. Ko kaze i gde pise da mora biti vrhunska? I sta je uopste vrhunska igracica. Devojka se sada probija u top 100 i moramo imati postovanja. Od ane i jelene niko ni blizu nije bio na njenom nivou. Pa evo imate mlade Ristic i Radivojevic, pa Olga je u njihovim godinama osvojila Wta turnir. mia ristic se muci na itf35 da veze dve pobede, a lola samo osvoji itf 75 u kursumlijskoj banji (sto je isto za postovanje, veliko) pa onda jedva dobije 957. na svetu. Moramo da cenimo svaki uspeh, a ne da sve ravnamo i uporedjujemo sa Novakom, Jj i Anom.
8

89ik

pre oko 4 sata

A sta da radi da bolje i brze trci, rad nogu nula. Teniski iq skroman,
B

Bojan1991

pre oko 4 sata

Veliki talenat, ali ima mnogo toga da se radi na njenoj igri, na psiholoskom planu, mora da popravi igru na svom servisu, a ono sto je najodvratnije je to njeno ponasanje kada ne ide ili kada krene da gubi poene, losi komentari, vriska, negodovanje, razmazeno ponasanje, kao kada detetu mama i tata nece da kupe ono sto zeli pa krene vristanje i negodovanje...Jos je mlada, ima dosta iskustva, samo treba da se dovede u red, popravi igru, red, rad i disciplina i bice top igracica.
B

Beks - NUFC

pre oko 4 sata

Neće Olga nikada biti top igračica. Ona je igračica 'momenta', a takvih ima koliko hoćeš. Trenutno je uhvatila niz pobeda, to je trenutno drži... Videćeš samo kako će izgledati kad izgubi prvi meč i prekine pobednički niz. Ugasiće se kao sveća! Ima dobar servis, nezgodnu levu ruku, prejak forhend, ali je isto tako prepuna nedostataka. Njih nikada neće iskoreniti. Želim joj sutra titulu! Verujem da će doći do nje.