Danilović (©Reuters)
Danilović (©Reuters)

Olga blistavo počela, a onda se ugasila

Vreme čitanja: 1min | ned. 02.06.24. | 12:38

Vondrušova ide dalje – 2:0

Kraj bajke za Olgu Danilović na Rolan Garosu. Srpska teniserka je stala na korak od četvrtfinala, da pomeri za još jedan korak najbolji rezultat karijere.

Marketa Vondrušova, šesta teniserka sveta, bila je bolja u dva seta i nakon sat i 21 minut igre prošla je dalje – 6:4, 6:2.

Izabrane vesti

Olga je bila kao meteor na današnjem meču: bljesnula je kada je istrčala na teren, a onda se polako gasila do poraza. Danilovićeva je krenula silovito, napravila brejk, potvrdila ga i na semaforu je za tili čas stajalo 3:0. I to je bilo to...

Serijom 5:1 Čehinja je okrenula rezultat u prvom setu i dobila prvi deo meča. Sve veća nervoza hvatala je srpsku teniserku, kako je osećala da joj meč klizi iz ruku, a kada je pretrpela brejk u prvom gemu drugog seta, a odmah potom nije uspela da ga vrati i pored tri brejk lopte, potonule su Olgi sve lađe i Vondrušova je rutinski stigla do pobede.

Plasman u četvrtu rundu Rolan Garosa doneo je Olgi Danilović skok od 18 mesta na VTA listi i po završetku turnira trebalo bi da bude 107. na svetu.


tagovi

Olga DanilovićRolan Garos 2024

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara