Komentari na vest

Alkaras: Da dostignem Novaka i Rafu? Praktično nemoguće, moraš da budeš vanzemaljac

B

Bg

pre 20 dana

zasto lupaju gluposti ovako? lik ima tek 20ak godina...za jos 15 zasto ne bi mogao? krenuo je silovito ne znam sta mu je problem da daje izjave..kao prizeman je
2

2/3

pre 20 dana

Uzeo kad Novak nije bio tu.
N

Neksaaa

pre 20 dana

Pa može da dostigne, samo iz razloga zato što su Novak, Federer i Nadal igrali u istoj eri. Tri vanserijska talenta. Zamisli da jedni druge nisu zausvljali u osvajanju grend slem-ova tj da je samo Novak ili samo Nadal, Federer, pa imali bi minimum 40 istih. Jer realno niko ih ne bi mkgao zaustaviti. Ako bude sam Alkaraz, stiže ih, samo zbog toga, ako se dese 2 vanserijska talenta, tesko.
D

Dusan123321

pre 20 dana

Da su siner i alkaeaz igrali u eri djokovica nadala i federera,ne bi niko uzeo ni 15 slemova sta cemo za to?
V

Vasilis

pre 20 dana

Mali je fantastican, preozbiljan za svoje godine i bolji cak od Nadala koji je u tim godinama bio bolji nego Novak i Federer. Sad ovih 24 GSa, to znaci da narednih 7 godina osvaja po 3 ili narednih 11 po 2, a to je skoro pa nemoguce. Morao bi da prodje bez bilo kakve povrede i da svaki put igra na najvisem nivou i da preskace veci broj Mastersa kako bi bio odmoran za GSove. Stvarno kad covek pogleda, Novak nije normalan. Ladno nas lik dodje i napravi rekorde koji nisu realni i da nijedan sportista u istoriji ne moze da kaze da je postigao vise nego Novak.