Komentari na vest

Olga blistavo počela, a onda se ugasila

D

Dzi

pre 28 dana

Niko da gepekuje sudiju :( nista...
S

SREĆNO, OLGA :)

pre 28 dana

Ukoliko je dobro zdravlje posluži u naredne 3 godine, neće me iznenaditi ako je vidimo barem u polufinalu nekog Grand Slama.
K

Kraljević Marko

pre 28 dana

Nikad od ove teniserka. Možda da beđe na badminton...
Z

Zaza Paculia

pre 28 dana

Cim ne prodje prvi udarac, svaki sledeci je za nju sve tezi. Ogroman talenat, OGROMAN, ali psiha, odnos prema treningu su njen problem, i to se nece menjati.
S

Slaba odbrana

pre 28 dana

Koliko psiha znači u tenisu videlo se juče kada je Novak igrao a i danas kad je Olga igrala.Novak je juče poludio zbog jedne loptice koja je završila u autu,sudija rekao dobra lopta,do tog momenta Novak je kontrolisao meč i onda se raspao,u nastavku je više na iskustvo dobio meč jer je sigurno video da Museti ne može više da izdrži.Olgi se isto desilo,kontrolisala je meč 3:0,jedna sporna lopta,ona se toliko iznervirala da je zaboravila da igra tenis.Generalno devojka je psihički nestabilna,čini mi se da će u svakom momentu zaplakati a to u tenisu ne prolazi.Svaku pobedu u suzama proslavlja i to nije dobro,neveruje u sebe.Da ne bude zabune imala je dosta problema sa zdravljem i povredama,nadam se da će ove godine biti konstantnija i igrati više i sigurno će se probiti do minimum 50 mesta.
G

GREATEST

pre 28 dana

JEDNA JE MALA MO, OSTALO SU SVE BEDNI POKUŠAJI KOPIJA
V

Veleuspeh

pre 28 dana

Zagrevanje za mec: Namesta si frizuru u ogledalu. Dobro je i 6 gemova uzela.
N

Nestao u akciji

pre 28 dana

Ok za nju, nego gde je najveći talenat Hamad Moćni Medjedović, kako ovde teniski "stručnjaci" vele?!

Alex Mano

pre 28 dana

Neverovatno koliko zvezdasa na novostima o Olgi. BRAVO za Olgu i nadajmo se jos vecih uspeha.
P

Pedja333

pre 28 dana

Kakve to veze ima ja sam Zvezdas navijao sam iz sve snage za nju.
K

Kazablanka

pre 28 dana

Eto kao sto sam i rekao na vesti o Olginoj pobedi u proslom kolu. Na prvom narednom mecu koji je izgubila, komentari su bas onakvi kako sam i rekao da ce biti. Sramota i tuga.
I

Ivan...

pre 28 dana

Protiv Kolins koja je najbolja teniserka na svetu po formi, je pokazala da ima veliki talenat, ali za bolje rezultate u tenisu je potrebno mnogo vise od talenta. Olga cak nije uspela za sve ove godine ni da se ustali u prvih 100 na WTA listi, a nije vise odavno klinka.
b

bella ciao

pre 28 dana

ona je zauvek kompromitovana onog trenutka kada je htela da se ubaci za doček kada su vaterpolisti uzeli zlato a ona neki mizeran čelidžer.džaba mediji džaba naslovi narod nije lud
d

d.o.o.

pre 28 dana

narod jeste lud, zato ce veceras ponovo biti sve isto kao prethodnih 12 godina. ali to ne interesuje ovaj narod, njemu je lepo tako kako je. sve top 👌🏻👍🏻
R

Rubikova kocka

pre 28 dana

Bravo Olga, napravila si odličan rezultat, samo nastavi tako mic po mic! Nego da pitam pljuvače jel vam mama dala jutros pare za cigare i kafu?
K

Kupi tata titulu

pre 28 dana

Za njih ne znam ali znam da kada tata Danilko ne placa igracicama da se sklone sa terena (kao sto je to radio po juniorskim turnirima u okruzenju) nema ni uspeha za sad vec ne tako malu Olgu
G

Gost$3

pre 28 dana

Činjenica da u današnjem ženskom tenisu gde GS titule imaju Ema Radukanu, Sloan Stivens, Bjanka Andresku i slične a Danilović ima 1 titulu i to onu iz najniže kategorije, 250 valjda - dovoljno govori o njoj kao teniserki.
D

Dobro je

pre 28 dana

Dobro da je gotovo probiste mozak ovom prosečnom teniserkom ćerkom bivšeg uspešnog košarkaša. Zapišite ovaj da kažemo uspeh za nju pa onda možda dogodine opet nešto solidno uradi. Ajde bre.
L

Lastonius

pre 28 dana

Svaka joj čast na ovakvom rezultatu, malo ko je očekivao da će se i naći na RG (pogotovu ako se uzmu u obzir njeni dosadašnji rezultati). Nadam se da će joj ovo biti motivacija za dalji napredak na turu.
E

Estudian

pre 28 dana

Iskreno, i četvrto kolo joj je puna kapa, za bolje - nije. Iznenadila me je pobeda nad Collins, s obzirom da je Collins u solidnoj fori (iako se oprašta od tenisa ove godine). Uspela je u tom meču brejk i servis za meč u drugom setu da okrene, a onda pobeda protiv Vekić ništa naručito. Vekić mentalno stabilna ko prase na Božićnoj trpezi, i opet na mišiće, jedva. Danas obrisana sa terena i vraćena na fabrička podešavanja. I sad će opet kao i prošle godine biti: povrede, dečko, raskid, nova veza, 1000 prečih stvari dok opet za godinu dana ne bljesne jednom i kao vau-bravo, a cura u svoje 24 godine jedva se medju 100 probije. Da nije ćerka Predraga Danilovića niko ne bi ni obraćao pažnju, kao što je recimo sličan rezultat Stevanović Natalije na Vimbldonu prošle godine ostao u popriličnoj senci.
K

Kg

pre 28 dana

Uprabo sam to hteo da kažem da nije Danilovićeva ćerka niko ne bi pisao o tome. Probiše nam glavu ovih dana. Svake prestupne godine pobedi 2, 3 meča i onda na naslovne strane, odmorite malo da i mi odmorimo. Nije ni prosečna teniserka.
L

Lepo

pre 28 dana

Taman stize na finale KLS da pomogne deckima, fali im igrac na poziciji Zocovog idolopoklonika.
V

Vinegar

pre 28 dana

Zenski tenis je mozda i najnekvalitetniji profesionalni sport na svetu. Ovo je sramno kakve se igre pruzaju. Olga tu i tamo, ona je i u takvom nedostatku kvaliteta prosek, ali mec Ige Svjotek koji traje 40 minuta (6:0 6:0). Jos nadju za pravo da se zale kako nisu dovoljno placene…
9

95

pre 28 dana

Istina. I ženska košarka... Ko ono može da gleda svaka mu čast