Novak Đoković sa svojim timom (©Via Instagram / DjokerNole)
Novak Đoković sa svojim timom (©Via Instagram / DjokerNole)

Đoković objavio: Operacija dobro prošla, nadam se da sam na terenu uskoro

Vreme čitanja: 2min | čet. 06.06.24. | 11:41

“Jako sam zahvalan lekarskom timu koji je sve vreme bio uz mene, kao i svima koji su mi pružili veliku podršku“

Inicijalni šok posle odluke Novaka Đokovića da se povuče sa Rolan Garosa zbog povrede kolena zamenio je osećaj strepnje jer su se u medijima tokom srede popodne pojavile informacije da je osvajač 24 grend slem titule morao pod nož kako bi sanirao novonastali problem.

14.30: (1,60) K. ALKARAS – J. SINER (2,34)

Izabrane vesti

Posle dosta spekulisanja, Đoković je potvrdio na društvenim mrežama da je podvrgnut operaciji meniskusa, mada i dalje nije jasno koliko će dugo trajati oporavak. Sve to, naravno, zavisi od stepena povrede...

“Poslednjih dana morao sam da donesem neke teške odluke posle povrede meniskusa tokom svog poslednjeg meča. I dalje procesuiram sve što se desilo, ali sam zadovoljan što mogu da objavim da je operacija prošla dobro“, objavio je Đoković i dodao:

“Jako sam zahvalan lekarskom timu koji je sve vreme bio uz mene, kao i svima koji su mi pružili veliku podršku“.

Sada ostaje da se vidi koliko će oporavak trajati, a svi se nadaju da će Đoković biti spreman za Olimpijske igre u Parizu.

“Uradiću sve što je u mojoj moći da budem zdravi i spreman da se vratim na teren što je pre moguće. Moja ljubav prema ovom sportu je i dalje jaka i želja da se takmičim na najvišem nivou je ono što me i dalje gura napred. Idemo“.

Teniski turnir na Igrama startuje 27. jula i trajaće do 4. avgusta, tako da srpski as ima preko mesec i po dana za oporavak i povratak u takmičarski ritam. Da li je to dovoljno vremena ili ne, pokazaće vreme...



tagovi

Novak ĐokovićRolan GarosOlimpijske igre 2024

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara