Komentari na vest

Đoković: Nemam pojma šta ću igrati osim slemova i OI, ne želim da propustim trenutke sa decom

T

Toto-ko-tunjo

pre 9 meseci

Valjda je samo tebi jasno zašto si uopšte i igrao ove limunade od turnira... Reprezentacija? Cvrc! Neka se zavijori zastava na RG, i krene himna. I više nego dovoljno za zadovoljenje patriotskih potreba. Koliko zemalja o tome može samo da sanja?
M

Miloš Veliki

pre 9 meseci

Ako osvoji 2 GS i zlato na olimpijskim igrama može i treba da se povuče. Da se povuče kao šampion i sa prvog mesta na ATP listi
M

Monteroo

pre 9 meseci

Nista drugo i ne treba da igras,GS i olimpijada ostalo neka igraju rune alkaraz alissim dimitrov zverev i ostali sparing partneri.
O

Oleg

pre 9 meseci

Pametan covek. Gubi vreme na gluposti umesto da uživa sa decom.
g

ghost11

pre 9 meseci

Inace, porodica ne moze da bude uz njega dok je na turnirima?
g

gunnersi

pre 9 meseci

Nadam se da Nole moze imati jos bolju godinu nego proslu i da konacno osvoji te olimpijske igre, ali sa druge strane kada realno pogledamo to je tesko izvodljivo. Vec je usao u ozbiljne godine i tesko je zamisliti da moze i dalje da igra na top nivou, pogotovo imajuci u vidi da ce verovatno odigrati jos manje turnira nego prosle sezone. Steta sto nije pojurio i rekord u ukupnom broju titula, mogao bi ga oboriti da je igrao slabije turnire, ali i sada vec drzi 95% svih rekorda. Kada bi osvojio OI vrlo verovatno bi se penzionisao, tako da ne znam da li da prizeljkujem to osvajanje ili ne. Takvog sportistu pitanje da li cemo ikada vise imati.
T

To se čeka!

pre 9 meseci

Naravno da svi mi kao i on priželjkujemo olimpijsku titulu pa makar posle toga i prestao!
k

kad ce

pre 9 meseci

biti objavljen onaj najavljeni dokumentarac?
T

Tsog

pre 9 meseci

Bio je prosle nedelje na eurosportu jedan dokumentarac o Noletu, ali samo oko igranja na AO, od 2008 do 2023