Komentari na vest

Alkarasov čas tenisa u Kaliforniji: Loš početak, a onda čišćenje nervoznog Medvedeva

Z

Zaza Paculia

pre oko 1 mesec

Njegovu karijeru ce odrediti povrede u velikoj meri. Igra svaku loptu sa 200%, ne pusta ni ono sto ne moze da stigne, a vec se povredio previse puta. Drazi mi je od Sinera svakako, ali on vec mora da redukuje broj turnira. On je bukvalno igrao svaki turnir koji je mogao ove godine.
E

Egost

pre oko 1 mesec

Meda počinje da navlači na sebe oreol gubitnika, deluje kao da će dolaziti do završnica turnira, ali da će na završnoj stepenici gubiti. Ali ajde, videćemo još...
S

Sisigmund

pre oko 1 mesec

Malog su olako digli u nebesa kako je bolji od Novaka, a onda nakon malog pada, cak ocekivanog u njegovim godinama, proglasili za promasaj pojedini. Decko je ubica, vrlo verovatno najboji teniser sveta u narednoj deceniji. Najveca opasnost za Novaka na OI.
O

Ovog danas Medvedeva

pre oko 1 mesec

Bi svako iz top10 dobio 2:0. Očajan je bio. Alkaraz je odličan teniser, ali je i Siner i Medvedev, naravno prvi u redu Novak. Alkaraz ako u naredne 2 godine ne uzme bar 2GS, neće uzeti više od 7 za celu karijeru.
s

sta pricas

pre oko 1 mesec

ti bre decko. Taj alkaraz sa 20 ima dva slema djokovic je sa sa 23 godine uzeo drugi slem. Momak moze dve godine da ne uzme ama bas nista i opet ce imati bolje prolazno vreme od sinera koji je dve godine stariji od njega i ima jedan slem dosta mastersa manje. Decko dobio 5 od 6 masters finala koliko je igrao u svojoj karijeri. U finalima slemova ima 2 od 2 i neko se nadje da ga osporava. Naravno da je djokovic nedostizan i najbolji ikad u svakom pogledu ove igre ali ljudi dajte malo manje zavisti i mrznje.Uzivajte u tenisu kao igri a ne ono nase da komsiji crkne krava. Ako je mali dobar recite dobar je a ne ona prica ako ovo ako ono. Nikad ne znas sta nosi sutra.
@

@šta pričaš

pre oko 1 mesec

Alkaraz ima duplo lošije prolazno vreme od Nadala, a stil igre im je isti, sa tim da je Nadal naspram njega kao Džordan naspram Dončića. Realno, da Siner, Medvedev i Alkaraz igraju pre 10 godina, sva trojica zajedno ne bi uzeli 1GS, tolika je razlika i toliko su smešni naspram ovih starijih. Pa Wawrinka da je ova generacija bi uzimao 3 od 4 GS godišnje među ovima, Nadal, Nole i Federer 4od4 svake godine. Ne znam zašto bih govorio za nekog da je dobar samo jer ima lošu konkurenciju? To što si gazda na selu, znači samo da bi bio niko i ništa u gradu.
D

Dusan123321

pre oko 1 mesec

Hahahahhahahaha upravu si da alkaraz i siner igraju u vreme velike trojke ne bi velika trojka videla dalje od 15gs,al nema veze glupo je pricati sta bi bilo kad bi bilo,poenta price je ALKARAZ I SINER SU DVA NAJVECA TALENTA U ISTORIJI OVE IGRE,ima da obore sve rekorde vama u inat
D

Druze

pre oko 1 mesec

Opet ti ides ako ako da je ovo da je ono zivis u paralelnom univerzumu zadojen mrznjom. Kakav vavrinka da je njihovo gpdiste mozda ali nije i sta onda spominjes to uopšte? Imao je svoju priliku vavrinka uzeo 3 slema u svoje vreme mali ima vec dva i kraj price? Sta sad je alkaraz kriv sto ga cale nije napravio 10 godina ranije? Mnogo smo bre tezak narod... I da nema Nadal mnogo bolje prolazno vreme.. Da Nadal je imao 9 slemova do 21. Godina a alkaraz 5 ali isto tako alkaraz je drugi slem uzeo ranije nego li Nadal... Takodje Nadal je prvi slem uzeo 2005. A tek 2008. Je prvi put uzeo slem koji nije na sljaci tj vimbldon dok ovaj mali vec ima slem i na travi sa 20 godina.
P

Pardonn

pre oko 1 mesec

Nadal je imao 9 mastersa do 21. A alkaraz 5...slucajno sam napisao slemova.